Bence Spam Nedir-Nasıl Yapılır?

• Kullanıcı NoEroin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

NoEroin

Kayıtlı Üye
Burda kendi uyguladığım taktikleri yazıyorum bunuda bilmenizde fayda var.

Kendi bildiğimce Spam nedir vede Spamdan kanal kapatılmasının önüne nasıl geçilir anlatmak istiyorum.
Tabiki %100 garantiyi kimse veremez.

- Spam nedir?

Bazılarına göre spam bir kanala yüzlerce yada binlerce Video atmaktır, bazılarına göre ise Aynı kanalı 3-5 kez kopyalamaktır. ( dahada çoğaltılabilir )
Ben bir kanala yüzlerce video atmakla ilgili olanı anlatmaya çalışacağım.

- Öncelikle spamdan korunmak için neler yapmalıyız?

1 - Tek ipten, Modeme reset atarak sıfır mailler açmalıyız.
2 - Açtığımız her kanalın mailini Tek maile yönlendirmeliyiz.
Bu sayede Telif-Eşleşen-Dünya Engeli aldığımızda kanala girip ilgili videoları silebiliriz.

Nasıl yapılır diye sorarsanız konusu alttaki linkte.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...elif-ve-3-taraflari-nasil-kontrol-edelim.html

3 - VDS'ten kanalı açıyorsak Tek Browser ile tek kanal dosya atın.
4 - Vds'ten dosya atarken diğer kanalları VDS'le kontrol etmeyin.
O süre zarfında tek o kanalla ilgilenin.
5 - Botla dosya atıyorsanız zaten Maili Temiz ipten aldıysanız başka birşey yapmanıza gerek yok, Bilinenin Aksine - Api Key'le dosya attığı için Botlar kolay kolay Spama düşmez.
( bazıları bilmem ne botu kullandım tüm kanallarım uçtu gibi yazınca yazmak istedim. )
6 - Videoları attıktan sonra Eşleşen ve Dünya Engeli gelen videoları silin ve $ aktif edip, Adsenseye En Son bağlayın.

Malum Türkçe içerik Tbm ve Tık bakımından düşük olduğu için Yabancı çalışmanızı tavsiye ederim.
En çok bilinen Spam dosyalar herkesin Malumu olarak Fail-Funny-
Car Crash-Make Up
gibi dosyalardır.
Dosyalarınız 5dk ve üstü olsun.
( video önü reklamlarda etkili oluyor )

- Yinede kaynak sıkıntım var diyenlere alttaki başlık.

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/18924-youtube-para-kazanma-genis-anlatim.html

------

Burası herkesce bilinen ama Yanlış uygulanan yöntemler hakkında kısa bilgiler.

- Para Kazanma Hangi Durumlarda Gider ?

1 - Telif Hakkı Aldığınız zaman.

Sanılanın aksine 1 Telifli kanalında para kazanması Gider.
2 Telifli kanalın para kazanması çok daha erken gider ve Tüm kanallarınızın para kazanması uçar.

2 - Dünya Engeli Aldığınız Zaman.

Malesefki Dünya Engelinde sınır yok Tek dünya Engelinde bile Para kazanma kapatılabilir, Bu birazda Dünya Engeli alan videonun kanalda Kaldığı Saatlede ilgili.
( 10 saat ve üstü tehlikedir )
3 Dünya engeli gelen kanalı silmenizi tavsiye ederim.
4. geldiğinde %90 para kazanmalar uçar.

Yinede Dünya Engeli Tespitlerim.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/10604-para-kazanamasi-kapandi-tecrubelerim.html

--- Tabiki Tek telifli kanalınız vardır Günde 100tl bırakır o zaman riske girebilirsiniz ama ben spamcılar adına yazdığım için Telif Gelen kanalınızı silin diyorum, bende tutmam Telif alan kanalı riske girmeye Değmez.
Eşleşen Videolar içinde durum aynı hemen silin gitsin.
Bana kazandırmayan videonun kanalımda yeri yok.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocamın alttaki konusunu inceleyin derim.

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...mu-bence-mumkun-e-serk-nyt-cikti-vol-1-a.html

Ben Geçen Martta açmıştım Adsenseyi.
Haziran 2013'ten beri düzenli para alıyorum vede 5 aydır 500Tl altına düşmedim.
Serkan hocamın dediği gibi Sabit kazanç mümkün, Sadece bu sistemi oturtmak mesele.

Bu ayda 530Tl gibi birşey kesinleşecek.
Ocak ayı başında açtığımız kanalların ilk 15 Gün Adsenseye yansımadığınıda hesaba katmanızı dilerim.
Aralık 28'de de Toplu para kazanmalarım kapatıldı.
Bazıları diyecekki bana 500tl yetmez.
Bende onlara o zaman diyeceğimki Daha fazla kanal Daha fazla kazanç.
Ben sadece kendi sistemimi oturttum vede nasıl çalıştığımı yazdım.
Ben kanal dahi açmasam 500tl net kazanıyorum.

Bu konuyu Daha önce açıcaktım fakat Toplu para kazanmalar Vs çıkınca Spam olayıda bitmişti, şimdi ise Hem Spamdan kanal kapatıp hemde Toplu para kazanmaları kapatıyor Adsense.

Birde Forumda Kimi Eleştirsem bana sen ne yaptınki gibilerinden çıkışıyorlar.
İllaki böyle bir başlık açmak lazım.
Bilinen gerçekleri birisinin yazması lazım.

Kanallarımda kaç video var diye soracaklara örnek birkaç resim.

1.2K'dan fazla dosya atmıyorum bayadır, Hamallık gibi geliyor.
Üşengeçlikte diyebilirsiniz.
:D

Sorularınız-Eleştirileriniz ( yapıcı yıkıcı fark etmez ) Varsa konu altından yazarsanız elimden geldiğince cevap yazarım.
( yazım hataları olabilir Herkes bir Edebiyat öğretmeni değil )

1.telif yiyince para kazanma kapanmıyor bende kapanmadı

Dünya engeli gelir gelmez o videoyu siliyorum. Şimdilik sıkıntı yok.

Ben kanalı kökten kaldırıyorum senin önerilerin le. :D Bir çuval inciri berbat etmek istemiyorum. :D

bunun neresi spam hocam, ben yaptıklarımı yazsam sana özgün çalışıyo derler :D :D ve tabii ki teşekkürler :)

Walla Benimde Böyle Güncel Bi Konuya İhtiyacım Vardı Bu Aralar Çok Kötü Düştüm Kalkamıyorum. :(

Eline sağlık dostum bildiğim için hepsini okumadım ama yeni başlayanların işine yarayacaktır eminim

peki bir vds aldık bir günde 10 kanala 100er tane video attık bir sıkıntı çıkarmı anladığım kadarıyla çıkar?

güzel bilgiler eline sağlık bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum sen açmışsın gerek kalmadı :),

benimde sütten ağzım 2 kere yandı, para kazanmalar gitti, hesaplar askıya alındı daha sonra dikkatli ve yukardakine benzer bir yöntemle devam ettim, hiçbir sorun yok şuana kadar...

Teliften kanalın para kazanmaları kapanmıyor diye biliyorum, çünkü benim bazı kanallarım 2 telifli canavar gibi çalışıyor 1 2 haftadır... Topluluk oldumu direk hesabı toptan siliyorum..
ünlem, eşleşen, dünya engeli vsvs onları tutmuyorum kanallarda sorun yaşamadım..

Hocam benimde bugün bütün kanallarım kapandı. Böyle bilgiler sayesinde yere daha sağlam basacağım insallah.Teşekkürler hocam...

Yakın zamanda tek teliften 4 kanalim gitti, belki acemilik bilemiyorum.

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] e spam uzmanlığı konusunda kefilim süper konu teşekkürler

spam kasan arkadaşlar bi kanalda ortalama ben günde 20 video atıyorum 250 video olunca sağlam kalırsa o kanalı unutuyorum sizce kanala video yukleme sayısı olarak ne zaman dur demeliyim

peki bir vds aldık bir günde 10 kanala 100er tane video attık bir sıkıntı çıkarmı anladığım kadarıyla çıkar?

10 kanal 100'er video yerine 5 kanala 200 er atsan daha mantıklı.
Hem VDS'ten attığın dosyaları ve kanalları daha az girdiğin için spam riski dahada düşer.
Ben 300-500 video tek kanala atıyorum 10 kanala neden 100'er video bölüyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

spam kasan arkadaşlar bi kanalda ortalama ben günde 20 video atıyorum 250 video olunca sağlam kalırsa o kanalı unutuyorum sizce kanala video yukleme sayısı olarak ne zaman dur demeliyim

Video atma sınırı yok ama 1k sonrası risk getiriyor.
Telif riski Eşleşen Dünya Engeli riski artar.
Yeni kanal açmak daha mantıklı.

Kanala videoları atın geçin yenisini açın.
Ben bu spam yapıcam deyip günde 100 video felan atanları anlamıyorum.
Tek seferde 500-1000 video arası tek kanala atın temiz temiz.

tek seferde 500 video atınca patlamaz mı kanal hiç denemedim yani bi kerede 500 at bırak mı diosun

10 kanal 100'er video yerine 5 kanala 200 er atsan daha mantıklı.
Hem VDS'ten attığın dosyaları ve kanalları daha az girdiğin için spam riski dahada düşer.
Ben 300-500 video tek kanala atıyorum 10 kanala neden 100'er video bölüyorsunuz anlamıyorum açıkçası.

tam olarak bu işe girmiş biri değilim hocam bilgi amaçlı sordum teşekkürler konu ve cevap için :)

aynen katılıyorum hocam. yani bazı arkadaşlar günde 25 50 100 videodan sonrası tehlike falan diyorlarda ben böyle bir tehlike yaşamadım daha önce :) tamam günlük video girmek kanalı güncel tutarda. yani 2x yorulmanında her gün tek tek kanallara video girmekte açıkçası hamallık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri