sontorun
Yasaklanmış
Bundan sonra kendi adıma konu açmıyacagım. Satış konusu ve sizlere yardım hariç
Bence hiç kaçırılmaması gereken bir fikirdir ülkecek dizilere aşığız Başlayalım
1- Çok izlenen dizileri listeleyin (Kurtlar vadisi ,Kardeşpayı,Medcezir,Karagül,Poyraz Karayel gibi)
2- Bir adet kamera ve 3 kişilik bir ekip
3 - 2 kişi televizyonun karşısına geçip diziyi izlerken tartışın zaten bi diziye kapıldıgınızda çok komik hareketler yapabilirsiniz
4- Örnek ; Medcezirde öpüşme sahnesi : Ohaa abi ya böyle olur mu Yada Kurtalr vadisi : Polat alemdar vuruluyor
Abi o ölmez gibi tepkiler
5 - bir köşeyede onu derken dizide o bölümü verirsiniz küçük bir kare içinde
6- Eminimki max 2 ayda 10 k aboneyi geçer
7- Ama size 2 saat diziyi izlemenizi koyun demiyorum komik anları tartışmalı anları sinirlendiginiz şaşırdıgınız anları koyun
8- Videonuzun altında da büyük tartışmalar çıkar ileriki zamanlarda filmlere gidersiniz sinemalara onları tavsiye edersiniz felan
Bence hiç kaçırılmaması gereken bir fikirdir ülkecek dizilere aşığız Başlayalım
1- Çok izlenen dizileri listeleyin (Kurtlar vadisi ,Kardeşpayı,Medcezir,Karagül,Poyraz Karayel gibi)
2- Bir adet kamera ve 3 kişilik bir ekip
3 - 2 kişi televizyonun karşısına geçip diziyi izlerken tartışın zaten bi diziye kapıldıgınızda çok komik hareketler yapabilirsiniz
4- Örnek ; Medcezirde öpüşme sahnesi : Ohaa abi ya böyle olur mu Yada Kurtalr vadisi : Polat alemdar vuruluyor
5 - bir köşeyede onu derken dizide o bölümü verirsiniz küçük bir kare içinde
6- Eminimki max 2 ayda 10 k aboneyi geçer
7- Ama size 2 saat diziyi izlemenizi koyun demiyorum komik anları tartışmalı anları sinirlendiginiz şaşırdıgınız anları koyun
8- Videonuzun altında da büyük tartışmalar çıkar ileriki zamanlarda filmlere gidersiniz sinemalara onları tavsiye edersiniz felan