Benim Minik Kızım Özgün Youtuber

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim 4,5 yaşında bir kızım var, video çekmeyi çok seviyor.Videoları kendi çekiyor, telefonların belleğini doldurana kadar video çekiyor.

Bende dedim ona kanal açayım videolarını paylaşayım, sordum ister misin ? Oda olabilir dedi :D

Amacım para kazanmak değil, para kazanmayı da açmadım zaten.Daha bir dünya videosu var çektiği yavaş yavaş ekliyorum.

Kanalımıza desteklerinizi ve yorumlarınızı bekleriz.

http://www.damlanindunyasi.com/
https://twitter.com/DunyasiDamlanin

Damlanın Dünyası - Anaokulu Farecik Şarkısı - YouTube
Damlanın Tek Kulaklı Tavşanı - YouTube
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları 29 Ekim 2014 - Minikler İzmir Marşı - YouTube

(İntro kapak fotoğrafı logo [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] arkadaşımız yaptı.)

bence güzel ve özgün olmuş bu arada abone sayısı çok fazla olur bence kanalı güncel tutun böyle bi youtube kanalı görmüştüm yine bu yaşlarda bi kız flash oyun oynuyodu yaklaşık 10-20 bin civarı abonesi vardı

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

bence güzel ve özgün olmuş bu arada abone sayısı çok fazla olur bence kanalı güncel tutun böyle bi youtube kanalı görmüştüm yine bu yaşlarda bi kız flash oyun oynuyodu yaklaşık 10-20 bin civarı abonesi vardı

Teşekkürler hocam, flash oyun da oynuyoda cep telefonu ile kaydetmiş onlarıda :D Heralde youtubedan görüyo yapan varsa, program açıp yapacak kadar büyük değilki 5 yaşına bile girmedi daha.Geçen açayım dedim camtasiayı istemiyo illa cep telefonu ile çekecek :D

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

Caner kardeşim a.razı olsun çok teşekkürler

Maşallah kızınız çok tatlıymış allah bağışlasın:)

Kızınız çok tatlı Maşallah, Allah analı babalı büyütsün :)

Allah bağışlasın hocam sizin için ileride hatıra olur hem :)

Allah bağışlasın kızınız çok tatlı :)

Allah bağışlasın duygulandım :) farecik şarkısı videosunda da baya eğlendim :D

allah bağışlasın kardeşim allah acılarını göstermesin.allah vatana millete islama faydalı insanlardan eylesin

Allah analı babalı büyütsün, maşallah benim elemanda 6 yaşında bilgisayara göz koydu şimdiden:D Çekirdekten yetişme diye buna derim işte:)

Allah bağışlasın :) Demek ille de telefonla çekmek istiyor :D Kameramanlık ruhu var kızda :)

20 sene boyunca bu hobisini bırakmadığını düşününce, internet sitesini, kanalını ve kendi dünyasını merak ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri