Bende Nasıl Kıyım Olmaz

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
Yaptığım paylaşım Serkan gibi profosyonellerin çalışma şeklinden esinlenip ve tecrübe edilip varılan sonuçlardır.

Anlaşılan ayın belli günlerin de youtube piyasaya spam yazılımı sürüyor. Doğal olarak o yazılımın mahiyetini anlamayan arkadaşlar kıyım mı var diye foruma dökülüyor. Kıyım falan yok arkadaş, sen sadece youtubun spam botunun yakalama algoritmasının anlamamışsın ve çok yanlış bir teknikle çalışıyorsun o kadar. Spam nedir ? Savruk, dikkatsiz, hızlı ve özensiz çalışmaktır. Yani hepiniz yüklediğiniz video adetine bakarak "bu yüzden yakalınıyoruz" diye yanlış yere odaklanıyorsunuz. Zaten youtube işlenme süresini uzatarak günde 1000 tane video atma devrini kapattı. Bende nasıl kıyım olmuyor oraya dönelim şimdi.

1. Öncelikle Serkan'ında söylediği gibi toplu kanalların gitmesinin en büyük sebebi sanal numaralarla çalışmaktır. Robot numaraları sadece test kanallar için kullanıp para kazanacağım hesaplarda gerçek telefon onayıyla gmail ve +15 onayı yapıyorum. Youtube spam botu kesinlikle buradan yakalıyor.

2. Gmailleri eskitiyorum yani bir kaç hafta kullanıp öyle youtube hesabını açıyorum. Farklı ip'elerden gmail açılması gerektiğini söylememe gerek yok herhalde eğer evde kullandığınız internet sağlayıcınız sabit ip'e vermişse çok büyük tehlike altındasınız.

3. Ben botla çalışmıyorum temiz ip'e li sanal sunucu kullanıyorum yakında kendime özel bir bot yazdırıyorum onla çalışacağım ama genelin kullandığı ytkazan, videoyap, ytpro gibi botların alt yapısı ne durum da bilmiyorum. Youtube kullandığınız botların alt yapısını çözdüğün de sizin aklınızı alır haberiniz olsun. Bu nedenle burada genele bot satışı yapan arkadaşların çok dikkatli olmaları gerek.

Bunlara dikkat ederseniz kanallarınızın spamdan kapanmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Telefon onayından kapanma banada mantıklı geliyor ama forumdaki birçok kişi buna itiraz ediyor. Çünkü çoğu kişinin 3cx ile onaylı hesapları aylardır ayakta duruyor. Konu için teşekkürler..

Sanal numarayla alakası yok eğer öyle olsa benim elimde kanal kalmazdı.
3-4 aydır ayakta duran spam kanallarım var hepsi sanal numaralarla açılmış

çok güzel tespıtler hangımız bunları yapıyoruz..

sanal numarayla hiç bir alakası yok

Sanal numaralar ile açılmış birsürü kanal bende de var ve şuana kadar kapanma görmedim.Telefon ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum :(

Benim bütün kanallarım k7 textnow twilio ve 3cx ile açıldı hala sağlamlar. Arada kapanmalar oluyor ama onlarda telif - topluluk ve spam karışık sanal numara ile alakası olduğunu bende sanmıyorum.

Bunlar benim tecrübelerimdir arkadaşlar. Sanal numaralarla çalıştığım kanalların yüzde 80'i gitti gerçek telefonla çalıştığım kanallarım sağlam durumda. Tabi sadece gerçek telefonla çalışmak tek başına yeterli değil. Gmaillerinizin durumu açılış ip'eleri ve çalıştığınız browser'in temizliği botla çalışıyorsanız botların yapısı gibi etkenler de var onları da belirttim.

Bunlar benim deneyimlerimdir böyle yaparak bütün kanallarım sağlam durumda. Bundan başka temiz bir yöntem bilmiyorum. Özünde anlatmak istediğim titiz çalışmaktır. Hemen gmail açıp yalap şap hiç beklemeden youtube kanalı açıp Allah ne verdiyse.... mi yapalım ?

Hocam kusura bakma yalan yanlış bilgiler...

Son düzenleme:
13 kanalım var.Hepsi 3cx ile açıldı.Hiçbiride kapanmadı.Numaralarla alakası yok.Yükleyiciden kaynaklanıyor sorun.Bence fazla video yüklemekten kapanıyor.

15 Mayıstan itibaren sadece 2 kanalım kapandı oda benim hatamdan dolayı temiz çalışmak önemli 1 ipden 5-10 kanal girmeyiniz

Kanal kapanmalarının 100%80 ve fazlası youtube kanal satanlardan kaynaklanıyor..
1tl kanal satıyorlar tamam millet ucuz istiyor onlarda haklı belki ama, sonuçta sorun oluyor.
benim gerçek numarayla özel ücretli ip degiştirme programıyla açtıgım hiçbir kanal kapanmadı.

Kapanma dediğiniz olay ytnin dönem dönem yaptığı bir temizlik operasyonu,o yüzden ben şunu yaptım artık kanalım kapanmıyor demek çok tutarlı değil eğer spam yapıyorsanız o kanalın birgün ne yaparsanız yapın gideceğini biliyorsunuzdur.
Bir de 5 aydan beri sanal telefonla alınmış botla atılmış kanallarım var sapasağlam ayakta ama her fani gibi onlar da gidecek birgün:rolleyes::D

Kanallarım sanal numaralar ile açıldı. Kanallara videoları vds ile attım. Her bir kanala atacağım videolar bittikten sonra bir diğerine geçtim. Her seferinde çerezlerdir falan temizledim. Bot hiç kullanmadım.

Tek aklıma gelen vds tek ip olduğu için bütün kanalalarıma bu IP uzerinden yüklemeler yaptım. Yani bu durumdan kapanmıştır diyeceğim ama bunu yazdıktan sonra çıkacak bir arkadaş diyecek ki " Ben 50 küsür kanalıma tek bir vds den giriyorum ve videoları atıyorum birşey olmadı 3-4 aydır " diyecek. :)

Mesele de bu ya zaten,ytnin belli bir algoritmasının olmaması1neye göre kapatıyor neye göre sağlam bırakıyor bilemiyoruz ki,yeri geliyor öpözgün kanalı bile kapatıyor:rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri