Benim Özgün Kanalım

• Kullanıcı KonboR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

KonboR

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

İlk defa özgün kanal işine girdim. 7 maddelik bilgilerden oluşan videolar hazırlıyorum. Müzikler youtube'dan. Bu kanalı açalı baya zaman olmuştu. Başka videolar vardı. 300-500 izlenmeli videoları sildim sadece 1 tanesini bıraktım o da "Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan" aramasında popüler 2. sırada çıkıyor o yüzden şimdilik onu silmiyorum. Ondan diğer videolara bağlantı sağlıyorum. Kanal biraz izlenme ve abone sağladıktan sonra o videoyu silicem.

Kanalımın çizim bi logosu var.

photo.jpg

Video şablonum belli istisnasız aynı şablonda, mümkün olduğunca az yazı koyarak videoları hazırlıyorum. Yine genellikle her gün sabah 08:30'da yeni bir video hazırlıyorum. Sadece bugün 08:30, 09:00 ve 16:50 olmak üzere 3 video koydum. Bundan sonrada yine 08:30a zamanlayıp video yayınlayacağım.

Dediğim gibi ilk defa böyle bi çalışma yapıyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz ve kanalımı nasıl geliştireceğim, izlenme kazanacağım konusunda yol gösterirseniz sevinirim.

Daha önce youtubeda onlarca videosu olan kanalımda yoktu.

Kanal Linki : https://www.youtube.com/c/BilgiliDestek

Kanal İntrosu :

https://www.youtube.com/watch?v=lj-xcyzLAvk

Son düzenleme:
Şuan için fena değil hocam hangi programla yapıyorsun videoları

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal için bi intro ekledim. Konuya da link koydum.

Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum.

Şu bahsettiğin izlenmesi yüksek videolu bir özgün kanalı keşke koymasaydın buraya. Art niyetli kişiler çıkabilir.
Genel manada kanalın fena değil devam edersen elbet bir kitle elde edersin. ;)

Şu bahsettiğin izlenmesi yüksek videolu bir özgün kanalı keşke koymasaydın buraya. Art niyetli kişiler çıkabilir.
Genel manada kanalın fena değil devam edersen elbet bir kitle elde edersin. ;)

Hocam o videoda zaten 3. taraf eşleşeni kabul edildi, yani art niyetli kişiler şikayet etsede sorun olmaz diye düşünüyorum. ( Eğer yanlış düşünüyosam cevap verirsen sevinirim, kanalın kapanma riski falan varsa 3. taraf eşleşeni kabul etmeme rağmen, ilk defa bu şekilde çalışıyorum pek bilgim yok bu konuda)

Yorumun için teşekkür ederim, umarım bi kitle kazanabilirim.

Hocam o videoda zaten 3. taraf eşleşeni kabul edildi, yani art niyetli kişiler şikayet etsede sorun olmaz diye düşünüyorum. ( Eğer yanlış düşünüyosam cevap verirsen sevinirim, kanalın kapanma riski falan varsa 3. taraf eşleşeni kabul etmeme rağmen, ilk defa bu şekilde çalışıyorum pek bilgim yok bu konuda)

Yorumun için teşekkür ederim, umarım bi kitle kazanabilirim.
Tamam eşleşen kabul ettiysen sıkıntı çıkmaz hocam. Başarılar

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Eyvallah hocam sağol cevap verdiğin için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri