Benim gibi dehşet üşüyen var mı ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, artık kış geliyor öncelikle buradan "Winter is coming" esprisini yapacak arkadaşl, lütfen, yapmayın :D

Asıl konumuza geçelim ;

ben kış vakitleri soğuk günlerde altıma atlet, üstüne t-shirt onun üstüne uzun kollu kazak falan giyiyorum baya kalın giyiniyorum ancak o şekilde üşümeyi kesebiliyorum.. Ama benden zayıf kişiler bile sadece sweatshirt ile üşümüyor adam :D

66-67 kilo falanım ama çok zayıf gösteriyorum en son 1 sene önce tarttım gerçi şimdi ne kadar bilmiyorum. Acayip düzensiz besleniyorum, hep dışarıdan yani. Kansızlık olabilir. Kış geldi yine vallahi inanın o kadar eziyet çekiyorum ki çekmeyen bilemez yani Allah açıkta kalanlara yardımcı olsun.. Benim gibi olanlar, çözümü olanlar var mı ?

Kansız'lık var sende hocam.bol bol pekmez iç

Benim yavaştan ayaklar donmaya başladı.Zaten vücudum 12 ay boyunca hava şartlarına aldırmaksızın soğuk.Birde sivaslıyım ki sen soğuğu gör 1 ay sonra :)

Merhaba arkadaşlar, artık kış geliyor öncelikle buradan "Winter is coming" esprisini yapacak arkadaşl, lütfen, yapmayın :D

Asıl konumuza geçelim ;

ben kış vakitleri soğuk günlerde altıma atlet, üstüne t-shirt onun üstüne uzun kollu kazak falan giyiyorum baya kalın giyiniyorum ancak o şekilde üşümeyi kesebiliyorum.. Ama benden zayıf kişiler bile sadece sweatshirt ile üşümüyor adam :D

66-67 kilo falanım ama çok zayıf gösteriyorum en son 1 sene önce tarttım gerçi şimdi ne kadar bilmiyorum. Acayip düzensiz besleniyorum, hep dışarıdan yani. Kansızlık olabilir. Kış geldi yine vallahi inanın o kadar eziyet çekiyorum ki çekmeyen bilemez yani Allah açıkta kalanlara yardımcı olsun.. Benim gibi olanlar, çözümü olanlar var mı ?

boy kaç

Evet beyler tipik Türk tavsiyesi olan o meshur ''bana cok iyi geldi filanca ilaci kullan'' tavsiyelerinizi brekliyoruz.:)

:D
lynOWJ.jpg

kgVObW.jpg

Bende zayıfım kansızlık yok kışın çok fazla üşümem hatta bacaklarımın hafiften üşümesi rahatlık geliyor. Üst tarafımda üşümez hiç mont vs. varsa fakat şu ayaklara çözüm bulamadım. 2 çorapta giysem 2 çorabın üstüne çizmede giysem üşüyorum yahu ve aşırı derecede rahatsız ediyor beni bu üşüme hissi. Ayaklarım üşümese çok iyi olurdu.

Kışı daha çok severim daha bir iç açıcı gelir bana :D Ama bugün Mersin ayrı bir soğuk , mezitli tarafında üşüyorum. :D

Ben tam tersi terleme durumu var yaz kış terliyorum hiçbir şey giyemiyorum bu dahada beter hep rusyada yaşasam keşke diyorum sen üşüyorsun ben terliyorum ve cidden artık gına geldi yaşamak istemyorum sırf bu yüzden

Kışı daha çok severim daha bir iç açıcı gelir bana :D Ama bugün Mersin ayrı bir soğuk , mezitli tarafında üşüyorum. :D

Kışın burun tıkanıklığı ve nefes almanın zorlaşması berbat ya.

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

Ben tam tersi terleme durumu var yaz kış terliyorum hiçbir şey giyemiyorum bu dahada beter hep rusyada yaşasam keşke diyorum sen üşüyorsun ben terliyorum ve cidden artık gına geldi yaşamak istemyorum sırf bu yüzden

Bende de ona benzer durum oluyor yürürken. Yüzüm üşüyor, vücudum pişiyor sıcaktan terliyorum. İğrenç bir durum ya.

ben sıcakda donuyorum panik atak geliyor bu sayede klima almaktan kurutldum :D

Kansız'lık var sende hocam.bol bol pekmez iç

yurtta pekmez nasıl içebilirim hocam :D Şimdi Çanakkale'deyim fakat haftaya üniversite açılıyor Konya'ya gideceğim ilk defa, orada kesin x2 daha fazla üşücem :(

Benim yavaştan ayaklar donmaya başladı.Zaten vücudum 12 ay boyunca hava şartlarına aldırmaksızın soğuk.Birde sivaslıyım ki sen soğuğu gör 1 ay sonra :)

Ben de Çanakkale'deyim hocam şu an da üniversiteye yeni başlıyorum Konya'ya gideceğim orada ne yapacağım bilmiyorum ya şu üşümek çok kötü yeminle tropikal bir ülkede yaşamak istiyorum ya yaz kış sıcak olsun terleyim böyle terden öleyim hatta ama yeter ki donmayayım :D

hocam bilmiyorum valla :D ama yaşıtlarımda birinin olması gereken kadarım, çok uzun da değilim, kısa biri de değilim. 18 yaşındayım. Boyumu hiç ölçmedim diyebilirim :D

Bende zayıfım kansızlık yok kışın çok fazla üşümem hatta bacaklarımın hafiften üşümesi rahatlık geliyor. Üst tarafımda üşümez hiç mont vs. varsa fakat şu ayaklara çözüm bulamadım. 2 çorapta giysem 2 çorabın üstüne çizmede giysem üşüyorum yahu ve aşırı derecede rahatsız ediyor beni bu üşüme hissi. Ayaklarım üşümese çok iyi olurdu.

demek ki hocam iyi besleniyorsunuz işte ben hep dışarıdan yedim annem babam ayrı ben de ne annem ile ne de babamla kalıyorum :D Babannem ile kalıyorum burada da pek yiyemiyorum hep dışarıdan yedim valla psikolojim bozuldu şu okul başlasa da yurtta yiyebilsem bari.. Ayakların üşümemesi için hocam hani yaşlı insanlar ayaklarına çetik tarzı bir şey giyer ya ondan deneyebilirsiniz belki iyi gelebilr..

bende de başladı hafiften böyle biraz üşümeler :D

valla hocam popomun terlemesi donmasından daha iyidir benim için :D

yurtta pekmez nasıl içebilirim hocam :D Şimdi Çanakkale'deyim fakat haftaya üniversite açılıyor Konya'ya gideceğim ilk defa, orada kesin x2 daha fazla üşücem :(

Ben de Çanakkale'deyim hocam şu an da üniversiteye yeni başlıyorum Konya'ya gideceğim orada ne yapacağım bilmiyorum ya şu üşümek çok kötü yeminle tropikal bir ülkede yaşamak istiyorum ya yaz kış sıcak olsun terleyim böyle terden öleyim hatta ama yeter ki donmayayım :D

hocam bilmiyorum valla :D ama yaşıtlarımda birinin olması gereken kadarım, çok uzun da değilim, kısa biri de değilim. 18 yaşındayım. Boyumu hiç ölçmedim diyebilirim :D

demek ki hocam iyi besleniyorsunuz işte ben hep dışarıdan yedim annem babam ayrı ben de ne annem ile ne de babamla kalıyorum :D Babannem ile kalıyorum burada da pek yiyemiyorum hep dışarıdan yedim valla psikolojim bozuldu şu okul başlasa da yurtta yiyebilsem bari.. Ayakların üşümemesi için hocam hani yaşlı insanlar ayaklarına çetik tarzı bir şey giyer ya ondan deneyebilirsiniz belki iyi gelebilr..

Bende üniversiteye sıcak yere gidersem nasıl alışırım bilemiyorum valla :D

ben sıcakda donuyorum panik atak geliyor bu sayede klima almaktan kurutldum :d

????????????????????????????????????????????????? :d :d

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:56 ----------

Bende üniversiteye sıcak yere gidersem nasıl alışırım bilemiyorum valla :D

sıcağa alışılır hocam baksanıza ruslar uçağa binerken kürk ile biniyor uçaktan inince adamlar kürkü bi çıkarıyor mayolarla :D sadfahhasd sonra direk denize. Sıcak güzel de soğuğa alışmak yok ya off kış zamanlarını hissetim bi an içime soğukluk geldi. 1 haftadır yorgan ile yatıyorum zaten :D

Bende fazla sıcağı hiç sevmem geceleri uyumak resmen ölüm gibi kışta uyumak daha güzel insan soğukta yorganın altında hemen uyuyakalıyor :)

Berbat bir beslenme alışkanlığım var diyebilirim aslında. 2 gün boyunca sadece tost yediğimi hatırlıyorum. Beslenme konusundan benden kötü olamazsın ama kansızlık olayı artık genetik midir bilemem :D Kansızlık problemi yaşadığımı hatırlamıyorum hiç çok kez tahlil yaptırdım kansız olduğumu düşünüp ama değerler hep normal çıktı. O yaşlıların giydiği keçeler falan düşündümde işte üşeniyor insan ya ayağımı sıkar diye giymiyorum :D Evde ayağım üşümez çorap yetiyor ama dışarda yer soğuksa çok üşürüm.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] bi kavonoz pekmez al dolabına koy hocam sabahları bi kaşık içersin.

Hocam yanlış anlama da forum kan ağlıyor, senin bu konuyu uplayıp duruyorsunuz. Tamam üşüyoruz hepimiz üşüyoruz reyiz. Ya sobaya yakın oturcan ya da içlik giycen içine konu kapancak. :D hadi iyi geceler. Konumuz adsense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri