Ben Özgünüm

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Skrillex

Kayıtlı Üye
Burak Yoğun - Official Youtube Channel

Herkese Merhabalar!
Adım Burak. 18 yaşındayım. Hobi olarak youtube ile ilgileniyorum ve yüksek görüntü kalitesine sahip oyun videoları yüklüyorum.

Bana destek olmak istersen videolarımı izle ve beğen, arkadaşlarınla paylaş ve daha fazla videoya ulaşmak için kanalıma abone ol!

Son düzenleme:
tamamen okumadım ama uzun zaman silkroad oynamış biri olarak son demlerini yaşayan bir oyunla başlaman kötü olmuş

tamamen okumadım ama uzun zaman silkroad oynamış biri olarak son demlerini yaşayan bir oyunla başlaman kötü olmuş

Güzel düşüncen için teşekkürler.. Oyuna yeni bir cap geliyor kardeşim bu oyun kolay kolay bitecek bir oyun değil.. Joymax şirketi oyunculara Premium yardımı dahi yapıyorken sadece ihtiyaçları olan oynayacak oyuncu bulmak..

Bu oyundan başladım çünkü oyundaki görev sistemi değiştiği için bunun anlatılması gerekiyordu bende bunu yapmak istedim..

silkroadın devri geçti kardeş sen revaçta olan oyunlara yönel

silkroadın devri geçti kardeş sen revaçta olan oyunlara yönel

Düşüncen için teşekkür ederim... Fakat katılmıyorum oyuna 125 cap geliyor kısa süre içerisinde korede ki sunucularına bunu getirdiler kısa süre içerisinde official ve global sürümlerine de getireceklerini düşünüyorum.

Güzel düşüncen için teşekkürler.. Oyuna yeni bir cap geliyor kardeşim bu oyun kolay kolay bitecek bir oyun değil.. Joymax şirketi oyunculara Premium yardımı dahi yapıyorken sadece ihtiyaçları olan oynayacak oyuncu bulmak..

Bu oyundan başladım çünkü oyundaki görev sistemi değiştiği için bunun anlatılması gerekiyordu bende bunu yapmak istedim..

bitecek bir oyun değil hocam bitti zaten o dosyalar ne zaman paylaşıldı sro bitti yeni ırk gelmedende toparlancanı sanmıyorum cap map daha kurtarmaz :cool:

Düşüncen için teşekkür ederim... Fakat katılmıyorum oyuna 125 cap geliyor kısa süre içerisinde korede ki sunucularına bunu getirdiler kısa süre içerisinde official ve global sürümlerine de getireceklerini düşünüyorum.

hocam ne gelirse gelsin şuan dünyada en çok dota lol wow gibi oyunlar oynanıyor ve izleniyor ben sadece uyarayım dedim zaten sen kendinde zamanla görursun haklı olduğumu

bitecek bir oyun değil hocam bitti zaten o dosyalar ne zaman paylaşıldı sro bitti yeni ırk gelmedende toparlancanı sanmıyorum cap map daha kurtarmaz :cool:

İnan bana server filesin paylaşılmasını bende istemezdim fakat vietnem sürümünün sahibi şirket bir 10 yaşındaki çocuğun dahi bulabileceği ISS'de açık bırakmasalardı ortaya böyle bir şey çıkmazdı ama emin olun yeni ırkta gelecektir ama kim bekler orasını bilemem :)

hocam ne gelirse gelsin şuan dünyada en çok dota lol wow gibi oyunlar oynanıyor ve izleniyor ben sadece uyarayım dedim zaten sen kendinde zamanla görursun haklı olduğumu

Kardeşim benim çektiğim oyununda oynayanı ve seveni çok bırakanı da çok tabi, yeni bir şey gelmiş ise bunun rehberini yapmak lazımdır.

Zaten bu seri bittiğinde başka oyunlara başlayacağımı konuda belirtmiştim sıra o bahsettiğin oyunlara da gelecek inşaALLAH.

kardeşim ben oyunu daha önce duymadım bile. Ama düz mantık olarak oyunun adını yaz, Filtreden son 1 aya gel. En çok görüntülenenleri seç. Yavaşça aşagıya in ve ortalama al. Bu izlenim sana yeterse devam et.

İnan bana server filesin paylaşılmasını bende istemezdim fakat vietnem sürümünün sahibi şirket bir 10 yaşındaki çocuğun dahi bulabileceği ISS'de açık bırakmasalardı ortaya böyle bir şey çıkmazdı ama emin olun yeni ırkta gelecektir ama kim bekler orasını bilemem :)

ama bak yeni bir ırk gelir direk videoları yüklersin o zaman tutar bu kanalda bundan 3 sene önce arap ırkı calısmalarını yapan ekibin ayrıldığı söylentileri cıkmıstı geçen sene onun için yeni ırkta kolay gelmez ;)

kardeşim ben oyunu daha önce duymadım bile. Ama düz mantık olarak oyunun adını yaz, Filtreden son 1 aya gel. En çok görüntülenenleri seç. Yavaşça aşagıya in ve ortalama al. Bu izlenim sana yeterse devam et.

Güzel düşüncen için teşekkür ederim, amacım konuda da belirttiğim gibi izlenim, para, abone gibi şeyler değil sadece yeni bir şey geliyor ve bunun hakkında pek bilgili olan kişi yok.. Bildiğimiz konuda insanlara yardımcı olalım ki bir işe yarayalım derdim görüntülenme olsa çalışacak kategori çok fakat gereği yok kardeşim :)

Kusura bakma kardesim , konu cok uzun oldugu icin okumadan yazdım :). Amacın para kazanmak sandım. Bende herşey düz mantık :D

ama bak yeni bir ırk gelir direk videoları yüklersin o zaman tutar bu kanalda bundan 3 sene önce arap ırkı calısmalarını yapan ekibin ayrıldığı söylentileri cıkmıstı geçen sene onun için yeni ırkta kolay gelmez ;)

Resime göre konuşayım daha gelecek bir çok şey olduğu için bu oyun kolay kolay bitmez diye düşünüyorum kardeşim ama belli mi olur birden de kapanabilir ALLAH bilir her şeyin hayırlısı artık :)

NVJqYX.png

Selam dostum, öncelikle tebrik ederim çok başarılı kanal. Acaba hangi serverda oynuyorsun?

Kusura bakma kardesim , konu cok uzun oldugu icin okumadan yazdım :). Amacın para kazanmak sandım. Bende herşey düz mantık :D

Kardeşim önemli değil ne demek senin konuya yazman bile benim için önemli bir şey düşünceni alıyorum sana da teşekkür ederim..

kardeşim silkroad online eskiden dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriydi fakat oyun dosyalarını paylaşıldı private serverler açıldığı için oyunu çoğu kişi bıraktı delphinus serverinde 110+ 5-6 charım vardır :D

kardeşim silkroad online eskiden dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriydi fakat oyun dosyalarını paylaşıldı private serverler açıldığı için oyunu çoğu kişi bıraktı delphinus serverinde 110+ 5-6 charım vardır :D

Biliyorum kardeşim oyun dosyaları çalındı paylaşıldı ama şu an official sürümde bulunan ve yeni gelen grafik motorunu çalılan dosyalara ekleyemezler.. çalınan dosyalar eski sisteme ait fakat oyunun görev sistemi de kervan sistemi de değişmiş durumda kısaca eski halini sevenler oynar anca o server filesleri ile ayrıca onların hiç kapanmayacak gibi bir garantileri bulunmuyor.. şahsen bende server filesler ile uğraştım editler yaptım kardeşim ama ortalıkta saçma sapan editler ile cafcaflı başlangıç itemleri ile doldurulmuş serverler varken en iyisi yine official sürümdür.

Ya sabır yarabbi, ben buraya videomu dislike yemesi için mi koydum adam gelmiş dislike atmış ya :D

#Konu güncel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri