Benim kanalim neden boyle kaldi

• Kullanıcı y4mur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

y4mur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kendinyapilgincfikirler.blogspot.com.tr
Merhaba

Benim %100 bir özgün kanalim var. 1. Yılını bu ay dolduruyor.
24 videom var, abonelerle etkilesimim gayet iyi lakin hala 480k izlenim ve 6k abonedeyim.

Icerigimden montajima kadar Türkiye standartlarinin ustunde oldugumdan eminim. Eleştirilicek bi yanim yok bak acik acik da söylüyorum (ozguven patlamasi :D) o kadar guveniyorum ama teknik sacma sapan bi yanlismi yapiorum diye gizzayada girdimdi cozerler diye zamaninda sen icerik uret kanalin buyumesini takma dediler urettim baktim ayni yerdeyim ama izleyen yok bende 4 aydir yuklemiyodum sali gunu bir video yukledim kanal normal halinde gunde 5 le 15 arasinda abone alirken abone sayim dustu iyicene tirlattim kafayi :rolleyes:

Burdada defalarca sordum cozulecek birşey bulunamadı yardim etmeye calisanlar oldu sagolsunlar :) simdi yine soruyorum ben neden yerimde sayiyorum yahu neden en dandik kanal ucarken ben ayni yerdeyim.

Bu kategoride yasak degildi sanirim..

https://www.youtube.com/channel/UCWd8BRtJe2ggN1Lva8AKdvA/

Onemli not: spam kelimesi gecen yorum rica ediyorum yapmayin.. ;)

Kanalınız gerçekten güzel fakat bazen insan hak ettiği yerlere gelemiyor nedense. Buna da şans diyelim biraz da, bence video üretmeye ve farklı düşünceler geliştirmeye özen gösterin elinde sonunda şans size de gülecektir.

Merhaba

Burdada defalarca sordum cozulecek birşey bulunamadı yardim etmeye calisanlar oldu sagolsunlar :) simdi yine soruyorum ben neden yerimde sayiyorum yahu neden en dandik kanal ucarken ben ayni yerdeyim.

Öncelikle içerikleriniz ve kanalınız çok kaliteli. Türkiye youtube kitlesi için fazla kaliteli bu yüzden takipçi çekemiyorsunuz :D

Türkiye'deki insanlar Slime, Smoothie Challenge, Bilmem ne cezalı bilmem ne yarışması severler.

Garip bir şekilde eminim ki bahsettiğim içeriklerden üretmeye başladığınız anda kanalınızın istatistikleri birden fırlayacak. Ama dediğim gibi; kaliteyi korumak sizin elinizde. :)

ufak bir önerim olacak, poketop yaptığınız videoyu izledim. bence masanın örtüsü o arka planınızda kalan sarı parlak şey çok göz yoruyor ve odak yalnızca poketop olmuyor. daha sade bi arkaplan tercih etmelisiniz gibi geldi. dikkati başka şeylere bölmesin:)

Eleştiri istiyorsanız, küçük resimleriniz çok karmaşık. 700-800 izlenime 100-120 yorum almak içeriğiniz de bir sıkıntı olmadığı anlamına geliyor. Tek eksiğiniz şans gibi.

ufak bir önerim olacak, poketop yaptığınız videoyu izledim. bence masanın örtüsü o arka planınızda kalan sarı parlak şey çok göz yoruyor ve odak yalnızca poketop olmuyor. daha sade bi arkaplan tercih etmelisiniz gibi geldi. dikkati başka şeylere bölmesin:)

Arka plan surekli degistiriyorum bu sefer ki yaldizli olmus evet ama cekerken bu kadar ayna gibi parlicani tahmin edememistim :(

Öncelikle içerikleriniz ve kanalınız çok kaliteli. Türkiye youtube kitlesi için fazla kaliteli bu yüzden takipçi çekemiyorsunuz :D

Türkiye'deki insanlar Slime, Smoothie Challenge, Bilmem ne cezalı bilmem ne yarışması severler.

Garip bir şekilde eminim ki bahsettiğim içeriklerden üretmeye başladığınız anda kanalınızın istatistikleri birden fırlayacak. Ama dediğim gibi; kaliteyi korumak sizin elinizde. :)

Ozgunlugumu kaybedip mala baglamaliyim dimi onu dun bende dusunmeye başladım artik cidden iyi olmak yaramiyor bu millete 😯 slime de farklı ne yaparsam yine standart ustune cikarim diye dusunuyorum dunden beri, bi fikrim var bakalim yaparsam eger size yazicam durumu :)

Katılıyorum. Küçük resimleri biraz daha sade yapmak, video çekerken ortamdaki dikkat çeken şeyleri ortadan kaldırmak işe yarayabilir.

1 yılda 24 video az gibi geldi hocam

Son 4 ay zaten pes ettim yuklemedim... zaten bide benim tarzimda video haftada birden fazla yapmak biraz fazla zor bi durum.. izlenselerdi belki zorlardim kendimi ama arz talep olamadi ne yazikki...

Eleştiri istiyorsanız, küçük resimleriniz çok karmaşık. 700-800 izlenime 100-120 yorum almak içeriğiniz de bir sıkıntı olmadığı anlamına geliyor. Tek eksiğiniz şans gibi.
Biraz janjanli bir insanim karmasiklik ondan geliyordur. Tutamiyorum kendimi pokemon go nun kapagini kardesim yapti ona yaptirayim o daha sade digerlerinin yaninda galiba :)

Son düzenleme:
mevzuyla alakali spam denen sey sahtekalar ve benim gozumde ha gizza ha video calan icerigini kendi cekip yapmayan herkes ayni sey korler sagirlar birbirini agirlasin.. umurumda degil benim gözüme batan o youtubedaki kadina edilen kelimeler..

Kusura bakmayın yorumuzda belirttiğiniz gibi içerisinde spam kelimesi geçen yorum yapacağım.

Ben hiç spam çalışmadım ama, Binlerce üyesi olan ve bu üyelerin çok büyük bölümünün, belki tamamına yakınının spam yaptığı bir forumda bu insanlar için bu cümleyi sarfediyorsunuz, sonra yine aynı forumda kanalınız için yorum istiyorsunuz.

Bu kullandığınız cümle pek hoş olmamış. Spam işi tartışmaya açık bir konudur. Çok defa da tartışıldı. Onaylayan olur, onaylamayan olur ama onaylamasanız da bu forumda olduğunuz sürece bence saygı duymanız gerekir. Kaç kişi bu işle geçiniyor, kaç kişi belki bu işi sayesinde okuyor, kaç kişi bu iş sayesinde çoluğuna çocuğuna bakıyor. Ha benim görüşüm özgün youtuberlerin içerikleri kopyalanmadığı sürece kimseye pek bir zararı yok işin. Alan memnun veren memnun.Tabi bu benim görüşüm, siz farklı düşünebilirsiniz, ama farklı düşünmeniz bu forumda bu insanlara sahtekar deme hakkını vermez size.

Kanalınıza gelince 1. senesi dolacak bir özgün kanalda 24 video çok azdır. Özgün kanalın ilk şartı süreklilik/devamlılıktır.

Kanaliniz güzel emek verdiğiniz videolardan beli ama slime challenge türündeki videolar daha çok izleniyor bu türde videolar cekin

10 15 slime challenge türü video çekin sonra eski konsepte dönersiniz :) Amaç yeni kitle elde etmek sonuçta

Kusura bakmayın yorumuzda belirttiğiniz gibi içerisinde spam kelimesi geçen yorum yapacağım.

Ben hiç spam çalışmadım ama, Binlerce üyesi olan ve bu üyelerin çok büyük bölümünün, belki tamamına yakınının spam yaptığı bir forumda bu insanlar için bu cümleyi sarfediyorsunuz, sonra yine aynı forumda kanalınız için yorum istiyorsunuz.

Bu kullandığınız cümle pek hoş olmamış. Spam işi tartışmaya açık bir konudur. Çok defa da tartışıldı. Onaylayan olur, onaylamayan olur ama onaylamasanız da bu forumda olduğunuz sürece bence saygı duymanız gerekir. Kaç kişi bu işle geçiniyor, kaç kişi belki bu işi sayesinde okuyor, kaç kişi bu iş sayesinde çoluğuna çocuğuna bakıyor. Ha benim görüşüm özgün youtuberlerin içerikleri kopyalanmadığı sürece kimseye pek bir zararı yok işin. Alan memnun veren memnun.Tabi bu benim görüşüm, siz farklı düşünebilirsiniz, ama farklı düşünmeniz bu forumda bu insanlara sahtekar deme hakkını vermez size.

Kanalınıza gelince 1. senesi dolacak bir özgün kanalda 24 video çok azdır. Özgün kanalın ilk şartı süreklilik/devamlılıktır.

Tartismam kimseyle, taslamak isteyen taslayabilir beni okurum gecerim.. ayni düşüncelerim.. biraz daha acayim ama mevzuyu size, ozgun youtuberlarin almiyorlar diyosunuz ama benim anladigim yabanci cocuk kanallarindan aliyorlar onlar ozgun degilmi ki.. yada bir film muzik onlar ozgun degilmi emek verilmis degilmi.. korsan kitap basan ve muzik yayan insanlardir spamcilar..

Yorum icin tesekkurler :rolleyes:

Partner desteği çok önemli. Zamanında konuşmuştuk beraber çalışalım istemiştik siz gizzayı seçmiştiniz sırf popüler olduğu için. Düşünüyorum ki tek probleminiz yanlış planlama ve gerçekler acıdır:)

Partner desteği çok önemli. Zamanında konuşmuştuk beraber çalışalım istemiştik siz gizzayı seçmiştiniz sırf popüler olduğu için. Düşünüyorum ki tek probleminiz yanlış planlama ve gerçekler acıdır:)

Siz yazdiginizda giris yapmistim diye hatirliyorum ve evet milletin ağzında "mikemmel" gizza düşmüyordu :D gercekler hakkatten aci :o

10 15 slime challenge türü video çekin sonra eski konsepte dönersiniz :) Amaç yeni kitle elde etmek sonuçta

Kanaliniz güzel emek verdiğiniz videolardan beli ama slime challenge türündeki videolar daha çok izleniyor bu türde videolar cekin

Ilk isim slim icin boraks almak ortak bi neticeye vardik :D thenks :)

Kanaldaki Eksikleri söyleyim.

1-Başlık seçimi eksik.
2-küçük resimler çorba tabir edilen türden ilgi çekmeyen ve göz yoran tarzdan.
3-Başlık, açıklama ve etiket uyumunuz pek yok gibi.
4-Gündemi takip edin ve geç kalmayın mesela gündemde pokemon go var millet bıkma notasına geldi siz yeni video çekiyorsunuz. İnsanlar yenilik ister hep.
5-Güncel olmaya dikkat edin gündemde şu ara slime vardı onunda zamanı dolmak üzere siz yenilikleri takip edin ve ziyaretçilerinize hangi videoyu çekmemi istersiniz tarzı yorumlar alın o yönde videolar çekin izlenimiz artacaktır.

seo ve görseklik açısından çok zayıf kanalınız birde seo da güncellik esastır. Videoyu attım hadi izlensin olmuyor malesef herzaman güncel ve ilgi çekici konular bulmanız gerekiyor.

kolay gelsin...

Kanaldaki Eksikleri söyleyim.

1-Başlık seçimi eksik.
2-küçük resimler çorba tabir edilen türden ilgi çekmeyen ve göz yoran tarzdan.
3-Başlık, açıklama ve etiket uyumunuz pek yok gibi.
4-Gündemi takip edin ve geç kalmayın mesela gündemde pokemon go var millet bıkma notasına geldi siz yeni video çekiyorsunuz. İnsanlar yenilik ister hep.
5-Güncel olmaya dikkat edin gündemde şu ara slime vardı onunda zamanı dolmak üzere siz yenilikleri takip edin ve ziyaretçilerinize hangi videoyu çekmemi istersiniz tarzı yorumlar alın o yönde videolar çekin izlenimiz artacaktır.

seo ve görseklik açısından çok zayıf kanalınız birde seo da güncellik esastır. Videoyu attım hadi izlensin olmuyor malesef herzaman güncel ve ilgi çekici konular bulmanız gerekiyor.

kolay gelsin...

1, 2 ve 3 için partnere girmistim zaten... lakin bi sey olamadi... ben anlamiorum bu mevzulari.. 3 5 etiket ve onlarin ingilizcesini yaziyorum genellikle... aciklama sosyal medya link ve malzeme listesi veriorum... fotolarda janjanli oluyo yarisinda cok daha sade yapmak icin kendimi cidden zorladim mesela :p

populeri taklit etme konusunu hep fikir hirsizligi olarak düşündüm açıkçası ama galiba o fikrimi aştım dunden beri ve burdakilerde destek oldu o fikre... slim yapmak benim icin ideolojilerimden vazgecmek.. vee evet ben kendimi bunu yapmaya ikna ettigimde 4 de dedigin gibi zamani geçmiş olabilir...

Tesekkurler yorumun icin cok :)

Abone kasmak icin gerekli malzemeler
1)kacirilan youtuber
2)kilolu bir kiz
Bu 2'sini harmanliyip karistiriyosunuz 100k abone geliyor. hayirli ugurlu olsun aboneleriniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1, 2 ve 3 için partnere girmistim zaten... lakin bi sey olamadi... ben anlamiorum bu mevzulari.. 3 5 etiket ve onlarin ingilizcesini yaziyorum genellikle... aciklama sosyal medya link ve malzeme listesi veriorum... fotolarda janjanli oluyo yarisinda cok daha sade yapmak icin kendimi cidden zorladim mesela :p

populeri taklit etme konusunu hep fikir hirsizligi olarak düşündüm açıkçası ama galiba o fikrimi aştım dunden beri ve burdakilerde destek oldu o fikre... slim yapmak benim icin ideolojilerimden vazgecmek.. vee evet ben kendimi bunu yapmaya ikna ettigimde 4 de dedigin gibi zamani geçmiş olabilir...

Tesekkurler yorumun icin cok :)

Açıkladığım olayın partnerle uzaktan yakından alakası yok. İnan bana. Partnerin sana yapacağı en iyi güzellik videoları bir şekilde önerilen veya başka türlü kişilere izletmek olur oda sınırlıdır.

seo da düzmantık çalışacaksın. Sen başka birisin diyelim senin videonu arayan kitle nasıl arama yapsın ki senin videolarını bulsun? Bu soryu hep kendine sor.

Başlık kısave öz.
Evde pokemon go nasıl yapılır.?

Açıklama olayı başlıgıda içerin ve içinde birçok asıl konu içeren açıklama ve malzemeler.
Evde pokemon go videosu yapıyoruz arkadaşlar. Pokemon go için gerekli malzemeler. xxxxxx Pokemon go nun daha iyi görünmesi için xxxxx boyası vs....

etiket kısmıda

Ençok aranan kelimelerden oluşacak. hepsi bukadar... Atlla ayrıntılı video var.

ben anlamiorum bu mevzulari.. 3 5 etiket ve onlarin ingilizcesini yaziyorum genellikle... şu videoyu izle yardımcı olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=iwKmc_00X38

fotolarda janjanli oluyo yarisinda cok daha sade yapmak icin kendimi cidden zorladim mesela

bu tür konulara sana güzel görünmesi hiç önemli değil. Önemli olan karşı tarafın senin resimlerini güzel görmesi en basiti sana bir karşılaştırma yapayım.

v4k3Rp.gif

z48NY9.gif

benim gözümden diğer kanalın içerigi daha hoş vede sade görünüyor :)

populeri taklit etme demişsin. Senca bu adamların izlenime ihtiyacı mı varda bunlarda aynı videodan çekmiş :)

https://www.youtube.com/watch?v=Z-sCyV4Pehc
https://www.youtube.com/watch?v=o3IjhmAEY44
https://www.youtube.com/watch?v=guOBMd_cuCQ

populeri taklit etme konusunu hep fikir hirsizligi olarak düşündüm açıkçası

Nokia telefonları biliyorsundur zamanında ceptelefonu denilince ilk akla gelen telefondu. Popüler bir telefon çıktı vede dokunmatik iPhone, sonra samsung ne yaptı iPhone benzeri ürün yaptı vede işletim sistemi android. Nokia senin gibi düşündü ve ben eski sistemimi kullanacam kimseyi taklit etmem dedi Symbian sistemini kullanmaya devam etti Sonuç nokia diye bir akıllı telefon aklına geliyor mu hiç?

umarım anlamışsındır dediklerimi. Yenilikçiliğe herzaman açık ol kendi egolarının dışına çık biraz gündemi takip et zaten başarı kendiliğinden gelir ;)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri