Ben Baba'yım !!!

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Ben Baba'yım arkadaslar...

1 Yasina yeni girmis kizinin atesi azcik ciktiginda,kafasini yan tarafa egip,gozleri ile bana mazlum mazlum sessizce baktiginda,Kalp atislari hizlanan,Yuregi hemen kabaran,canindan can giden bir Babayim.

Daha 1 yasinda...

"Babaya bi Saril" dedigimde hemen kucucuk iki eli ile boynumu sararak "babbbaaa" diyerek sarilan,beni her gordugunde daha yeni yurumeye basladigi halde duserek,kalkarak hizli adimlarla bir an once benim kucagima gelmek icin can atan bir Kiz cocugunun Babasiyim..

Onun her yanindan ayrildigimda,aklim onda kaliyor..Acaba dusermi,bir tarafini acitirmi,hastami olur diye,birsey olurmu diye dusunmeden edemiyorum.

Buyuklerim derdi her zaman,ozelliklede Annem ve Babam"Yarin seninde bir evladin olsun anlarsin bizi" derlerdi..Ama anlamiyordum,anliyamiyordum cunki bu duyguyu yasamamistim..

Simdi onlari cok daha iyi anliyorum,hemde cokkk..

En ufak aglamasinda,en ufak dusmesinde,yada bir tehlikeye sebeb olabilecek bir oyuncagin yada herhangi bir seyin yaninan 1 metre dahi yaklassa herseyimle yerimden firlayip kosuyorum..Cunki Canimdan can gidiyor,cok korkuyorum bir sey olur,yada olacak diye..Cunki ben Babayim dostlar..

Simdi bunlari neden yazdin Muslera06 diyeceksiniz..Demelisinizde dostlarim..

Cunki Suriyede Kimyasal silahlarla genc yasli demeden,coluk cocuk demeden olen insanlari gordukce cok kotu oluyorum.Ozelliklede Cocuklari..

Aldigi nefesle can veren,Kucucuk cocuklari,daha 1 yasindaki ya,6 aylik,2-3-4 yasindaki,altlarinda daha bezleri bagli olan ama nefes alamayan,hayata gozlerini kapatmis,canice vahsice hic ugruna can vermis cocuklari gordukce gozumun onune Kizim geliyor,Sanki onu orda yatiyormus gibi goruyorum ve kahroluyorum...

Aglamadim demiycem,agladim,izledikce agladim,izledikce izlemek istedim cunki orda yatan cocuk benim cocugum olabilirdi,benim cocugum olmasa dahi,bu cocuklarin orda nefessizce yatmamasi gerekirdi..

Forumda bu konuda bircok mesajlar,konular acildi.Hep takip ettim yazmadim,her yerde oldugu gibi karsit yada zit fikirler oldu,duzgunce yazisamadik,sorunlari cozemesekde fikrimizi edebiyle durustce en onemlisi vicdanimizla yorumluyamadik..

Ben siyasetci degilim,siyasetlede isim olmaz...Bu konuda,suriye olsun misir olsun,kim hakli yada haksiz beni burasi ilgilendirmez,bukonular siyasetcilerin,Devlet baskanlarinin isi,beni ilgilendiren kisim,VICDAN KISMI,insanlik kismi...

1 Yasindaki olen cocugun uzerinden siyaset yapan,bunu farkli yerlere ceken,orda nefessizce yan yana dizilmis onlarca cocugu izleyipde,bu bunu yapti,su sunu yapti deyip,bu yapilani kim yaparsa yapsin,LANET OKUMAYAN bana gore Vicdani ,Merhameti ve Duygusu olmayan bir insandir.Hatta insan bile degildir........

Yuce Allah'im bu zulumleri yapan kim olursa olsun,bunca Cocugun olumune sebeb veren kim olursa olsun Mekanlarini Cehennem Atesi ile Doldursun insallah..

Saygilarimla Sevgili Dostlar..

Mekanlariniz Cennet Olsun............
suriyede-kimyasal-silah-vahseti-650-olu-100985npt.jpg

suriyede-kimyasal-silah-ile-katliam-iddiasi-2108131200_l.jpg

suriye-deki-kimyasal-saldirisinda-olenlerin-s-4965209_o.jpg

Ne yazık ki elimizden dua etmek dışında bi şey gelmiyo üstad.Allah hepsinin yanında olsun suçsuz günahsız çocukların,masumların.Bunlara neden olanların bunların üstünden rant sağlamaya çalışanların sorumlu her kim varsa hepsinin de belasını versin.

Elbet ahirette bu çocukların elleri, bu zulmü onlara reva görenlerin yakasında olacaktır
hemde hiç bi pişmanlığın fayda etmeyeceği bir günde

Aç para babaları oyunlar oynuyor olanlar gene günahı bile olmayan masum çocuklara oluyor.Allah buna sebep verenleri helak etsin.

Seninle ayni dugulari paylasiyorum muslera.Bende kucuk bir kiz cocugu babasiyim.O goruntuleri gorunce kalbim sizladi.
Belkide hayatta kalanlar icin biseyler yapabiliriz.Unicef asi,barinma, yiyecek ,vss icin bagis topluyor.Turkiyede baska kuruluslarda vardir.Boyle yerlere bagis yaparak geride kalanlara yardim edebiliriz.

Seninle ayni dugulari paylasiyorum muslera.Bende kucuk bir kiz cocugu babasiyim.O goruntuleri gorunce kalbim sizladi.
Belkide hayatta kalanlar icin biseyler yapabiliriz.Unicef asi,barinma, yiyecek ,vss icin bagis topluyor.Turkiyede baska kuruluslarda vardir.Boyle yerlere bagis yaparak geride kalanlara yardim edebiliriz.
Aslinda arastirmadim degil,site ana sayfasindaki Losev reklami yanina bu cocuklar adina bagis yapilacak kurumlar aradim ama guvenilir ,guvenilecek yer bulamadim dogrusu.Eger boyle saglam guvenilir bir yer varsa seve seve elimden geldigince yardimci olurum gerek maddi gerek manevi..

Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor. (İbrahim Suresi 42. Ayet)

(benim konumda aşırı siyasetçilik var dikkat edin lütfen) Seyyid Kutup'tan Mursi'ye Kardeşim sen özgürsün

evet senın konunda sıyaset var guzel kardesım. O yuzden kıtlendı, o yuzdende sana ozel mesajda bı de acıklama yapıldı. Hala tatmın olamadıysan orası ayrı.

Burada analtılan cocuklarla alakalı olay. Sen gitmiş mursi'ye destek verıyorsun.
Ben o konunun altına yazarım, "ölü eşinle 8 saat içinde cinsel munasebete gırebılırsın, 9 yasındakı cocukla evlenebılırsın gıbı sapkınlık derecesıne varan yasaları Anayasa'ya eklemeye calısan,
Kadınlara denıze gırmeyı yasaklamak ıcın yasa cıkaran,
Kadınların pazardan patlıcan muz almasını yasaklayan ABD vatandaşı olan Mursi'yi,
Filistin'e yardım ıcın kurulan tunellerı lagım suyuyla dolduran mursi'yi desteklemek zorunda degılım.

Senın konun Vicdani değil, siyasi.

Daha da uzatma.

Aslinda arastirmadim degil,site ana sayfasindaki Losev reklami yanina bu cocuklar adina bagis yapilacak kurumlar aradim ama guvenilir ,guvenilecek yer bulamadim dogrusu.Eger boyle saglam guvenilir bir yer varsa seve seve elimden geldigince yardimci olurum gerek maddi gerek manevi..

Ben unicef'e yillardir aylik abonmanli uyeyim.TR de kizilay olabilir mesela.

bazı insanların ama lı vicdanlarını görünce nette üzülüyor insan gerçekten.

umarım onlar böyle acıları tatmaz. Allah suriye ve diğer zulüm görenlerin yardımcısı olsun.

Askerde çok düşünme fırsatım olmuştu (hakkari'de) o kadar ölen insanın günahı kime yazılıyor hadi onu geçte buna kim cevap verebilecek öbür tarafta. Allah sizi ıslah etsin.

herkes ettiğini bulur paraya tapan müslüman insanların ölümüne üzelecek adam değilim ben elden bir şey gelmiyor bir şey yapamıyorsan sadece dua edeceksin bir bucuk iki sene Doğu Türkistanda hemen hemen hergün katledilen müslümanlar için canım yanıyordu elimden bişe gelmiyordu gidemedim fazla elden bir şey gelmiyor dua edin ama tek üzüldüğüm senelerdir Doğu Türkistanda katledilen müslüman Türkleri kimse görmüyor bu petrol yuvalarında uyuyan insanlar için göz yaşı döküyorsunuz timsah göz yaşları

Suriye de Mısırda birbirlerini öldüren herkes öteki dünyada cezasını çekecek.

Bu çocukların ölümünde tek suçlu yok her iki tarafta bu çocukların vebalini ödeyecek.

Allah bu canilerin belasını elbeete verecek....Vicdansızlar !!!

Ş*refsizler ALLAH belanızı versin . Vicdansızlar...

Amerika sonunda indirecek esadı. bu güzel oldu.

Şehid olanlara allahtan rahmet diliyorum.

Esad bunu yapacak kadar aptal bir adam değil...Amerikan ve israil oynuyor bir oyun..Bu şerefsizler emellerine ulaşmak için cocuklara bile acımaz....

Yüce Rabbimiz kimsenin hakkını kimseye bırakmaz bu dünyada müslümanlara zulüm edenleri hepsini tek tek cehennem ateşinde yakacaktır. Kimsenin hakkı kimseye kalmayecaktır bunlar mahşer günü ne hesap verecekler. Allah bunları müslümanlara zülm edenler kahretsin 2 cihandada rezili rüsva etsin. Elimizde Dua etmekten başka bişey yok malesef ama bu yapılan haksızlıga karşı dimdik ayakta duracagız müslüman kardeşlerimizi sonuna kadar destekliyorum.

---------- Mesaj saat 12:34:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:04 civarında gönderildi. ----------

Esad bunu yapacak kadar aptal bir adam değil...Amerikan ve israil oynuyor bir oyun..Bu şerefsizler emellerine ulaşmak için cocuklara bile acımaz....

esad yapmasada kardeşi yapıyordur çünkü esadın babasıda öyleydi baştayken zülm ediyordu halkına esad belki yapmıyordur ama onlardan birisi yapıyordur kardeşidir büyük ihtimalle !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri