Ben Azerbaycandanim ve yeniyim yardim -)

• Kullanıcı serchan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

serchan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben Serkan.Almanyada yaşıyorum.Kendim Azerbaycandanım.
MaşAllah olsun forumda o kadar cok konu ve paylaşımlar var ki nereden başlayacağımı bilemiyorum.Tamamen bilgisiz deyilim.Kanal açma adsense hesabina
bağlama v.s bunları biliyorum.Kisacasi videonu yükleyerek para kazandiracak hale getirmeyi biliyorum.Ancaq bir türlü kendime bir yol cizemiyorum.Hangi kateqoride açsam uzun mu kısa mı videolar olsun kendim videolar mi hazirlasam.Ben daha doğrusu Azerice videolar hazirlamak ve Azerbaycandan izlenmeyle para kazanmayı düşünüyorum.Rusca ve Türkcem iyi olsa bile rekabet büyük bi de Azerbaycanda bu konu cok az biliniyor.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? Allah razi olsun

Merhaba arkadaşlar.Ben Serkan.Almanyada yaşıyorum.Kendim Azerbaycandanım.
MaşAllah olsun forumda o kadar cok konu ve paylaşımlar var ki nereden başlayacağımı bilemiyorum.Tamamen bilgisiz deyilim.Kanal açma adsense hesabina
bağlama v.s bunları biliyorum.Kisacasi videonu yükleyerek para kazandiracak hale getirmeyi biliyorum.Ancaq bir türlü kendime bir yol cizemiyorum.Hangi kateqoride açsam uzun mu kısa mı videolar olsun kendim videolar mi hazirlasam.Ben daha doğrusu Azerice videolar hazirlamak ve Azerbaycandan izlenmeyle para kazanmayı düşünüyorum.Rusca ve Türkcem iyi olsa bile rekabet büyük bi de Azerbaycanda bu konu cok az biliniyor.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar? Allah razi olsun

Xoş geldin qardaşım.
Sen buradakı mövzuları oxu sonra bir problem olar ise soruş

Hocam , Hosgeldiniz. Azerbaycan da izlenecek özgün video fikirlerimi istiyorsunuz ?

Azerbeycanlıyım dedi kürt müyüm dedi? niye dalga geçiyosun?

Arkadaşın yazdığı kürtçe mi yoksa azerice mi ? Bilmediğim için soruyorum. Eğer azerice ise, diğer arkadaşa yardım amaçlı yazdığını düşünüyorum. Art niyet olacağını sanmıyorum.

wilwood - kardeşim evet aynen dediyiniz gibi-)
Bijan54 - evet kardeş dalga geçmiyor yigit0can kardeşimiz
Samsung - aynen kardeşim
Kardeşlerim her şey yolunda -)

Kardeş mutlu bir hayatın varsa heç bulaşma bu işe

Yardım edecek kardeşlerimizden Allah razi olsun.Ben Almanyada Avrupanin ilk türk futbol klübünde futbol oynuyorum.Zamanim coook.Bü yüzden youtube üzerinden para kazanmak istiyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

Kardeş mutlu bir hayatın varsa heç bulaşma bu işe

Hayatim mutlu ama bu benim için biraz hobi oldu artık.para kazanmasam bile bilgisayarda cok program ve bilgileri öyreniyorum.Allah razi olsun..

Kardeş bence Azerbaycan'la ilgili videolar çalışmak gibi bir zorundalık yükleme kendine.. Avrupa dillerini çalış bence.. Videolar uzun olsun mümkünse..

Son düzenleme:
Rusça videolarda iyi para var.
Rusya Devleti + eski Sovyet ülkeleri= milyonlarca izlenim

Привет,
Добро пожаловать на сайт форум [MENTION=15187]serchan[/MENTION] :)

1 - работает на долгое видео.
2 - Если оригинал видео, делать оригинальные работы :)

Rusça videolarda iyi para var.
Rusya Devleti + eski Sovyet ülkeleri= milyonlarca izlenim
Doğru söylüyorsun kardeşim.Rusçam cok iyi benim.Sadece ruslar cok iyi bu işlerde hangi videonu yükleyip de para kazanmak istiyorsan hep telif hakki istiyor.Bu sorundan nasil kurtula bilirim.Yani videonu editleyerek falan özgün video gibi yapa bilirmiyim ?

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

Привет,
Добро пожаловать на сайт форум [MENTION=15187]serchan[/MENTION] :)

1 - работает на долгое видео.
2 - Если оригинал видео, делать оригинальные работы :)
MaşAllah kardeşim ruscanız da iyi -) Ben aslında kendime ait profosyonelce videolar hazirlamak ve kendime ait kitle toplamak istiyorum.Şu an rusça profosyonel video hazırlama derslerini öyreniyorum.Dizi çizgi film tv programlar bunlarla ilgili kanal açmak için ne yapmalıyım bunları bi şekilde kaydetmek mi gerekiyor ?yoksa editleme falan yapmakla oluyor mu ?

Doğru söylüyorsun kardeşim.Rusçam cok iyi benim.Sadece ruslar cok iyi bu işlerde hangi videonu yükleyip de para kazanmak istiyorsan hep telif hakki istiyor.Bu sorundan nasil kurtula bilirim.Yani videonu editleyerek falan özgün video gibi yapa bilirmiyim ?

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

MaşAllah kardeşim ruscanız da iyi -) Ben aslında kendime ait profosyonelce videolar hazirlamak ve kendime ait kitle toplamak istiyorum.Şu an rusça profosyonel video hazırlama derslerini öyreniyorum.Dizi çizgi film tv programlar bunlarla ilgili kanal açmak için ne yapmalıyım bunları bi şekilde kaydetmek mi gerekiyor ?yoksa editleme falan yapmakla oluyor mu ?

Teşekkür ederim, 3 yıldır bulgaristanda yaşıyorum, burdaki herkes rusca biliyor, bulgarcamdan iyi ruscam var :)

Kardeşim yukardada değim gibi mumkunse özgün çalış, benim özgün videolarımın %30 rusca %50 ingilizce %20 türkçe , en çok rusça kazandırıyor fakat aksan problemim oldugundan belli bir yerde tıkanıyorum haliyle, eğer su gibiyse rusçan özgün çalış hertürlü karşılığı alırsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri