Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Eğer bu ingilizce bende olsaydı güzel şeyler çıkartırdım.

Yengenin konuşması jest mimikler gerçekten çok sempatik.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Tavsiye olarak kesinlikle ama kesinlikle youtube vidyo reklam verin.

Son düzenleme:
İnşAllah tutar seviyeli bir özgün işi olmuş ve inşAllah bu konuda sıkıntı çeken hanım kardeşlerimize yararı olur.

Oyun oynamayı seviyorsa gameplay kanalıda olabilir .) İngilizce bilindikten sonra ne yapılırsa tutar düşüncesindeyim çünkü ingilizce olunca dünyaya hitap ediyorsunuz bir bakıma :)

Oyun oynamayı seviyorsa gameplay kanalıda olabilir .) İngilizce bilindikten sonra ne yapılırsa tutar düşüncesindeyim çünkü ingilizce olunca dünyaya hitap ediyorsunuz bir bakıma :)

hocam tam bu yorumu yazacaktım :D 3.sayfa tıkladım

akmester hocamızın dediği gibi İngilizcenin iyi olması ki öğretmensiniz, bunu çocuk oyun ve yaratıcı drama veya hamur işleri bebek video çekimleri bide izletirmek için gereken etiket açıklama paylaşım ve diğer hususları da öğrenin bizden de yardım alabilirsiniz. İleride kanalınız doğrulansa on numara beş yıldız olur

İyi Çalışmalr

Edit: sağlam çalışma ile bu kanal tutar ve youtube tarafıdan doğrulanır. Tartışma açmak istemiyorum ama tutmaz diyen arkadaşlarımın şu doğrulanmış kanala bir bakmalarını tavsiye ederim :)

Son düzenleme:
İngilizce flash oyun oynasın çizgi film oyunları deli tutar bmw falan alırsınız rahat

hocam bu tarz kanalların izlenimleri çok iyi değil. Şu anda youtube da yeni trend oyuncaklarla kısa filmler çekmek. film dediysem öyle pro şeyler değil. oyuncakları elinizle hareket ettirip onların ağzından konuşuyorsunuz. DisneyCarToys kanalına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. bu ingilizce boşa gitmemeli.

[MENTION=10585]nisyantv[/MENTION] Hocam eklediğiniz o kanalın cidden tuttuğunu düşünüyorsanız olaya farklı açılardan bakıyoruz demekki.
2 yıllık özgün kanal 100k + abone kasmış ama nedense atılan videolar 3-5-10k civarı.

[MENTION=10585]nisyantv[/MENTION] Hocam eklediğiniz o kanalın cidden tuttuğunu düşünüyorsanız olaya farklı açılardan bakıyoruz demekki.
2 yıllık özgün kanal 100k + abone kasmış ama nedense atılan videolar 3-5-10k civarı.

burdaki video
kaç k sen bak :)

Ayrıca kanal youtube tarafından onay rozeti almış :) eğer onay rozetine karşın ve o izlenn video takipçi abone felan fistanlara rağmen bu kanal tutmamış diyorsanız artık sadece gülümserim.

kalkıpta pewdepie demeyeseniz. bir bayan ve mesleği olan bir ark.eşi için bence çok iyi örnek bir kanal

Hocam rozete takıldınız sanırım ama bunu almak hiç de zor değil. Bakın bir arkadaş daha önce yazmış.

Rozet almak için önemli olanlar

1.Abone Sayısı ( Kanal ve Google+ )

2.İzlenim (500.000+)

3.Kanal içeriği (Özgünlük ve orjinal içerik)

Bu şartları yerine getirebilirseniz 1-2 hafta içerisinde rozet alabiliyorsunuz.

Öncelikle başarılar ve tebrikler demek istiyorum. İngilizcem ne iyidir ne kötü ama az çok iyi kötü ingilizceden anlarım ve eşiniz çok güzel konuşuyor bu dili. Özgün kanalın en önemli unsurlarından birisi olan kamera karşısına rahatlıkla geçme ve konuşabilmeyi eşiniz çok güzel yapmış sırf bu sebeple bile devam etmeli bu işe.

Eğer bu ingilizce bende olsaydı güzel şeyler çıkartırdım.

Yengenin konuşması jest mimikler gerçekten çok sempatik.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Tavsiye olarak kesinlikle ama kesinlikle youtube vidyo reklam verin.

Bir şekilde videolarını devam ettirirse reklam vermeyi düşünüyorum

Başarılar diliyorum, yenge ingilizceyi su gibi konuşuyor maşallah.

teşekkürler.

İnşAllah tutar seviyeli bir özgün işi olmuş ve inşAllah bu konuda sıkıntı çeken hanım kardeşlerimize yararı olur.

inşallah

oyunla arası yok :) benim de yok işin kötü tarafı :D

hocam tam bu yorumu yazacaktım :D 3.sayfa tıkladım

akmester hocamızın dediği gibi İngilizcenin iyi olması ki öğretmensiniz, bunu çocuk oyun ve yaratıcı drama veya hamur işleri bebek video çekimleri bide izletirmek için gereken etiket açıklama paylaşım ve diğer hususları da öğrenin bizden de yardım alabilirsiniz. İleride kanalınız doğrulansa on numara beş yıldız olur

İyi Çalışmalr

Edit: sağlam çalışma ile bu kanal tutar ve youtube tarafıdan doğrulanır. Tartışma açmak istemiyorum ama tutmaz diyen arkadaşlarımın şu doğrulanmış kanala bir bakmalarını tavsiye ederim :)

Benim asıl düşüncem bu konu üstünde zaten. Stop motion tekniği ile bir stüdyo gibi bir şey oluşturup bir çizgi film oluşturma ya da bilindik karakterlerle ev içerisinde bu tarz bir mini filmler çekmek istiyorum başarabilirsem. Youtubea Spiderman stop motion yazarsanız görebilirsiniz örneği.

İngilizce flash oyun oynasın çizgi film oyunları deli tutar bmw falan alırsınız rahat

Çizgi film oyunları oynamayla ingilizce bilmenin tam olarak nasıl bir alakası var? İngilizce bilmeyen de bunu yapabilir sonuçta. Ya da oynarken konuşmalı mı?

hocam bu tarz kanalların izlenimleri çok iyi değil. Şu anda youtube da yeni trend oyuncaklarla kısa filmler çekmek. film dediysem öyle pro şeyler değil. oyuncakları elinizle hareket ettirip onların ağzından konuşuyorsunuz. DisneyCarToys kanalına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. bu ingilizce boşa gitmemeli.

Benim asıl düşüncem bu konu üstünde zaten. Stop motion tekniği ile bir stüdyo gibi bir şey oluşturup bir çizgi film oluşturma ya da bilindik karakterlerle ev içerisinde bu tarz bir mini filmler çekmek istiyorum başarabilirsem. Youtubea Spiderman stop motion yazarsanız görebilirsiniz örneği.

inşallah :)

Öncelikle başarılar ve tebrikler demek istiyorum. İngilizcem ne iyidir ne kötü ama az çok iyi kötü ingilizceden anlarım ve eşiniz çok güzel konuşuyor bu dili. Özgün kanalın en önemli unsurlarından birisi olan kamera karşısına rahatlıkla geçme ve konuşabilmeyi eşiniz çok güzel yapmış sırf bu sebeple bile devam etmeli bu işe.

valla ingilizce bilmek ayrı, ingilizce konuşmak ayrı, güzel ve akıcı ingilizce konuşmak ayrı. Bir de tüm bunları yapıp bir de kamera karşısına geçip rahat olmak apayrı bir şey. Eşim de bunu başarıyor olduğu, kendine güvendiği için bu durum beni mutlu ediyor. İnşallah bunun meyvelerini toplarız. Sonuçta bu tip bir çalışma yaptığında keyif alıyor. Önemli olan da bu.

Bu arada herkese tek tek teşekkür ederim yorumlardan dolayı. Faydalı olacak gibi görünüyor :) bu gidişle bana da konuşmalı ingilizce kanal açtıracak eşim :D

İngilizcesi çok iyi sadece bu proje ile kısıtlamayın kendinizi alternatifler ortaya çıkartın özellikle yemek, pasta tarifleri, yada diğer alternatif konulara yönelin hatta sadece bir kanal ile sınırlamayın kendinizi alternatif olarak gördüğünüz projeleri ayrı ayrı kanallar oluşturun 3 ayrı kanalda üç farklı proje video uzunluklarını en az 5 dakika tutun kazancınızın yüksek olması için, başlık etiket ve açıklamayı iyi girin kanallarınıza ait facebook twitter gibi sosyal paylaşım platformları oluşturun, gerçekden yapabilme potansiyeli var ama öncelikle nerelere hangi konu içinde videolar hazırlamalıyım sorusunu sormak gerekiyor kendinize, bence başarılı istikrarlı bir şekilde mishiliorus kanalı içinde ayrı playlistler oluşturularak farklı konularda tek kanal üzerindende devam edilebilinir tabiki başarılı buldum, kolay gelsin. :)

ingilizce bu seviyedeyken bence bu kanala devam edin yandanda 2-3 proje üretin illa bir tanesi patlar

Hocam benim tavsiyem;
İngilizce anlatımlı olarak türk mutfağı konulu bir kanal üzerine devam etmek.
Hatta URL alınmamış bu kanaldan devam edilebilir. Az da olsa abone ve eski kanal olmasından faydalanılır. En azından kamera karşısına çıkmamış olur.

Etiket ve açıklama kısmında da anlaşılan epey eksiğiniz var.
Benim ilk zamanlar atıp unuttuğum en saçma slayt deneme videolarım bile 5-6 ayda 5 k ya yakın izlenme alıyor.
Bu başörtü videolarını bilmem ama o how to coffee videosu en azından 1 yılda epey izlenme alırdı.
Açıklama ve etiket çok önemli.
İlk başlarda göz tırmalamayacak şekilde açıklama ve etiketi doldurun.
Zamanla abone oldummu anahtar kelime girmeyede ihtiyacınız kalmaz.
Ama ilk zamanlar anahtar kelimeler can kurtarır. Onlarıda siz bulacaksınız.
Ki bu ingilizceyle büyük işler yapabilirsiniz.

Edit: Gözüme şu yorum takıldı.
Resmen kalite farkı var ya :D

Thanks for this video. Your English is as delicious as the coffee.

Son düzenleme:
[MENTION=8651]acelik[/MENTION] oynarken konuşsun hocam arada kamera karşısına geçip sorsun hangi oyunları oynamalıyım öneride bulunun vb vb

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] oynarken konuşsun hocam arada kamera karşısına geçip sorsun hangi oyunları oynamalıyım öneride bulunun vb vb

+1 bu kanala bir yan kanal açın ordada gameplay videoları olsun 2 kanalda tutar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri