Benim Çalışma Şeklim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wareback

Kayıtlı Üye
Hayırlı Akşamlar

Hepinizin Bayramı Mubarek olsun

Arkadaşlar Şimdi hepinizin bildiği gibi sizi tanıyan her kez nasıl para kazanıyorsun banada öğret bende yapiyim anlat öğret diyor bende güvendiğim kişilere anlatıyorum ama %50 ortak oluyorum A dan Z ye Her şeyi öğretiyorum kanalını açıyorum kapak resmi profil resmi her şeyini ben ayarlıyorum camtasia yı öğretiyorum kategori veriyorum kendim spam yapmadığım için spamı desteklemiyorum ve %50 ortak olacağım için daimi bir şey istiyorum

ilk olarak bi arkadaşıma öğrettim bilgisayardan iyi anlıyor ve bana faydası dokunur diye aylık şuan 5k para alıyor 15k abonesi var şuan

uzatmiyim işte bu şekil çalışıyorum

bi kız arkadaşımın sevgilisi geldi çocuk la 1 2 kez görüştük oda 1 - 2 saatlik ilk görüşmemizde ben 330tl aldığım kredi ile 1 ay geçiniyorum haftasonları çalışıyorum bu kızın yanına gelmek için filan dedi oğlan ankarada kız kütahyada bende 2. buluşmada üzüldüm çocuğa dedim sana birşey öğretcem bidaha çalışmana gerek kalmicak dedim %50 ye anlaştık 2. ay direk eşiği geçti para aldı dedim bu ay sende kalsın istemiyorum 3. ay 500 tl mi 800 tl mi ne aldı dedim hesap numaram bu %50 sini at çocuğun verdiği cevap bu sen ne yaptın ki ? niye veriyim sana çay ısmarlarım dedi vay be tamam dedim hiç birşey demedim bidahada konuşmadım 1 senedir açık çocuğun kanalı 4m izlenme almış videoları 1m ye 3bin tl alıyor +- yani 12 bin tl filan almış bu yüzden kimseye acımayın güvenmediğiniz kimseye öğretmeyin insanlar böyle

herneyse
şöyle bir fikrim var kendime ofis açmak istiyorum 4 -5 kişilik ekip hepsi güvendiğim kişiler ve %50 çalıştığım herkez ofiste çalışsın hem güzel bi çalışma ortamı sizce nasıl bir fikir

konu biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı merak ediyorum konuyu açma sebebim bu

Konu yanlış anlaşılmalara sebep olduğu için konu kilitlenebilir [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Son düzenleme:
bence güzel bir fikir ama dedigin gibi "güvenilir" olacak.
4-5 kişi fazla olabilir arada bi iki firar cıkar :)

hayırlı bayramlar cümleten

güzel düşünmüşsünüz hem ofis ortamında çalışmak özveri kazandırır ciddiyet getirir

Quiz çalışıp dashboarda kilit koyarsınız, dashboard kilidi sadece sizde olur, böylece sonradan yan çizemezler diye düşünüyorum tam emin olmamakla birlikte.

hocam güzel fikir ama ne kadar güvenirlir olursa olsun maalesef insan oğlu..
hele bide işin içine para girdimi elbet bir çiğlik yapan çıkacak ve ağzınızın tadı bozulacaktır.

şimdiye kadar iki kişiyle bu tip tatsız durum yaşadım ve ikinciden sonra uzak durmaya çalışıyorum.

ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun dediğim gibi işin içine para girince elbet er ya da geç sorun çıkacaktır..

eğer fikrinizde kararlıysanız ve en azından denedim diyebilmek için cidden güvendiğiniz kişilerle güzel bir ofis ortamı kurulabilir..
ve performans daha yükseklere çıkabilir..

ek olarak birde şöyle bir durum var..
bahsettiğiniz %50 size %50 kendine çalışan kişiler BELKİ o tek işle kalmayıp farklı olarakta yoluna bakıyor olabilir.. ve bu ofis ortamında deşifre olacağı için istemeyebilir :)
bu işin birde böyle handikapı var..

Hocam bu işte ortaklık olmaz. Ne yapcaksan tek başına yap. Topladığın o arkadaşlar ne kadar güvenilir olsa da ben bu işi tek başıma yapsam iki kat daha fazla kazanırım diye düşünecek ve kopmalar başlayacak.
Benim anlamadığım böyle bir işten 4 5 hane aylık tek başına para kazanmak varken. Daha fazla isteyipte işi daha fazla nüfusa yaymanın ne anlamı var?

Anlaşma sağladıkların bir kaç ay sonra ben enayimiyim deyip aranızda bir pürüz çıkartıp size anlaşma gereği %50 yi ödemez bence.. Bu konuda kimseye güvenipte iş yapmayın. Kafadan uyarıyorum. :)

Atalarımız bile demiş hocam nerde çokluk diye arkadaşlarında dediği gibi 2. Ödeme doneminde pürüz çıkar aranızda.

Anlaşma sağladıkların bir kaç ay sonra ben enayimiyim deyip aranızda bir pürüz çıkartıp size anlaşma gereği %50 yi ödemez bence.. Bu konuda kimseye güvenipte iş yapmayın. Kafadan uyarıyorum. :)

hocam para insanları depiştiriyor bak bi arkadaşım 5 aydır alıyor her ay yattığı gibi sıkıntısız direk hesabıma yatırıyor ama son zamanlarda fark ettim biraz zorlanmaya başladı ama şimdilik bir sıkıntı yok ama bu sayede arkadaşlarımızı da tanımış oluyoruz kiminle yola çıkabileceğini biliyorsun

millet tutturmuş bir ofis gidiyor :D
bence babana bile güvenme.parayı gören o adamın yaptıgını görür çeker gider.

tek bişey öğreteceksin ve ömür boyu kazancından %50 verecek sana öylemi sen böyle vefalı bi insan bulursan haber et

Spamı desteklemiyorum deyip millete spam öğretiyor olmanda bi garip hocam. Her öğrettiğinden %50 alacaksın he mi bir de. Millet çalışsın sen kazancın yarısını al. Millet enayi değil vermez kimse. varsa böyle kimse söyle bende öğretiyim. Biliyorsan otur yap kazan. Sokaktan gecene öğretip kazık yedim demezsin en azından

Spamı desteklemiyorum deyip millete spam öğretiyor olmanda bi garip hocam. Her öğrettiğinden %50 alacaksın he mi bir de. Millet çalışsın sen kazancın yarısını al. Millet enayi değil vermez kimse. varsa böyle kimse söyle bende öğretiyim. Biliyorsan otur yap kazan. Sokaktan gecene öğretip kazık yedim demezsin en azından

maddi durumun kötü ünv okuyorsun aylık gelirin düşük benimde bi arabam olsa bende dışarda hergün nargile içsem gezsem eylensem diyorsun bu durumda sana biri gelse yakın bi arkadaşın kabul etmezmisin

600rr yarış motorum var 2 günde 30 tl benzin atıyorum okula git gel , hergün dışarda nargile içiyorum paso geziyorum çünkü spammer değilim haftada 1 2 video yükliyorum kim istemez böyle şeyi kabul edersin yanlş mı yaptı telif ihtar yollarım kanalı gider çünkü herşeyi öğretmiyorum adam sadece video yükliyor dediğim videoyu para geliyor gerisi hikaye ;) şifreler bende adsense şifreleri bende 1 kez kazık yedikten sonra akıllandım gerçekten inandığım insanla çalışırım

Yargılamak için sormuyorum ama gercekten ofis açmanın evde çalısmaktan ne artısı var arkadaslar. Ofis açacak adamın bos zamanı zaten çoktur evinde de aynı işi yapabilir derseniz ki ofiste ciddiyet olur bence olmaz arkadasım bunun yazı var cok sıcak dersiniz gitmezsiniz kışı var çok soğuk bugün de gitmeyeyim dersiniz yine gitmezsiniz üstüne bide ofise masraf yapıp aylık kira ödeyeceksiniz bence gereksiz.
Ek olarak evinde kendi basına kimseye hesap vermeden çalısırsın kazanırsan da sana kazanmazsan da sana en azından basın ağrımaz ortaklı işe girersen mutlaka basın ağrır.
Daha da yazılabilecek şeyler var ama çok uzattım zaten kusuruma bakmayın.

maddi durumun kötü ünv okuyorsun aylık gelirin düşük benimde bi arabam olsa bende dışarda hergün nargile içsem gezsem eylensem diyorsun bu durumda sana biri gelse yakın bi arkadaşın kabul etmezmisin

600rr yarış motorum var 2 günde 30 tl benzin atıyorum okula git gel , hergün dışarda nargile içiyorum paso geziyorum çünkü spammer değilim haftada 1 2 video yükliyorum kim istemez böyle şeyi kabul edersin yanlş mı yaptı telif ihtar yollarım kanalı gider çünkü herşeyi öğretmiyorum adam sadece video yükliyor dediğim videoyu para geliyor gerisi hikaye ;) şifreler bende adsense şifreleri bende 1 kez kazık yedikten sonra akıllandım gerçekten inandığım insanla çalışırım

Nargile içmeye beklerim cafemizde istanbuldaysanız

Ben kendi adima yorumda bulunuyum suan ofisimizde 4 ortak 2 yan ortak 6 adette mail acan arkadasimiz var bir ayimizi doldurduk. Cok sukur maasini alanlar zamaninda isi olanlar zamaninda yapti hersey guzelce bu gunlere gelindi. Guven on planda zaten biz 8 yillik arkadasiz cogumuz cok ortak is yaptik bu ise kalkistik cok sukur onuda elimizden geldigince kaliteli yapiyoruz. Bu isler cok zor yani ortaklik. Cok uzun sure arkadas olmaniz ondan ziyada cesitli olaylar yasamaniz lazimki ne kadar guvenebileceginizi bilesiniz. Ofis guzel ortam guzel bi duygu veriyor. Insallah duzgun karakterli kisilerle sizede nasil olur. Iletisime bakan kisi olarak tum ekip arkadaslarima burdan tekrar tesekkur ederim ve ytpara ailesine :) gonul isterdiki yakin cevrede olalim sizi agirlayalim muhabbet edelim uyusursak beraber calisalim diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri