Ben вєякαη

A
  • Kullanıcı AXS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

AXS

Guest
Merhaba değerli ytpara.com üyeleri ve değerli ytpara.com yönetimi, konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum, hepimizin ilk olarak ortak amacı forum sayesinde yeni dostluklar edinebilmek ve para kazanabilmektir. Hepimiz bu amaçla toplanıyoruz ve birbirimize her konuda yardımcı oluyoruz. YtForumlari öncelikle kesinlikle rakip olabilecek bir seviyede değildir ve rakip olarak açılmamıştır. Bu forumun bana geçisi son derece tesadüflerle doludur. Şu anda iyi kötü kendime göre ciddi sayılabilecek bir gelirim var bunu da kime borçlu oldugumu tahmin edebiliyorsunuzdur, aramızda her ne kadar gerilimler olsada o bizim büyüğümüzdür, saygımız sevgimiz sonsuzdur! Bu güzelliklerin olmasında ve bizim şu anda güzel günler görmemizin tek nedenidir. Hepimiz onun samimiyetine tatlı diline temiz kalbine yardımseverliğine inanarak forumda. Kuşkusuz kim ne kadar kazanıyorsa ona borçludur. Üyelerin isteği yönetimden çok daha üstündür bu amaçla ytpara.com üstün bir başarıya ve kendisine özgü bir samimiyete ulaşmıştır. Hatta forum o kadar samimiki tanımadığı bir insana yardımcı olabilecek ve ona elinden geldiği kadar para gönderebilecek kadar!

Şimdi gelelim şimdi asıl meseleye malüm sorunlar yaşıyoruz, sorun yaşamadan çözüm üretemiyoruz, ünlem belası geldi çattı gelmez olaydı, dedim ya sorun olmadan çözüm üretilmiyor, hayatta böyle iyisiyle kötüsüyle sorunlarla doludur, bazen insanoğlu yanlış yapmadan doğruyu göremiyor, hepimizin başından geçmiştir bu gibi durumlar, İnsanoğlunun doğasında vardır, hani derler ya düşenin dostu olmaz böyle birşey, bir insan hata ettiği zaman neden arkadasından konuşulur? Neden dönülüp bir bakılıp acaba Berkan böyle bir karaktere, kişiliğe sahipmiydi? Ya arkadaşlar yapmayın biz forumun ilk açıldığı zamanlarda üyeliğimizi yaptık ve belli bir mesaj sayımız hatrı sayılır bir beğeni sayımız var
smile.gif
Evet yaptığım bir hata idi, gerçekten büyük bir hataydı ve ben bu hatayı malesef Forumdan süresiz banlandığımda anlayabildim, Fakat dediğim gibi insanları yaptığı hataya göre değil insanların geçmişine bakmanızı öneririm ve bu şekilde yargılanmaması taraftarıyım. Yapmayın arkadaşlar iyi günlerde yanımızda olurken kötü günlermizde ben değil bir başkasıda olabilir arkasından atmayalım, demek istediğimin özü her insan beşer şaşar, önemli olan o hatayı devam ettirmemek hatayı anlayabilmek, ytparaya gönül vermiş birisi olarak eski bir moderatör olarak bunları yaşattığımdan ve yaşadığımdan o kadar kırıldım ki tarif edilemez, çok zoruma gitti, niyetim kesinlikle kötü bir niyet değildi, bu zamana kadar iyiniyetli birşeyler vermeye çalışan bir üye nasıl nasıl bir anda kötü niyetli olabilirki ? ve nasıl o üyeye kötü niyetle bakılabilirki ? Benim sizi kendi forumuma üye yapmak birşey kazandırmaz bana heleki zorla üyelik ! böyle bişey yok düşünülemez bile, heleki benim tarafımdan asla düşünülemez bir olaydır. Bir bot olan Youtube bile kullanıcılarına 3 Telif hakkı tanıyor, geçmişine bakarakta geçmişi yoksa direk spam verebiliyor, Demek istediğim niyet, geçmiş, bakış açısı, bunlar çok önemlidir, bunları görmeden lütfen insanları önyargı ile yargılamayalım. Bu ben veya başka birisi olabilir farketmez, malesef Benim yaptığım anlık saçma hataya karşı üyelerin ve yönetimin bana karşı ister istemez olumsuz düşünceleri olmuştur ve yansıtmıştır buna karşılık olarakda benimde ister istemez tepkilerim olmuştur ve malesef Hatalar zinciri birbirini takip etmiştir. kimse kusuruma bakmasın özellikle serkan hocam kendisi seviliyor gerçekten, son derece sabırlı, saygılı, anlayışlı birisi ben 27 yaşındayım bu zamana kadar hem reelde hem sanalda böyle bir tepkiyle karşılaşmadım, o zamandan beri içime oturdu gitti heleki böyle bir niyetim yokken Suçluyum Ama Suçsuzum biraz duygularımı karışık anlattım umarım demek istediğimi duygu ve düşüncelerimi anladınız....

Öncelikle merhaba Berkan hocam.Daha dün bir konu açıldı forumumuzda girdim baktım ki sizin forumdan bir konu verilmiş, girdim Owner adlı ''onursal üye''niz (ytpara'da Stan) bir konu açmış.Ytpara.com hakkında atıp tutuyor.Tabi ki sorun bu değil sorun sizin altına yapmış olduğunuz yorumdur.Onlar hakettiklerini buldu demişsiniz ve Serkan ustanın ve Inubus'un ban sebeplerinin bulunduğu fotoğraflarını atmışsınız.Hatanız bir değil iki değil...Onursal üye diye aldığınız Serk@nYT 'yi banlayıp ardından atıp tutmak haysiyet sahibi insanın yapacağı şeyler değildir.Diyelim ki yapıldı ardından atıp tutulan adamın kurduğu foruma gelip pişkince af dilemenin akla mantığa sığar yanı yoktur.

Öncelikle nerede duracağınızı bilmeniz gerekiyor.Orada mı burada mı ? Bir çizginiz konseptiniz malesef yok.Bir hayli fazla şekilde yanar dönerlik var.Üzülerek söylüyorum ki kendinizi bir konuma oturtmalısınız.Bu yorumu yazma sebebim de Serkan abinin bu konuyu görmesini istemememdir.Aşağıda bir kaç fotoğraf vereceğim.İlk iki fotoğraf forumu nasıl yönettiğinizin, üçüncü fotoğraf ise yanar döner olduğunuzun kanıtıdır.

Not: Süresiz uzaklaştırıldınız.Hangi çizgide olmanız gerektiğine karar verdiğinizde bizzat banı ben açıp forumumuza tekrar alacağım.Saygılarımla...

yok artık !!! forumda neler dönüyor neler haberimiz yok :)

Site sahibi Serkan abiye Moruk diyen bu seviyesiz degilmiydi? Hangi yüzle buraya geliyor... onun yazisini okuyarak zamanim bosa gitti...

Ya bi çık git gerçekten çık git ya. İnsana huzursuzluğun ötesinde şeyler yaşatıyorsun. Şizofren desem değil nesin sen. Saygı desen sıfır sevgi desen sıfır.

Neyin kafasını yaşıyorsun. Ver bizde yaşayalım demeyeceğim çünkü iyi şeyler yaşamıyorsun bu kafayla da yaşayacağını zannetmiyorum.

Ytkoray cevabını vermiş.Adam yüzsüz af istiyor.Hangi sıfatla konu açıyorsun birde.Ama o banları hiç görmemiştim.Bayağı olaylar olmuş.

Agir toplar burda olduktan sonra o bos foruma admin olur sahte telifci kitap uckatcilarida onursal uye olur takmayin bole seyleri video yuklemeye devam

Ytkoray cevabını vermiş.Adam yüzsüz af istiyor.Hangi sıfatla konu açıyorsun birde.Ama o banları hiç görmemiştim.Bayağı olaylar olmuş.

Burda bende ban yedim YouTube kapandigi gün herkes neredeyse bir konuda yaziyorda yaziyordu... sadece o gün siyasete serbest dediler seviyeyi bozmamak sartiyla fikrimizi söyledik bizde... fikrimizi begenmedi görevlinin biri banladi ne yani simdi siteye düsmanmi belliyim? Cezayi cektik geldi gecti...

Ama bu berkan cok tuhaf bir insanmis ...

Bunların olacaklarını baştan yazdım.
Bu Forumun BÜYÜKLÜĞÜNÜ herkes önce bir kabul edecek.
Sonra her FORUM açan bu FORUMA laf etmeyecek.
Şu anda Yt üzerine TR'Deki en iyi ve en büyük Forum burasıdır.
Bunun üstüne Forum yapılmasıda zor bir ihtimaldir.
Forumu tutmayan herkes sonra yaptıklarını Hiçe sayıp gelip özür diliyor.
Sonuçta Forumun en yetkilisi Serkan Hocadır, o gelip seni affederse takılırsın yoksa bu forumu klon üyelikle mi takip edersin, rüyanda mı görürsün orasını bilemem.

Birde Owner'ıda diğer forumdan banlamışsın herhalde buraya gelmek için yaptığın hazırlıklardan biriydi.
Hamlelerini sen yapmadan daha görüyorum.
EeE 2004'ten beri aktif olarak irili ufaklı zibilyon tane Forumda takılınca böyle oluyor.
edit: tekrar Owner'ın banı açmış sonradan.
:D

Birşeyleri geç anlamışsın ama iş işten geçti.
Yapacak birşey yok son söz Serkan hocada.

Eski Bir Dostun Olarak :) Sana bir tavsiyede bulunmak isterim ytforumlari.com u kapat ytparayı uzaktan takip et.

eğer ytkoray hocamızın dediği gibiyse ki öyle ''aklını başına devşir'' :o

İnsanların yaptıkları hatalar affedilir ama söylenen sözler nasıl yutulur ve yok sayılır ki; ''zurnanın ZoorT dedigi'' yer işte orası.İnsanın onuru herşeyden degelidir.Bunu zedeleyen hata degil, ihanet yapmıştır ve ihanet, her iki cihanda da asla affedilmez..!

insan bukadarmı dibe batar her mesajından sonra başka kirli çamaşırları çıkıyor kimbilir daha ne olaylar var onlarıda birdahaki mesajından sonra bekliyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri