Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez !

Pazartesi gününkü kazancini eksik alacagini düsünmüyorum tas tamam alirsin kesinlesmis olay bitmiş belki bir ihtimalle bu 19 gun icerisindeki parayi alamazsin ama oda kanali manuel olarak elinle sildigin icin büyük ihtimalle %88 onuda alirsin . Gecmis olsun hayirli kazanclar

Bende öyle düşünüyorum üstadım,bu zaman zarfında da tekrar sil baştan asılıcaz yt'a yapacak bir şey yok..Boşuna dememiş eskiler '' youtube hayat kurtarır diye'' :D

hocam hesap için verdiğiniz tel kulandığınız tel no ise kurtarılır sanırım

5 günde benim 1 aylıık maaşımı çıkarıyomussun :)

hocam hesap için verdiğiniz tel kulandığınız tel no ise kurtarılır sanırım

Daralll baktı yapacak bir şey yok dedi :) Ayrıca yanlış anlaşıldı sanırım gmail hesabımda sıkıntı yok arkadaşlar,yt alt kanalımı yanlışlıkla sildim kısaca böyle oldu yani,A kanalını sildim ama yanlışlıkla aynı gmaile bağlı olan çok kazandıran diğer B alt kanalımda arada gümledi :D

vay anasını kazanç çok iyi. Ama üzüldüm okadar kanalın gitmesine.. Umarım bir yolu bulunur.

Daralll baktı yapacak bir şey yok dedi :) Ayrıca yanlış anlaşıldı sanırım gmail hesabımda sıkıntı yok arkadaşlar,yt alt kanalımı yanlışlıkla sildim kısaca böyle oldu yani,A kanalını sildim ama yanlışlıkla aynı gmaile bağlı olan çok kazandıran diğer B alt kanalımda arada gümledi :D

Adsense banlanmasındaki tereddütün kazancın ani düşüşe uğraması mı?

Cctv rus kanalı değil mi .günde 200 dolar getiren kanalımı kapatmışlardı elemanlar

O nasıl to oranıdır öyle hocam özel olarak yaptığınız bir ayar var mı ? To oranı benim genelde 1'in altında.

Şaka gibi ilk grafik resimden sonra 2 saatte 1 tıklama olmuş :) daha akşam Audi A 6 lara bakmıştık kankalarla 2. el :D

sildiğin ana kadar olan bütün paralarını ortalama %18 kesinti ile alırsın

Aklıma gelmişken sormak isterim tecrubesi olanlardan cevap lütfen.Şimdi bir kanalım 3.ü telifi yerse komple yt hesabım mı askıya alınır yoksa sadece o kanal mı ? kesni ve net bilgisi olan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri