Ben Bu Hesaptan Ödeme Alamayacağım Sanırım

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar 2 adsensemde ödeme kesinleşti ocak ayında ki kazanç görünüyor ama bi ara konu açtıgım hani şu ödeme alamadıgım adsenseden hala ödeme alamadım ocak ayında hiç kazanç yoktu ama ocak ayıyla ilgili hiçbişey yazmıyo ekran böyle

KZ3YNZ.png

iyice sinir olmaya başladım :(

Şubat kazançları Martta kesinleşecek dostum Ocak ayı kazancın ise orada yazdığı gibi 474 tl

Hocam ne içiyosan banada ver kafayı dağıtmam gerekiyo :)

Benim Performans Raporların 28 TL Gibi Bişey Var.Ama O Sayfada 9 TL Görünüyo

şubat falan değil bu kasım kazancı kasım! 2013 kasım diyorum 3 aydır ödeme alamıyorum ben :( taa ocak 24 de pin dogruladım banka dogruladım hala yatmadı :(
orda farklı olan hizmet ayarlaması yazısı var.
I. Hizmet ayarlaması: Bir AdWords Uzmanı tarafından hesabınıza bir promosyon kredisi veya nezaket kredisi uygulandıysa, Faturalandırma Özeti sayfanızda Hizmet ayarlaması etiketli bir satır öğesi görünür.
adwords kullandın mı?
ocak ayına kaydırmış olabilirler kazancını diye düşünüyorum...bu ay ödemelerinde hesabına geçer umarım.

orda farklı olan hizmet ayarlaması yazısı var.
adwords kullandın mı?
ocak ayına kaydırmış olabilirler kazancını diye düşünüyorum...bu ay ödemelerinde hesabına geçer umarım.

hayır hiçbişey kullanmadım hocam adwords flan. bu kazanç kasım ayı kazancı ancak pin dogrulamam olmadıgı için alamıyordum. PİNİ OCAK 23 gibi doğruladım. DOLAR HESABIYDI. 25İNDE BANKA doğruladım.. O AY ALIRIM DİYE DÜŞNÜÜYODUM. 28 İNDE HESAP TL HESABINA geçti.. YAZIKLAR OLSUN GOOGLE..

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] kardeşim yaş kaç sen bu işi bilmıyorsun daha yenı onaylamışsın paranı bu ay alıcaksın ne bu şiddet ne bu celal :D sakin ol hem konu açıyorsun başka birşey diyorsun hemde yorumda farklı konuşuyorsun

---------- Mesaj saat 03:22:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:22 civarında gönderildi. ----------

aklında kalan soruları sor şimdi hepsini cevaplıyım ben senı anladım bu ayın 22 sinden sonra paran yatıcak 22-26 arası gibi yatar

r10da da dolar dan tl ye geçip de hesabına hizmet ayarlaması notu düşülenler var.hizmet ayarlaması sanırım adwords falan kullanıp da google a borcu olanlara çıkıyor.senin kinde borçlar kısmında miktar yazmıyor.

ocak ödemeleri geçerken hesabına yatabilir...sonuçta ödenmiş de göstermiyor,ocak a devretmiş.

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] kardeşim yaş kaç sen bu işi bilmıyorsun daha yenı onaylamışsın paranı bu ay alıcaksın ne bu şiddet ne bu celal :D sakin ol hem konu açıyorsun başka birşey diyorsun hemde yorumda farklı konuşuyorsun

yaşla ne ilgisi var ? kasımda kesinleşen para pini dogruladıgım an almam lazımdı ki herkeste öyle demişti zaten ?. Konuda veya yorumda farklı bişey demiyorum sen farklı algılamıssın demekki. Ayrıca işi bilmemekle ne alakası var bunun ben salak değilim ödemelerin 22sinde yapıldıgını biliyorum. Ancak bu kasımda kesinleşen para. 3 adsensem var. Diğer adsense de aynı şey oldu PİNİ doğruladıktan 3 gün sonra para yattı hesabıma. ayın 8ydi.

r10da da dolar dan tl ye geçip de hesabına hizmet ayarlaması notu düşülenler var.hizmet ayarlaması sanırım adwords falan kullanıp da google a borcu olanlara çıkıyor.senin kinde borçlar kısmında miktar yazmıyor.

ocak ödemeleri geçerken hesabına yatabilir...sonuçta ödenmiş de göstermiyor,ocak a devretmiş.

Aynen bunu demek istiyorum o HİZMET AYARLANMASI nedir. ben hiç adwords vs kullanmadım .. çok ilgin. bir durum hizmet ayarlanması ayagına ödemeyecekler parayı sanırım ödense pin dogrulayınca ödenirdi

@masterthone kardeşim yaş kaç sen bu işi bilmıyorsun daha yenı onaylamışsın paranı bu ay alıcaksın ne bu şiddet ne bu celal :D sakin ol hem konu açıyorsun başka birşey diyorsun hemde yorumda farklı konuşuyorsun

---------- Mesaj saat 03:22:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:22 civarında gönderildi. ----------

aklında kalan soruları sor şimdi hepsini cevaplıyım ben senı anladım bu ayın 22 sinden sonra paran yatıcak 22-26 arası gibi yatar
adam ocak 23 de doğruladım diyor.ben ocak 28 inde doğruladığım halde ay başında ödeme aldım.onun sorunu dolardan tl ye geçerken bir bekletilme gibi.bence de bu ay ödemesini alır.

adam ocak 23 de doğruladım diyor.ben ocak 28 inde doğruladığım halde ay başında ödeme aldım.onun sorunu dolardan tl ye geçerken bir bekletilme gibi.bence de bu ay ödemesini alır.

eyvallah kardeşim anladın sen ne demek istediğimi :). İnşallah alırım ya böyle olanlar benim gibi olanların %80 ni almış ödemeyi araştırdım biraz ama bende bekletildi.

muhtemelen 2-3 gün içinde hesabınıza gönderirler.

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] k.bakma ben senın diğer konunu görmedim burdada konuda ne yazıyorsa ona göre cevapladım keşke daha detaylı yazsaydın

muhtemelen 2-3 gün içinde hesabınıza gönderirler.

inşallah hocam teşekkürler

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] k.bakma ben senın diğer konunu görmedim burdada konuda ne yazıyorsa ona göre cevapladım keşke daha detaylı yazsaydın

ö.değil hocam hatam vvarsa affola. Biraz sinirden detay veremedim. Sanki google bu paranın üstüne yatacak gibi geliyor bana :D:D

inşallah hocam teşekkürler

ö.değil hocam hatam vvarsa affola. Biraz sinirden detay veremedim. Sanki google bu paranın üstüne yatacak gibi geliyor bana :D:D

siz birşey yapmadıkdan sonra hiç birşey olmaz ama eğer 22 sinden sonrada yatmassa adsenseye e-mail atın derim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri