A
AXS
Guest
Merhaba değerli ytpara.com üyeleri ve değerli ytpara.com yönetimi, konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum, hepimizin ilk olarak ortak amacı forum sayesinde yeni dostluklar edinebilmek ve para kazanabilmektir. Hepimiz bu amaçla toplanıyoruz ve birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz. YtForumlari öncelikle kesinlikle rakip olabilecek bir seviyede değildir ve rakip olarak açılmamıştır. Bu forumun bana geçisi son derece tesadüflerle doludur. Şu anda iyi kötü kendime göre ciddi sayılabilecek bir gelirim var bunu da kime borçlu oldugumu tahmin edebiliyorsunuzdur, aramızda her ne kadar gerilimler olsada o bizim büyüğümüzdür, saygımız sevgimiz sonsuzdur! Bu güzelliklerin olmasında ve bizim şu anda güzel günler görmemizin tek nedenidir. Hepimiz onun samimiyetine tatlı diline temiz kalbine yardımseverliğine inanarak forumda. Kuşkusuz kim ne kadar kazanıyorsa ona borçludur. Üyelerin isteği yönetimden çok daha üstündür bu amaçla ytpara.com üstün bir başarıya ve kendisine özgü bir samimiyete ulaşmıştır. Hatta forum o kadar samimiki tanımadığı bir insana yardımcı olabilecek ve ona elinden geldiği kadar para gönderebilecek kadar!
Şimdi gelelim şimdi asıl meseleye malüm sorunlar yaşıyoruz, sorun yaşamadan çözüm üretemiyoruz, ünlem belası geldi çattı gelmez olaydı, dedim ya sorun olmadan çözüm üretilmiyor, hayatta böyle iyisiyle kötüsüyle sorunlarla doludur, bazen insanoğlu yanlış yapmadan doğruyu göremiyor, hepimizin başından geçmiştir bu gibi durumlar, İnsanoğlunun doğasında vardır, hani derler ya düşenin dostu olmaz böyle birşey, bir insan hata ettiği zaman neden arkadasından konuşulur? Neden dönülüp bir bakılıp acaba Berkan böyle bir karaktere, kişiliğe sahipmiydi? Ya arkadaşlar yapmayın biz forumun ilk açıldığı zamanlarda üyeliğimizi yaptık ve belli bir mesaj sayımız hatrı sayılır bir beğeni sayımız var
Evet yaptığım bir hata idi, gerçekten büyük bir hataydı ve ben bu hatayı malesef Forumdan süresiz banlandığımda anlayabildim, Fakat dediğim gibi insanları yaptığı hataya göre değil insanların geçmişine bakmanızı öneririm ve bu şekilde yargılanmaması taraftarıyım. Yapmayın arkadaşlar iyi günlerde yanımızda olurken kötü günlermizde ben değil bir başkasıda olabilir arkasından atmayalım, demek istediğimin özü her insan beşer şaşar, önemli olan o hatayı devam ettirmemek hatayı anlayabilmek, ytparaya gönül vermiş birisi olarak eski bir moderatör olarak bunları yaşattığımdan ve yaşadığımdan o kadar kırıldım ki tarif edilemez, çok zoruma gitti, niyetim kesinlikle kötü bir niyet değildi, bu zamana kadar iyiniyetli birşeyler vermeye çalışan bir üye nasıl nasıl bir anda kötü niyetli olabilirki ? ve nasıl o üyeye kötü niyetle bakılabilirki ? Benim sizi kendi forumuma üye yapmak birşey kazandırmaz bana heleki zorla üyelik ! böyle bişey yok düşünülemez bile, heleki benim tarafımdan asla düşünülemez bir olaydır. Bir bot olan Youtube bile kullanıcılarına 3 Telif hakkı tanıyor, geçmişine bakarakta geçmişi yoksa direk spam verebiliyor, Demek istediğim niyet, geçmiş, bakış açısı, bunlar çok önemlidir, bunları görmeden lütfen insanları önyargı ile yargılamayalım. Bu ben veya başka birisi olabilir farketmez, malesef Benim yaptığım anlık saçma hataya karşı üyelerin ve yönetimin bana karşı ister istemez olumsuz düşünceleri olmuştur ve yansıtmıştır buna karşılık olarakda benimde ister istemez tepkilerim olmuştur ve malesef Hatalar zinciri birbirini takip etmiştir. kimse kusuruma bakmasın özellikle serkan hocam kendisi seviliyor gerçekten, son derece sabırlı, saygılı, anlayışlı birisi ben 27 yaşındayım bu zamana kadar hem reelde hem sanalda böyle bir tepkiyle karşılaşmadım, o zamandan beri içime oturdu gitti heleki böyle bir niyetim yokken Suçluyum Ama Suçsuzum biraz duygularımı karışık anlattım umarım demek istediğimi duygu ve düşüncelerimi anladınız....
Şimdi gelelim şimdi asıl meseleye malüm sorunlar yaşıyoruz, sorun yaşamadan çözüm üretemiyoruz, ünlem belası geldi çattı gelmez olaydı, dedim ya sorun olmadan çözüm üretilmiyor, hayatta böyle iyisiyle kötüsüyle sorunlarla doludur, bazen insanoğlu yanlış yapmadan doğruyu göremiyor, hepimizin başından geçmiştir bu gibi durumlar, İnsanoğlunun doğasında vardır, hani derler ya düşenin dostu olmaz böyle birşey, bir insan hata ettiği zaman neden arkadasından konuşulur? Neden dönülüp bir bakılıp acaba Berkan böyle bir karaktere, kişiliğe sahipmiydi? Ya arkadaşlar yapmayın biz forumun ilk açıldığı zamanlarda üyeliğimizi yaptık ve belli bir mesaj sayımız hatrı sayılır bir beğeni sayımız var