Ben Özgünüm - İlginç Bilgiler Kanalım

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar artık biryerden başlama vakti gelmişti . Bilgi kanalı açmaya karar verdim tamamen kendim araştırıp kendim düzenliyorum herşey bana ait .

Videomu izlemenizi olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum :)

Not : Önerileriniz varsa lütfen söyleyin.
Bu arada bana örnekler vererek yardımcı olabilirsiniz. Mesela " En ilginç 10 bina " vs bu tarz şeyler söyleyerek yeni videolarımı hazırlamış olurum :)

Buyrun video yorumlarınızı bekliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=pGFtfj_SEZ4

Konulara geçiş çok hızlı videodaki yazıları okumak zor oluyor bunu tek resimde yapmak yerine 2 görsel sunarak daha uzun yapabilirsin ...

başarılar...

Arkadaşlar artık biryerden başlama vakti gelmişti . Bilgi kanalı açmaya karar verdim tamamen kendim araştırıp kendim düzenliyorum herşey bana ait .
Basit sadece hoş sanırım sadece movie maker kullandın ? Özgün olmak için pek birşey gerekmiyor aslında movie makerda çok güzel şeyler yapılabiliyor.
Konulara geçiş çok hızlı videodaki yazıları okumak zor oluyor bunu tek resimde yapmak yerine 2 görsel sunarak daha uzun yapabilirsin ...başarılar...

Arkadaşa katılıyorum yazılar çok hızlı geçiyor bencede.Başarılar dilerim bende

Neden özgün olarak kamera karşısına geçmiyorsunuz ? spamdan farkı kalmadı bence böyle kanalların

bence güze ama artık arkadaşlarında dediği gibi bu tür kanallar inanın sıradanlaştı. bilgi kanalı en ler falan daha farklı olmalı aartık özgün

Bence kendi kanal logon kendi sesin ve yazıları böyle haber kanallarında yapılan gibi kutu içinde ve animasyonlu spikerler kullanarak yapabilirsin.

30 saniyeden sonra sıkıldım kapattım, bence bu şekilde özgün olmanın ilersi için yararı olmaz hocam.. bir geleceği yok gibi duruyor kanalın maalesef

Bence kendi kanal logon kendi sesin ve yazıları böyle haber kanallarında yapılan gibi kutu içinde ve animasyonlu spikerler kullanarak yapabilirsin.

Hocam bir yerden başlamak gerekiyordu şimdilik 2 3 video ile böyle takılalım eğer tutulursa yakında sesli anlatım yapıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri