Benden size özgün çalışma fikri

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

sontorun

Yasaklanmış
Bundan sonra kendi adıma konu açmıyacagım. Satış konusu ve sizlere yardım hariç

Bence hiç kaçırılmaması gereken bir fikirdir ülkecek dizilere aşığız Başlayalım

1- Çok izlenen dizileri listeleyin (Kurtlar vadisi ,Kardeşpayı,Medcezir,Karagül,Poyraz Karayel gibi)

2- Bir adet kamera ve 3 kişilik bir ekip

3 - 2 kişi televizyonun karşısına geçip diziyi izlerken tartışın zaten bi diziye kapıldıgınızda çok komik hareketler yapabilirsiniz

4- Örnek ; Medcezirde öpüşme sahnesi : Ohaa abi ya böyle olur mu Yada Kurtalr vadisi : Polat alemdar vuruluyor :D Abi o ölmez gibi tepkiler

5 - bir köşeyede onu derken dizide o bölümü verirsiniz küçük bir kare içinde

6- Eminimki max 2 ayda 10 k aboneyi geçer

7- Ama size 2 saat diziyi izlemenizi koyun demiyorum komik anları tartışmalı anları sinirlendiginiz şaşırdıgınız anları koyun

8- Videonuzun altında da büyük tartışmalar çıkar ileriki zamanlarda filmlere gidersiniz sinemalara onları tavsiye edersiniz felan

Yabancı dizilerde ingilzizce sohbet ile yapılabilir mesela ben arrowun 3x9 bölümünde kılıçı yediği sahnede uçmuştum.

sontorun neden böyle şeyler yapmak zorunda hissediyorsun kendini :D
git sigortalı bir iş bul hacı sen

aynen bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

Ne kadar insafsızsınız siz ya özgüne başlayacaklara yardım ediyorum kendi adıma konu mu açıyorum forum için açıyorum konuyu okusaydınız görürdünüz

"Bundan sonra kendi adıma konu açmıyacagım. Satış konusu ve sizlere yardım hariç"

Yahu adamın üzerine neden gidiyorsunuz arkadaşlar ? neden insanların şevkini kırmakta bu kadar iyisiniz.Bırakın tavsiye veriyor işte fikir veriyor konunun kategorisinde olduğu gibi yapmayın.

Özgün çalışma fikirleri konusuna güzel ve yararlı bir konu geliyor aylar sonra :) Özgün fikir arayan arkadaşlara yardımcı olabilir.

Özgün çalışma fikirleri konusuna güzel ve yararlı bir konu geliyor aylar sonra :) Özgün fikir arayan arkadaşlara yardımcı olabilir.

Eyvallah hocam biraz senin kanala benziyor senin kanalın müthiş aboneyim :) şu medcezir setine gidersen on numara izlenim alırsın :D

Yahu adamın üzerine neden gidiyorsunuz arkadaşlar ? neden insanların şevkini kırmakta bu kadar iyisiniz.Bırakın tavsiye veriyor işte fikir veriyor konunun kategorisinde olduğu gibi yapmayın.

herkes görüşünü bildirmeye hakkı var.sen böyle yazdın diye herkesin aa çok güzelmi demesini bekliyorsun?

istenilse yapılabilir bişey.deneyen olursa görmek isterim

Eyvallah hocam artık kendi adıma konu açmıycam ticaret hariç insanlara iyilik yapıyorum yüzüme vuruyolar iyilik yap denize at.

herkes fikrini söylemekte özgür burada. burası forum her konuda illaki olumlu yorumlar yapılacak diye bir kaide yok ...
eleştirilere açık olmak gerek iyi veya kötü
benim hoşuma gitmedi ama başkasına uygun gelip yapabilir

fenerbahçe beşiktaş maçına bakcaz evde şimdi aceba başlasakmı ne :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri