Herkese merhaba 13 k aboneli bir kanal satın almıstım yaklasık 1 sene önce daha sonra özgün içerik olarak 8 aydır video atıyorum ama bir türlü izlenim gelmiyor en baba videom 8 k izlenmis benim kanal ile eksiklerim nedir bu konuda gercekten yarcımlarını bekliyorum ayrıca bir sorum daha var video nerde paylasırsam izlenim abone türü seyler gelir gercekten bu kanalı büyütmek istiyorum kedimi cok seviyorum ben ya o da fenomen olsun istiyorum
ilginiz alakanız için teşekkürler arkadaslar
https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw
Selamlar, öncelikle başarılar dilerim.
1- 4-5 videonuza girdim. Metin-konuşma yok. Neden sizi takip edeyim ki konuşmuyorsunuz bile ne bulabilirim sizde ?
2- Küçük resimler ilgi çekici değil.
3- Neredeyse tüm başlıklarınız, British shorhair ile başlıyor. İlgi çekici başlıklar koyun.
4- Etiketleme ve video açıklamanızı iyi yapın. Şuan kötüler.
5- Videolarınıza giriş introsu yaptırın, direk löp diye videoya başlıyor.
Kısacası, ben izleyen olarak bir videonuza denk gelirsem izlerim ama sonra aramam.
Konuşup beni bağlamadınız, küçük resim ve başlıkla ilgimi çekmediniz, bilgi verecek bir açıklama yazmadınız, kim olduğunuzu tanıtacak bir intro giriş yapmadınız.
Haliyle sizi izledikten sonra, sizi tekrar aramaya kalksam bile etiketleme ve başlıklarınız kötü diye bulamam. Video başında intronuz yok diye hangi kanal olduğunuzu hatırlayamam. Küçük resminiz ilgi çekici olmadığı için, benzer videolar aratırken küçük resimden sizi bulmaya çalışsam yine bulamam.