Ben DeltaT

• Kullanıcı DeltaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

DeltaT

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Sivas'ta Makine Mühendisliği okuyorum, aslen memleketim Ankara. Uzun zamandır siteye üye olmak için uğraştım ancak sonunda bir sevdiğim abimiz üyelik için kefil oldu sağolsun.

Youtube konusunda yeniyim diyebilirim. Bu konuda bana önerisi olan herkesi dinlemek isterim.

Teşekkürler.

Hoşgeldin ben severall, hayırlı uğur olsun artık işler zor ama imkansız değil

kaymağı yiyen yedi kalanlarda dibini sıyırıorlar :D

hoş geldin

Hg ben hepter . Siteden adam bul belli ucret karşılığı sana herseyi anlatır. Dunya engeli -telif-gmail acma tekniği-yt kanal nasil çalışılır-adsense baglama-adsense acma- temiz iş yapma-icerik bulma-render vs vs vs hepsini anlatır.

Dünyadan DeltaT'ye sesleniyorum. Orada kalın. Dünyaya gelmeyin. Burada herşey bitti. Umutlar tükendi. Kaybediyoruz. Kendi yolunuzu bulun.

Merhaba Arkadaşlar,

Sivas'ta Makine Mühendisliği okuyorum, aslen memleketim Ankara. Uzun zamandır siteye üye olmak için uğraştım ancak sonunda bir sevdiğim abimiz üyelik için kefil oldu sağolsun.

Youtube konusunda yeniyim diyebilirim. Bu konuda bana önerisi olan herkesi dinlemek isterim.

Teşekkürler.
kaçıncı sınıf hocam

hiç bir şey için geç değil...
hoşgeldiniz bu arada...
youtube mi dükkan kapattı? ne için geç oldu denilmiş çözemedim.

Önerileriniz var mı hocam?

Video captures avalanche of snow that CRUSHES Jaguar under sheets of ice | Daily Mail Online

bu videoyu incele derim. benim 1 günde ilk kazandığım yüklü miktardaki paramın kaynağıydı.

kendine bir ülke belirle. o ülkenin güncel haberlerini at misal. magazin, spor vs. bu gibilerinden uzak dur. ama linkteki gibi güncel hayata dair haber videolarını paylaş.

elbette ufaktan, ufaktan bir şeyler olacaktır. bu işin tadını alınca, kendi kendine zaten projeler üretirsin. ben şunu yapmalıyım diyebilirsin. yada kendine ait yapabileceğin özgün kanallar oluşturabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri