- Web sitesi
- www.ytpara.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen öyle....attığınız videoyu sizden önce biri attıysa ki bu para kazanılan kanallar içinse cinayet zaten..he müzik eşleşeni ile kazanıyorsan ....sonuna herhangi bir twitch yayıncısınından canlı videoyu kaydet koy %30-%40 ek olarak yani...yine önerilen şansın olur...
---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------
Aslında bütün hikayenin özeti bu..teşekkürler..
İşin garibi zaten soru gelse cevaplayacam...ama sıkıntılı tarafı cevaplamam burada istenmiyor ..ulu orta yani
---------- Spam Engelliyici 03:19 ---------- Önceki Mesaj 03:08 ----------
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 18 (5 üye ve 13 misafir) 2024
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2280 (2200 üye ve 80 misafir) di eskiden .....yt spamle savaşını yenmiş belliki
---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------
Seni unutmadım o ayrı ...bir de bu arkadaşın yorumunu beğenen ..Karacabey, AOA ve kartel sizide maalesef..
bunları...beğenenler için diyorum...cevabını bildiğim herşeyi cevaplarım...bilemediğimi vietnamlılara sorar gene cevaplarım...illaki cevaplarım yani.
---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------
yaw bak benden 2014 öncesi reddit hesapları öyle 2-3 bin dolara alazamasınız...teklif dahi etmeyin....hsrbi komik oluyor
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:03 ----------
vallahi sıkıldım...hadi sıfırdan proje yapıyoruz sizle..1 ayda 1m nasıl kazanılır diye...tabi 150-200k sermaye ile..7-8 gün içinde burada bir marka ismi verecem onaylatıp sıfır
ıyani.bize özel olacak ..o marka üzerine ya bebeklere ya da kadınlara özgü ürün tassarlayacam..en çok para harcanan sektöre .reklam influencer anlaşmaları falan ürünleri hedefimiz doğrultusunda sattıracam...her gün paylaşacam kazançları..marketing rate i falan hesaplayıp..bana 1 hafta izin verin...yarın başlıyorum alt yapısına ..tabi keşke bu konu ..konu dışında açılmış olmasaydı..cümle alem okuyacak şimdi..neyse konu dışı düşünürüz sonrasında
---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------
Beyler yapay zekanın size neler kazandırabilecğini anlatabilseydim keşke...influencerlar bile yapay zekadan oluşacak...
---------- Spam Engelliyici 04:30 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------
Beynim hala senin yorumuna ve beğenen adamlarla zitişiyor...illaki çözecez bu durumu yoksa ya beni atacaklar buradan ya seni...
---------- Spam Engelliyici 04:57 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------
1 hafta challenge yapacaz ...gün ve gün...1m kazanılıyor mu ...ilk etapta tiktok reklam gerisi influencer kızlar..vs..mecbur her 200k takipçili hatunlara 2k lık kozmetik hediye verecez reklam için
---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:57 ----------
2- yarın dötümden bir marka uyduracam
---------- Spam Engelliyici 05:00 ---------- Önceki Mesaj 04:59 ----------
3- trendlerde amazonda vs en çok satan ürün ne ise onun üzerine kurgu yapacaz
---------- Spam Engelliyici 05:01 ---------- Önceki Mesaj 05:00 ----------
4- buradan sorasını bu konu dışı sekmesinde yayıonlamasak iyi olur...mecbur yeni konu açacaz
---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:01 ----------
Hala kafam sende ....ya barışıp arkadaş olalım ...ya da birimizi engellesinler...yazacaklarımı yarım yamalak yazıyorum
---------- Spam Engelliyici 05:15 ---------- Önceki Mesaj 05:08 ----------
Baktım trend "collagen"...
Kolajen maske kolajen saç maskesi..kolagen cilt bakımı üzerine ürün yapıp reklam çıkacaz...mecburhali hazırda satan bir sürü ürün var ama aralarıdan bir hiyake yazıp sıyrılacaz
---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------
İlk minimal hedef haftada 1000 satmak
---------- Spam Engelliyici 05:22 ---------- Önceki Mesaj 05:16 ----------
Kendim yazıp kendim oynuyorum...en ufak projeye katkısı olan bir yorum olsa x2 kazanacaz belkide...
---------- Spam Engelliyici 05:32 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------
Neyse yarın veya bir sonraki gün atarım buraya ilk reklama çıktığım videoları...paylaşan influencerları falan ..kademe kademe hep beraber yaşarız..size de feyz olur ..yt den konuşan yok...çeşit olsun
aynen öyle....attığınız videoyu sizden önce biri attıysa ki bu para kazanılan kanallar içinse cinayet zaten..he müzik eşleşeni ile kazanıyorsan ....sonuna herhangi bir twitch yayıncısınından canlı videoyu kaydet koy %30-%40 ek olarak yani...yine önerilen şansın olur...
---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------
Aslında bütün hikayenin özeti bu..teşekkürler..
İşin garibi zaten soru gelse cevaplayacam...ama sıkıntılı tarafı cevaplamam burada istenmiyor ..ulu orta yani
---------- Spam Engelliyici 03:19 ---------- Önceki Mesaj 03:08 ----------
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 18 (5 üye ve 13 misafir) 2024
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2280 (2200 üye ve 80 misafir) di eskiden .....yt spamle savaşını yenmiş belliki
---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------
Seni unutmadım o ayrı ...bir de bu arkadaşın yorumunu beğenen ..Karacabey, AOA ve kartel sizide maalesef..
bunları...beğenenler için diyorum...cevabını bildiğim herşeyi cevaplarım...bilemediğimi vietnamlılara sorar gene cevaplarım...illaki cevaplarım yani.
---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------
yaw bak benden 2014 öncesi reddit hesapları öyle 2-3 bin dolara alazamasınız...teklif dahi etmeyin....hsrbi komik oluyor
---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:03 ----------
vallahi sıkıldım...hadi sıfırdan proje yapıyoruz sizle..1 ayda 1m nasıl kazanılır diye...tabi 150-200k sermaye ile..7-8 gün içinde burada bir marka ismi verecem onaylatıp sıfır
ıyani.bize özel olacak ..o marka üzerine ya bebeklere ya da kadınlara özgü ürün tassarlayacam..en çok para harcanan sektöre .reklam influencer anlaşmaları falan ürünleri hedefimiz doğrultusunda sattıracam...her gün paylaşacam kazançları..marketing rate i falan hesaplayıp..bana 1 hafta izin verin...yarın başlıyorum alt yapısına ..tabi keşke bu konu ..konu dışında açılmış olmasaydı..cümle alem okuyacak şimdi..neyse konu dışı düşünürüz sonrasında
---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------
Beyler yapay zekanın size neler kazandırabilecğini anlatabilseydim keşke...influencerlar bile yapay zekadan oluşacak...
---------- Spam Engelliyici 04:30 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------
Beynim hala senin yorumuna ve beğenen adamlarla zitişiyor...illaki çözecez bu durumu yoksa ya beni atacaklar buradan ya seni...
---------- Spam Engelliyici 04:57 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------
1 hafta challenge yapacaz ...gün ve gün...1m kazanılıyor mu ...ilk etapta tiktok reklam gerisi influencer kızlar..vs..mecbur her 200k takipçili hatunlara 2k lık kozmetik hediye verecez reklam için
---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:57 ----------
2- yarın dötümden bir marka uyduracam
---------- Spam Engelliyici 05:00 ---------- Önceki Mesaj 04:59 ----------
3- trendlerde amazonda vs en çok satan ürün ne ise onun üzerine kurgu yapacaz
---------- Spam Engelliyici 05:01 ---------- Önceki Mesaj 05:00 ----------
4- buradan sorasını bu konu dışı sekmesinde yayıonlamasak iyi olur...mecbur yeni konu açacaz
---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:01 ----------
Hala kafam sende ....ya barışıp arkadaş olalım ...ya da birimizi engellesinler...yazacaklarımı yarım yamalak yazıyorum
---------- Spam Engelliyici 05:15 ---------- Önceki Mesaj 05:08 ----------
Baktım trend "collagen"...
Kolajen maske kolajen saç maskesi..kolagen cilt bakımı üzerine ürün yapıp reklam çıkacaz...mecburhali hazırda satan bir sürü ürün var ama aralarıdan bir hiyake yazıp sıyrılacaz
---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------
İlk minimal hedef haftada 1000 satmak
---------- Spam Engelliyici 05:22 ---------- Önceki Mesaj 05:16 ----------
Kendim yazıp kendim oynuyorum...en ufak projeye katkısı olan bir yorum olsa x2 kazanacaz belkide...
---------- Spam Engelliyici 05:32 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------
Neyse yarın veya bir sonraki gün atarım buraya ilk reklama çıktığım videoları...paylaşan influencerları falan ..kademe kademe hep beraber yaşarız..size de feyz olur ..yt den konuşan yok...çeşit olsun
Hocam millet spamdan uzaklaştı. Böyle olunca ytden soran olmaz. Bu ara çocuk animasyon videoları ilgili çekiyor (yapay zaka ile). Hatta bir eğitim var sanırım onu alacağım
Hocam millet spamdan uzaklaştı. Böyle olunca ytden soran olmaz. Bu ara çocuk animasyon videoları ilgili çekiyor (yapay zaka ile). Hatta bir eğitim var sanırım onu alacağım
Bu nasıl bir beyindir hocam Maşallahın var vallahi Allah olmayıp da var gibi davrananlara da birazcık versin
---------- Spam Engelliyici 10:02 ---------- Önceki Mesaj 10:00 ----------
Vay be Helal hocam merakla bekliyorum. Colagen gerçekten trend tanıdığım her kesde ya saç için ya yüz için bi colagen siparişi var
İnce espiri..Rewossky
---------- Spam Engelliyici 00:53 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------
neyse bugünlük durum şöyle 7 Tane influencer ile anlaştık...kimisi göndereceğim piyasa değeri 2000 bin tl ürün için hem reels hem insta hikaye hem shorts çekecek...kimisi 1250 tl ye bedelsiz ürün + 1250 tl istedi..
Yarın ürünlerini kargolayacam...pazara denk geldiği için muhtemelen salı veya çarşambaya kadar hepsine teslim olmuş olur
---------- Spam Engelliyici 00:55 ---------- Önceki Mesaj 00:53 ----------
300k üzeri takipçili influencerlar için aracı ajansla anlaştım...bedelsiz ürün artı 5k ödeyeceğim...toplam 20 tane influencer a ihtiyacım var...böylece tamamlanmış olacak projenin ilk startı için videolar..
---------- Spam Engelliyici 00:57 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------
Benden hiç para istemeyip güzel video çeken influencerların yaptığı tanıtım videolarına günlük 15k lık reklam açacam...ki bu onları 80 m tr de 3 kere çevire çevire gösterecek...bence en akıllı kızlar onlar
---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------
1m challenge yapıyoruz ya...muhtemeln reklamlar dönerken ..bir kaç internetten uzak marka sahibi ihtiyar bizle iletişime geçip ...online satış haklarıı bize verecek..hiç şaşmaz..aslında burada bile ben iddia mı tuturmuş olacam tabi ama....yine devam edecez mecbur buraya kanıt atmak adına
---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------
sonra markalaştıdığımız ürünleri...gra..se...ross..na..watso..a sokacağız ...buraya atacam resmi belgeler ile
---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------
sonrasında amazon ozon wallmart cart curt yapacağız....alacaklar mecbur...çünkü talep yaratacağız..
---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------
Evet masal videoları ..chat gpt de senorya üretip..en iyi resimleri hareketlendiren yapay zeka portallarında video üretilerek falan....ona trafik vermek için ...58 sn kesip kesip atacaksın disney çocuk videorı başka kanala ...oradaki video kartlarından video sonlarından ...1k üzeri topluluk varsa toplululuktan trafik vereceksin özgün kanalına....3-5 günde oluşturursun alt yapıyı...ama sıkıntı şu...1-8 yaş altı video atıyorsan çocuk içeriği olarak eşlenip kazancın 1/6 ya düşer...hiç keyif vermez
---------- Spam Engelliyici 02:19 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------
çıkarttığım ürünler gerçekten premium ürünler..öyle kofta falan değil...bu sektörden gelmeyim bu arada..
---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------
örnek olarak bu videoyu attım influencerlara buna benzer video istiyorum diye
---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------
yapay zeka ile seslendirdim falan filan ..onlara feyz olsun diye
---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------
https://www.youtube.com/shorts/_prfiWmszS8
---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------
bu video da çıkan markayı heryere reklam olarak basıcam ..20 ayrı influencere gönderip denemelerini isteyip tarafsız yorum yapmaları kaydı ile...ürünüm test edildi onaylandı...bağdat cadeesinde ki en iyi kuaforler tarafından...gelişmeleri paylaşacağım
---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:31 ----------
https://www.youtube.com/shorts/xxwpwhUk2jM
gibi gibi
---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:41 ----------
ardından sezon ürünleri çıkaracaz.yaz geliyor...evde ağda set...ağda makinesi + kartuş ağda hediye..genital bölge ve koltuk altı beyazlatıcı...bronzlaştıcı krem ..- güneş sonrası nemlendirici.. ama gerçekten premium yapacaz ..öyle merdiven altı falan değil...prt önemli ..alan bir daha almalı..kullanmayacağımız ürün yapmayacağız yani
---------- Spam Engelliyici 03:02 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------
yeni gördüm kusura bakmaaynen öyle ...mecbur trendlere oynayacaz ama en iyisini yaparak o ayrı
---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------
Soru var mı ? kavgalı dövüşlü atıştığım biri var mı ? 1 saate ben yatar varsa cevaplarım
---------- Spam Engelliyici 03:23 ---------- Önceki Mesaj 03:09 ----------
Oha soru çok iyi...
Elimde 2006 tarihli videolu dizi attığım kanallar var hala açık ..para eder mi ?
şakamısın sen... yt zaten 2005 de kuruldu..
tr ye 2012-2013 falan geldi..
ben olsam torunlarıma saklardım o kanalları..milyar dolarlık olurlardı
---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------
Seni unutmadım..senin yorumunu beğenenlerinide ...ya iyi dost olacaz ya hepiniz ya ben sittir olup gidecez bu forumdan ..
---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------
@Augustiner
---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:39 ----------
olm o kadar üzülüyorum ki..bana soru sormaya korkuyorsunuz...salak saçma olsa da soru sorun..ben cidden en naif şekilde cevaplarım...dibine inin ..herkes faydalansın..
---------- Spam Engelliyici 04:04 ---------- Önceki Mesaj 03:59 ----------
Abi Chiropractic videosu atan biri var tiktokta onun videoları atıuyorum youtube a.para kazanmam açılır mı.yt de yok adam
Açılır...sen yine de %20 - 25 zoom yap...belki başka isimle vardır yt de
---------- Spam Engelliyici 04:15 ---------- Önceki Mesaj 04:04 ----------
Trafiğim bir anda çakıldı.saatlik 1k ya yakın iken 2 lere düştü.sebebi nedir ?
Full özgün mü sana ait mi videolar
Yok yapay zeka ile en çok izlenenleri şekillendiriyorum.
Çok iyi şekillendirememiş o senin yapay zeka ....eşleşmişsin ...şey gibi düşün insta hesabın var her gün 100k etkileşim alıyorsun...bir gün başka birine ait video paylaşıp shadow ban yiyorsun..20 gün toplamda o izlenimi alamıyorsun.. kaput hesap..
özgün atmaya devam et düzelir....yada özgün video çek evde çayırda bayırda...liste dışı yayınla 10-15 video yine düzelir
---------- Spam Engelliyici 04:20 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------
Abi trafik kaynakların neler ?
youtube toplkuluk ve reddit hesaplarım
---------- Spam Engelliyici 04:24 ---------- Önceki Mesaj 04:20 ----------
Abi keşke hergün içsen
Hergün içiyorum zaten trakyalıyım ben..
---------- Spam Engelliyici 04:35 ---------- Önceki Mesaj 04:24 ----------
ETSY de büyük kıyım oldu biliyor sundur belki.Genelde hep türk hesaplar kapandı.bilgin var mı ? destekten cevap alamıyoruz.
Evet duydum. sebebini bilmiyorum hiç orayla ilgilenmedim..şahsen fikrimi soruyorsan amerika da şirket kur max 300 dolardır...oradan yayınla ne satıyorsan ...bak yine yenileyim sadece ilk aklıma gelen bu
---------- Spam Engelliyici 04:42 ---------- Önceki Mesaj 04:35 ----------
Abi bulgaristanda yaşıyorum.bana redbull- kinder suprise falan tır bazında tedarik edebilir misin ?
Sadece kondom - temizlik malzemesi - kolonya -maske - traş köpüğü tedarik edebilirim ..sizin pazarı biliyorum...edirne karaağaçta sınır da evim var
---------- Spam Engelliyici 04:51 ---------- Önceki Mesaj 04:42 ----------
Polonya dan parsel depo malı alır mısın ? meutrogena falan ...
Tarihine 1 yıldan öte varsa alırım ..sürekli alıyoruz zaten
---------- Spam Engelliyici 04:54 ---------- Önceki Mesaj 04:51 ----------
bunları buraya atıyorum...şu sebeple..network herşey arkadaşlar..iş fırsatı umut kazanç hepsi networkle doğru orantılı.....ki buraya attığım sohbetler ettiğim sohbetlerin yüzde 20 si bile değil.
---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 04:54 ----------
Aluminyum saç bonesi içi telalı 100 adeti 125 tl
Gelde alma mesela ...gerçi overlokçuya versen versen bir topunu 400 tl eye yapar...içine tela yapamaz o ayrı
---------- Spam Engelliyici 05:19 ---------- Önceki Mesaj 05:14 ----------
Prezervatifi nerde yaptırıyorsun ?
Malezya
---------- Spam Engelliyici 05:45 ---------- Önceki Mesaj 05:19 ----------
Amazon hesabı açtım sadece aveda ürünleri satıyorum.sizden tedarik edebilir miyim ?
Muhtemelen satın aldığın eğitimde gösterilen ilk ürüne sevdalandın sen...tedarik etmek isterdim ama bana etik değil sahiplerini iyi tanıyorum...olmaz yani tr den alıp us ye satmak ..distributörlük ihlali
---------- Spam Engelliyici 05:49 ---------- Önceki Mesaj 05:45 ----------
Peki kerastase
o hiç olmaz dev loreal ile başın ağrır...zaten bir sürü sahte üründen dolayı tr hesaplar kapandı kii..artık tek satıcı oldu bildiğim kadarıyla amazonda
---------- Spam Engelliyici 05:52 ---------- Önceki Mesaj 05:49 ----------
Private label ne önerirsin abi ?
burası ytpara ..youtube dan para kazanma vs vs...şu an hiç konsantre değilim valla sen duruma
---------- Spam Engelliyici 06:04 ---------- Önceki Mesaj 05:52 ----------
Ben yatar...hadi hayırlı sabahlarsabah olmuş
Zamanında peppa pig videolardan kartlar ile özgün kanala güzel trafik çekmiştim. Tabi o zaman gta5 modu ile rampa yap video çek editle uzun sürdüğü için ve fabrikada çalıştığım için bıraktım o kanalı. Ama dediğin 58sn olayını denemek lazım.
Çocuk kategorisinin getirisi az ama çocuklar sevdiği videoyu sürekli izlediği için kanal izlenimi ve abonesi daha kolay artıyor. Sonuçta çocuk bu her kanala abone oluyor (kendi kızımdan biliyorum).
Hocam Kendim gazetecilik işi de yapıyorum tabi yerel ilçe haberleri bir dönem iha muhabirliği de yaptım. Yabancı haber kanalı açmak mantıklı olabilir mi ? Tavisiyelrin ne olur ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.