Soru cevap gidelim...heyecan olsun
---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------
harbi ölmüş burası..ne sabahlardık be..vietnamlılarla kapışırdık falan..adamlar 300 kişi pc başında biz 4 kişi pclerde
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------
Sorsanıza....yt de spamden hala para var mı abi : evet var
tiktokta vpn ile euro bölgelerinden hesap açsak para var mı : evet var
olm ben eğitim satmıyorum para istemiyorum...alelade anlatıyorum işte
çerezlenin ya video seyredin abuk subuk...neler gelecek önünüze..tiktok tan yt ye yt den tiktok a adamlar sadece internet gittiğinde çıkan dinazor oyunlarını kayıt edip ...en çok seyredilen videoların altına render alıp para basıyorlar ...şaka gibi
---------- Spam Engelliyici 04:48 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------
yaw...en basiti 30k -150k arası takipçili tiktoker hatunlara gidin collagen maskesi yaptırıp video çektirin...kıza 10 adet hediye ettirin..6 tl maliyetten 60 tl eder..o bedavaya ürün aldım diye sevinir..siz markalaşırsınız..haftada 12 bin adet satarsınız ..100 tane bunlardan bulsanız..daha ne yazayım bilemedim
---------- Spam Engelliyici 04:58 ---------- Önceki Mesaj 04:48 ----------
Beni şu foruma yetkili bir abi yapsanıza...Haftada bir çocuklar para kazansın diye kusayım kendimi..biz yaşlandık onlar uyumadan çalışır kendimden biliyorum
---------- Spam Engelliyici 05:24 ---------- Önceki Mesaj 04:58 ----------
Ben kaçar..hayırlı sabahlar
---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------
harbi ölmüş burası..ne sabahlardık be..vietnamlılarla kapışırdık falan..adamlar 300 kişi pc başında biz 4 kişi pclerde
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------
Sorsanıza....yt de spamden hala para var mı abi : evet var
tiktokta vpn ile euro bölgelerinden hesap açsak para var mı : evet var
olm ben eğitim satmıyorum para istemiyorum...alelade anlatıyorum işte
çerezlenin ya video seyredin abuk subuk...neler gelecek önünüze..tiktok tan yt ye yt den tiktok a adamlar sadece internet gittiğinde çıkan dinazor oyunlarını kayıt edip ...en çok seyredilen videoların altına render alıp para basıyorlar ...şaka gibi
---------- Spam Engelliyici 04:48 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------
yaw...en basiti 30k -150k arası takipçili tiktoker hatunlara gidin collagen maskesi yaptırıp video çektirin...kıza 10 adet hediye ettirin..6 tl maliyetten 60 tl eder..o bedavaya ürün aldım diye sevinir..siz markalaşırsınız..haftada 12 bin adet satarsınız ..100 tane bunlardan bulsanız..daha ne yazayım bilemedim
---------- Spam Engelliyici 04:58 ---------- Önceki Mesaj 04:48 ----------
Beni şu foruma yetkili bir abi yapsanıza...Haftada bir çocuklar para kazansın diye kusayım kendimi..biz yaşlandık onlar uyumadan çalışır kendimden biliyorum
---------- Spam Engelliyici 05:24 ---------- Önceki Mesaj 04:58 ----------
Ben kaçar..hayırlı sabahlar