Ben bu yuzden forumda banlanmistim siz kategori acmissiniz :)

V
  • Kullanıcı VbullyPlus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

VbullyPlus

Guest
Ben user kàstigim icin ilk ytpara uyeligim olan Vbully Plus uyeligimden edilmistim.

Siz kategori acmissiniz :) Helal dogrusu.

Simdi face ile ne alaka diyeceksiniz,face abone sayfa kasmak icin chrome eklentisi uzerinden user olursunuz ve face,youtube,twitter..vs hesaplariniz belirtilen linke abone olur ve begenirler.

Yani benim banlanma sebebim buydu ve siz kategori acmissiniz tebrikler :)

Ama yinede saygi duyuyorum.

Saygı duyuyorsun madem neden konu açtın

Hocam içten tavsiye bu tavırla devam ederseniz yönetime karşı daha çok ban yersiniz. Bir yönetici arkadaş çıkıp aradaki sistem farklılıklarını ve neden uzaklaştırıldığınızı zamanında anlatacaktır elbet; ancak yine de doğru bulmuyorum bu başlığı.

Kurallar değişkendir hocam.Mesela Adsense satımı yasaktı forumda.Artık serbest oldu.Sizin durumda buna benziyor :)

Gereksiz konu açıyorsunuz şimdiden aman tekrar banlanmayında :)

Banlanan üyenin tekrar üye olması yasak değil mi? :D

Saygı duyuyorsun madem neden konu açtın

Yasakmi konu acmakta?

Herkeste bi havalanmalar falan.

Moderator olabilirsin ama kimseden ustun degilsin bunu bil.

Biraz Serhat abiden ornek alsaydiniz keske.(Serhat Tasdemir)

---------- Mesaj saat 18:38:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:35:44 civarında gönderildi. ----------

Gereksiz konu açıyorsunuz şimdiden aman tekrar banlanmayında :)

Uyarin icin tesekkurler :)

Gereksiz degil sadece bu isin de benimki gibi pclere virus yollayarak oldugunu bilin isyedim :)

serkan abi sayesinde ben biraktim.

Cekim yapan arkadaslarada hayirli satislar.

---------- Mesaj saat 18:39:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:38:11 civarında gönderildi. ----------

Banlanan üyenin tekrar üye olması yasak değil mi? :D

Ozur diledim yeni ac dedi serkan abi bende bunu actim.

---------- Mesaj saat 18:40:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:39:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam içten tavsiye bu tavırla devam ederseniz yönetime karşı daha çok ban yersiniz. Bir yönetici arkadaş çıkıp aradaki sistem farklılıklarını ve neden uzaklaştırıldığınızı zamanında anlatacaktır elbet; ancak yine de doğru bulmuyorum bu başlığı.

Biz uzun uzun konustuk hocam :)

Genelde forumlarda bir anlayış vardır laf sokma vs.
Dert etme.

Siz anlamadiniz hocam :)

Uye cekimleri benim banlanma sebebim olan user kasmayla olur diye bilgilendiriyorum sadece.

Laf sokma falan degil.

Serkan abiye özür dilediğiniz için ve serkan abinin temiz kalpli olmasından dolayı burdasınız. Tartışma yaratacak konular ve mesajlardan uzak durmanızı öneririm. Daha hayırlı konulara lütfen.. Bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri