Bende Burdayım :)

• Kullanıcı condomjr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

condomjr

Yasaklanmış
selamun aleyküm

Adım harun akyasan

yaş 21

trabzonluyum istanbul/levent'de yaşıyorum

bu işlerde yeniyim inş forumdan bişeler ögrenicem
ilk etap'da bot alıp yükleme yapsam sizce nasıl olur arkadaşlar

bottan (spamdan) uzak dur, vds satın al ama 50 tlden fazla olmasın, iyice araştır kendi kategorini oluştur ona yönel ve kesinlikle 1 haftadan önce kanalını adsenseye bağlama. son kuralı sakın unutma. (benim tavsiyelerim bunlar)

bol kazançlar

Özgün çalışmayana artık youtube para ödemiyorum kardeşim. Boşuna bota mota para harcama. Biraz geç kaldın bu işlere şansına küz.

kardeşim öncelikle hoşgeldin youtube sektörü öyle kolay kolay bitmez iş sana kalmış kazanmak istiyorsan ilk önce iyice araştırmaları yapmalısın.Eğer özgün çalışırsanız sizin yararınıza. Ayrıca awesomeness partnerinden de uzak durunuz :)

"de" ayrı yazılır :D spamden para yok diyolar ama ben öyle düşünmüyorum, kendi yolunu kendin çiz dene/yanıl, bol kazançlar :)

yorumlar için teşekkür ederim kanalım bu sizce nasıl olmuş bugun yükledim hepsini

Kod:
[URL]https://www.youtube.com/user/Renkli1tv[/URL]

hocam kanalın güzelde bence yarını bulmaz bu kanal medcezir fln telifi yapıştırır yakında

altın kural; "kanal linkini asla forumda paylaşma"
neden kardeşim kopyalama veya içerik calma gibi olaylar yuzundenmi uyarın için teşekkür ederim

bende karısış gitmeyi düşünüyorum telifli videolar koymasamda fragman koysam oda telif e yada kanalı kapatmaya yönelik bir bişey olurmu olmazsa oycam olursa fragmanda koymam

Yukarda arkadasların yazmıs oldugu gibi kanal isminizi editleyin.
Kanalınıza göz attım 1 günde 230 video yüklemişssiniz tek tek yukleyemiyeceğinize göre botla yüklemişssiniz ama gittigiğiniz yol yanlıs ,bu kadar karısık bir sayfa düzeni görmedim sıradan haber videoları, hayvan ,magazin ,spor,dizi fragmanları bu sekilde devam ederseniz size pek bir getirisi olmaz .Mesela bu kanalı fragman icin kullanın ,diğer videoları silin .Fragman yukleyecekseniz kanal d dizilerinden uzak durun.Alt kanal calısmayın , bir kanal etkilendimi diğerleride etkilenebiliyor bu yuzden baska kanal acıcaksanızda ana kanal acarak her kanalda tek kategori üzerinden gidiniz,bol şanslar....

hocam bırakında adam paylassın zaten yükledikleri youtubede yüzlerce Kim niye kanalını kopyalasın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri