Ben de başlamak istiyorum!

Greyhawk

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Adım Mert, 19 yaşındayım ve Denizli'de okuyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu siteyi buldum. Siteyi biraz incelememin ardından öğrendim ki bu işten ciddi anlamda gelir sağlayanlar mevcut. Youtube ile ev geçindirenini bile gördüm. :) Başlıkta belirttiğim gibi ben de başlamak ve kazanç sağlamak istiyorum fakat nereden ve nasıl bir şekilde başlamalıyım buna dair hiçbir bilgim yok. Bu konuda bana rehber olacak tecrübeli bir arkadaşın, ya da büyüğümün desteğine ihtiyacım var. Elbette bu gönül işi, yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum.

TEŞEKKÜRLER.

serkan hocamın konularını okuyarak başlayabilirsin mesala

1 yıldır bu işteyim su son zamanlardaki kapanmalardan dolayı senin gibi yeni baslamıs hissediyorum kendimi.. Umarım yt düzelirde hepimiz kazanırız. Baslamak için tehlikeli zaman secmişsin :))

Merhaba,

Adım Mert, 19 yaşındayım ve Denizli'de okuyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu siteyi buldum. Siteyi biraz incelememin ardından öğrendim ki bu işten ciddi anlamda gelir sağlayanlar mevcut. Youtube ile ev geçindirenini bile gördüm. :) Başlıkta belirttiğim gibi ben de başlamak ve kazanç sağlamak istiyorum fakat nereden ve nasıl bir şekilde başlamalıyım buna dair hiçbir bilgim yok. Bu konuda bana rehber olacak tecrübeli bir arkadaşın, ya da büyüğümün desteğine ihtiyacım var. Elbette bu gönül işi, yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum.

TEŞEKKÜRLER.

Merhabalar,

Aramıza hoşgeldin. http://www.ytpara.com/forumdisplay.php?f=100 buradan başlayabilirsin. Bol kazançlar dilerim.

bukalemun gibi her türlü şarta ayak uyduramayacaksan başlamadan bırak.

boşver başlama kanser eder adamı bu yt başlayacaksanda adsenseden gelen para banka hesabına yatmadıkça yok say

Uykusuz sinirli gergin kanal ve para kapanmaların en bol dönemine geldin hoş geldin

bol kazançlar :cool:

Çok sinir bozucu her gün 2k hit geliyor 0.50 kuruş bile gelmiyor :( Allah yardımcımız olsun.

Çok yanlış bir zamanda başlama kararı aldın ama hayırlısı olsun ne diyelim :cool:

zamanlaman kötü..özgün çalış,bizim gibi spammer olma-yoksa psikolojin bozulur..bol şans..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şuan spammer falan hiçbir terimi bilmiyorum malesef :D Bu işte aslında nasıl para kazanılır onu da bilmiyorum. Bakalım yavaştan öğreniyorum adsense bağlantısını falan hallettim video yüklemeye kaldı iş :)

Teşekkür ederim hoşbulduk :) Ben oyunlarla ilgili videolar paylaşmak istiyorum telif hakkına dikkat etmek kaydıyla sizce hit alır mıyım?

tünelin uçu çok kötü bi yere çıkıyo haberin olsun. Kendi adımada 2 ay olcak başlayalı çok yanlış zamanda başladığımı düşünüyorum :) para kazanmak kolay değil arkadaşım :)
burada benim takip ettiğim bir videoedan aylık bin tl kazananda var
1000 videodan hiç kazanamayan da var:)
inş başarılı olursun istedigin kadar para kazanırsın

Teşekkür ederim arkadaşımın tavsiyesiyle girdim bu işe fakat girerken bukadar zor olduğunu söylememişti. Bana 5000 liralık bir PC topladığını söyleyince kaynağını sormuştum o da Youtube diyince bodoslama daldım olaya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri