Benim adsense'im neden böyle?

Karadeniz

Kayıtlı Üye
prgbu.jpg

Evet arkadaşlar resim yukarıda.2 tık'a 0.04 vermiş bu nedir abi ya.Ptc siteleri bile daha fazla veriyor :)

Not : İngilizce içerik.

Çok değişik bir şey, bir de ilgi çekici reklamlar almaya çalış.
Örneğin teknoloji kanalın varsa teknoloji reklamı.

arkadaşlar bugün sayfa to çok yüksek bu işte bi iş var gibi düşünüyorum sizcede saldırı falan olabilirmi ? dün normalde bugün ise çok yüksek tıklanmalarda arttı. nasıl bir önlem almalıyım ?

prglx.png

arkadaşlar bugün sayfa to çok yüksek bu işte bi iş var gibi düşünüyorum sizcede saldırı falan olabilirmi ? dün normalde bugün ise çok yüksek tıklanmalarda arttı. nasıl bir önlem almalıyım ?

prglx.png

problem yok video reklamlar çıkıyor videolarında tık fazla tbm düşmüş doğal olarak

Bu kazanan nasıl kazanıyor anlamıyorum ya.Hemde yabancı içerik benim videolarım.Kanalları silip yeni kanallar açmayı düşünüyorum mesela teknoloji kanalım var fakat çok geniş bir kategori olduğunu düşünüyorum.Aynı durumda sağlık kategorisinde kanalım var o da çok geniş bir kategori olduğunu düşünüyorum.

problem yok video reklamlar çıkıyor videolarında tık fazla tbm düşmüş doğal olarak
her ihtimale karşı reklamları kapattım hocam 1 saat falan öyle dursun bakalım nolacak. tbm de çok düşmüş harbiden ya :(

---------- Mesaj saat 14:53:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:10 civarında gönderildi. ----------

aynı durum bizdede var :)
benim durum sendedemi var kardeşim :)

her ihtimale karşı reklamları kapattım hocam 1 saat falan öyle dursun bakalım nolacak. tbm de çok düşmüş harbiden ya :(

---------- Mesaj saat 14:53:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:10 civarında gönderildi. ----------

benim durum sendedemi var kardeşim :)

evet tbm 0.02 :)

şuan baya yüksek yüzde 8 9 larda :) 2 bin izlenmeye 200 tk gelmiş
vay arkadaş ya demekki sadece bende sorun yokmuş:) ama yinede tedbir olarak reklamları kapattım korkudan:) çünkü temmuzda ilk defa ödeme alacam durduk yere adsense banlanmasın diye düşündüm :)

şuan baya yüksek yüzde 8 9 larda :) 2 bin izlenmeye 200 tk gelmiş

Sayfa TO su 7-8-9- larda yuksek, cok yuksek diyorsunuz.!!!

Benim ki 25 den bu yana 11 den hic dusmuyor benim ki beyin kanamasi geciriyor ozaman :) ustelik bilen biliyor :) kazanmak icin cabalamadigim gibi 25 denbu yana video bile atmiyorum yeni birsey yapmadim yani youtube yok gibi :0 sanirim kustu yada ilgi cekmeye calisyor.... Sayfa TO 11,70 lerde geziyor

Sayfa TO su 7-8-9- larda yuksek, cok yuksek diyorsunuz.!!!

Benim ki 25 den bu yana 11 den hic dusmuyor benim ki beyin kanamasi geciriyor ozaman :) ustelik bilen biliyor :) kazanmak icin cabalamadigim gibi 25 denbu yana video bile atmiyorum yeni birsey yapmadim yani youtube yok gibi :0 sanirim kustu yada ilgi cekmeye calisyor.... Sayfa TO 11,70 lerde geziyor

ozaman bizim sayfa to lar normal hocam :) korkulacak bişey yok diyosun yani :)

ozaman bizim sayfa to lar normal hocam :) korkulacak bişey yok diyosun yani :)
25 den dedigim gibi hic birsey yapmadan birden bire tiklar cogaldi, 26 sinda da durum ayniydi TO lar 10 lara 11 lere cikti, Mail attim... benim sizden para kazanmak gibi amacim yok durduk yere tiklamalar artti gidin kontrole din dedim sonra kalkip sahte tiklama bilmem ne kapatmayin hesabi bozusuruz dedim, onlarda sorun bulursak doneriz dediler 26 da attigim maile henuz bir cevap yok

25 den dedigim gibi hic birsey yapmadan birden bire tiklar cogaldi, 26 sinda da durum ayniydi TO lar 10 lara 11 lere cikti, Mail attim... benim sizden para kazanmak gibi amacim yok durduk yere tiklamalar artti gidin kontrole din dedim sonra kalkip sahte tiklama bilmem ne kapatmayin hesabi bozusuruz dedim, onlarda sorun bulursak doneriz dediler 26 da attigim maile henuz bir cevap yok

o zaman bişey olmaz hocam zaten sen ilk mail attığın zaman incelemiş olmaları lazım bi sorun olsaydı balarlardı hesabını :)

bu arada dün telifi geri çektirmek için karşı tarafa mesaj gönderdim ingilizce olarak ama hala dönüş yapmadılar bana :)

o zaman bişey olmaz hocam zaten sen ilk mail attığın zaman incelemiş olmaları lazım bi sorun olsaydı balarlardı hesabını :)

bu arada dün telifi geri çektirmek için karşı tarafa mesaj gönderdim ingilizce olarak ama hala dönüş yapmadılar bana :)

acele yok sabir :) ceviri yapan kisi nin ingilizcesi nasildi ? belki hala cozmeye calisiyorlar yazdiginizi :)

Dogru soylemem gerekirse iyi etmemissin :) ama hadi hayirlisi diyelim, google benim turkcemi pek cevirme yetenegi yok :D o acidan iyi etmemissin
evet hocam zaten iyi çeviremediydi google bende biraz taslakta düzeltme oynama yaptım öyle gönderdiymim mesajı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri