Benden size Özgün video fikri

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Askap

Kayıtlı Üye
Arkadaslar yapabılme ımkanım olsa kendım yapacakdım ama trabzon gıbı kucuk bı sehırde yasıyorum gel gelelım fıkrıme (özellıkle ıstanbulda yaşayanlar içi) Bi ara sokakda moda dıye bı ozgun vıdeo fıkırlı konu vardı forumda aslında benım fıkrımde ona benzer Videoyu cekıcegımız sehırde nerede en guzel ne yenır menulerı fıyatları ona benzer vıdeolar cekıp gerekırse alt yazı eklenerek guzel bı kanal olusturmakdı.malesef trabzonda yasıyorum trabzonda pek youtubeyı etkın kullanan ınsan olmadıgından fıkırden vazgecdım ama buyuk sehırlerde yasayan arkadaslar ıcın bence ıyı bı fıkır baslıkları ıngılızce yaparak alt kanalda acabılır turıstlerın dıkkatını cekebılırse ıyı ızlenım alabılır bence .

Arkadaslar yapabılme ımkanım olsa kendım yapacakdım ama trabzon gıbı kucuk bı sehırde yasıyorum gel gelelım fıkrıme (özellıkle ıstanbulda yaşayanlar içi) Bi ara sokakda moda dıye bı ozgun vıdeo fıkırlı konu vardı forumda aslında benım fıkrımde ona benzer Videoyu cekıcegımız sehırde nerede en guzel ne yenır menulerı fıyatları ona benzer vıdeolar cekıp gerekırse alt yazı eklenerek guzel bı kanal olusturmakdı.malesef trabzonda yasıyorum trabzonda pek youtubeyı etkın kullanan ınsan olmadıgından fıkırden vazgecdım ama buyuk sehırlerde yasayan arkadaslar ıcın bence ıyı bı fıkır baslıkları ıngılızce yaparak alt kanalda acabılır turıstlerın dıkkatını cekebılırse ıyı ızlenım alabılır bence .

Hocam bu yaz iş için sürekli türkiyenin şehirlerinde gezinicem. Keşke biraz sesim güzel olsaydı da biraz masraf eder kamera vs alır bu tür işlere kalkışırdım. Hay ses telimi...

Hocam bu yaz iş için sürekli türkiyenin şehirlerinde gezinicem. Keşke biraz sesim güzel olsaydı da biraz masraf eder kamera vs alır bu tür işlere kalkışırdım. Hay ses telimi...

Ses olmasına gerek yok ki ben bir çoğunda alt yazı olarak ekliyorum. Hem daha fazla dil seçeneği ekleme imkanı oluyor. Aynı videoyu Türkçe yayınlarsın bir başka kanalında ingilizce.

Artı ses ne kadar kötü olursa olsun biraz dublaj ve birazda ses düzenleme programları ile bu sorunu kolayca aşabilirsin. cyberlink.com ürünlerden incele istersen burada foto, ses ve video düzenleme programlarının yer aldığı bir paket vardı tüm işini görür. hatta takip edersen zaman zaman büyük indirimler yapıyorlar bende öyle almıştım.

Hocam trabzon'da olmaz mı o iş. Trabzon da youtube ile uğraşan insanlarla işin yokki senin.
Bence gayet güzel olur. Uzungöl manzaralı falanca mekanda falanca yemek gibi video çekilebilir.Karadeniz'i herkes sever izler.

insanlar kendi kendilerini kısıtlıyolar.sesim güzel değil der biri baskası tipim iyi degil der,baskası bu trabzonda olmaz der.bu düşüncelerden kurtulun.hocam.düşünün,planlayın ve yapın.takılmayın,takıntıda yapmayın kendi kendinizi sınırlamayın.trabzonda rafting yapılıyor sanırım bu konuda o kadar güzel şeyler yapabilirsinki.yada avcılık yada git balık tut hocam en basiti.trabzonu gorme fırsatım olamadı ama dogayla iç içe bir yer diye biliyorum.sonuçta o kadar çok şey yapılabilirki.Özgün çalışmakta hiç bi sınır ve tukenmez kaynaklarla dolu

Hocam trabzon'da olmaz mı o iş. Trabzon da youtube ile uğraşan insanlarla işin yokki senin.
Bence gayet güzel olur. Uzungöl manzaralı falanca mekanda falanca yemek gibi video çekilebilir.Karadeniz'i herkes sever izler.
trabzonda yasıyorum o kadar ızlenı alabıllcegımı sanmıyorum ama aklımda baska bı ozgun kanal fıkrı var ıse yararmı bılmem ama once bı kamera alcam

Ne tür bir işle meşgulsünüz acaba merak ettim de :)

kardeş sen istanbula taşınsan gene çekemessin bu dediğin özgün videoları çünkü size heryer trabzon

Ses olmasına gerek yok ki ben bir çoğunda alt yazı olarak ekliyorum. Hem daha fazla dil seçeneği ekleme imkanı oluyor. Aynı videoyu Türkçe yayınlarsın bir başka kanalında ingilizce.

Artı ses ne kadar kötü olursa olsun biraz dublaj ve birazda ses düzenleme programları ile bu sorunu kolayca aşabilirsin. cyberlink.com ürünlerden incele istersen burada foto, ses ve video düzenleme programlarının yer aldığı bir paket vardı tüm işini görür. hatta takip edersen zaman zaman büyük indirimler yapıyorlar bende öyle almıştım.

Hocam aslında ortama bağlı olarak yapabilirim, hiç olmadı videoları çekerim daha sonra toplu yüklerim youtubeye, sizin kanalınız açıldı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri