Benim Videolarim ve TBM degerleri

Arkadasim ne dememi beklerdin? Yemin billah kuran carpsin bana inaninmi diyeyim? Herkesin kendi fikri ister inanir ister inanmaz zorla kimseyi birseye inandiramam herkes özgürdür. Birseyi birine zorla inandirmak buna kimsenin hakki yok! Bir bilgiyi paylasirsin ya inanirlar yada inanmazlar! Örnek: Dinler özgürlügü politik özgürlügü ne güzel birsey herkes istedigine inanir ...

// EDIT

Benim zoruma giden o kadar bilgi paylasimimdan sonra sizin böyle heleki bir yetkilinin böyle yazmasi... konu elestirmeye birsey demiyorum fakat sahsiyetimi elestirmeniz benim zoruma gitti hic kusura bakmayin cok ayip ettiniz bir yetkiliye yakistiramadim

Forum içerisinde bugüne kadar kimsenin şahsiyetini eleştirmedim eleştirmemde, babamın oğlu değil kimse herkes haddini bilip saygı duyacak birbirine kim olursa olsun o yüzden o konuda sanırım siz yanlış anladınız. Ayrıca ben insanların inanıp inanmama olayınada karışmam sorun o değil benim demek istediğim husus şudur; Siz bir bilgi söylemişsiniz bense bu bilginin böyle olmadığını düşünerek bunun bir kaynağının ve ispatının olmasını tercih ederdim. Youtube sektöründe çok eski birisi olarak bir çok defa birşeyi deneyerek somutlaştırmadan haaa bu böyledir demeyi veya böyleymiş demeyi etik bulmuyorum, sizin yerinizde olsam mademki bilgi paylaşımı söz konusu (ki bunun niyeti bile yeter) açardım iki kanal atardım birine özgün videomu diğerinede aynı videoyu belli bir süre sonra spam şeklinde iki adsense bağlardım ve denerdim daha sonra verilerin ekran görüntüsünü alır detaylı bir konu açardım bence böylesi çok daha makbul olurdu. Ancak siz ben yazdım bana şunlar dedi ister inanın ister inanmayın demeyi tercih etmişsiniz herkese saygım var. İyi forumlar

Forum içerisinde bugüne kadar kimsenin şahsiyetini eleştirmedim eleştirmemde, babamın oğlu değil kimse herkes haddini bilip saygı duyacak birbirine kim olursa olsun o yüzden o konuda sanırım siz yanlış anladınız. Ayrıca ben insanların inanıp inanmama olayınada karışmam sorun o değil benim demek istediğim husus şudur; Siz bir bilgi söylemişsiniz bense bu bilginin böyle olmadığını düşünerek bunun bir kaynağının ve ispatının olmasını tercih ederdim. Youtube sektöründe çok eski birisi olarak bir çok defa birşeyi deneyerek somutlaştırmadan haaa bu böyledir demeyi veya böyleymiş demeyi etik bulmuyorum, sizin yerinizde olsam mademki bilgi paylaşımı söz konusu (ki bunun niyeti bile yeter) açardım iki kanal atardım birine özgün videomu diğerinede aynı videoyu belli bir süre sonra spam şeklinde iki adsense bağlardım ve denerdim daha sonra verilerin ekran görüntüsünü alır detaylı bir konu açardım bence böylesi çok daha makbul olurdu. Ancak siz ben yazdım bana şunlar dedi ister inanın ister inanmayın demeyi tercih etmişsiniz herkese saygım var. İyi forumlar

Sizin yazma uslubunuzu begenmedim karsinizda cocuk yok eger ben buyum diyorsaniz o halde benim konularimdan uzak durun. Forum kurallarina aykiri bir durum varsa yetkinizi kullanirsiniz.

Hic kimse özgün kanalini riske sokmak istemez bende bu konuda cok dikkat ettigim icin riske girmedim. Baskalarin tecrübesini alarak sizlere sundum bunu dogru görmüyorsaniz siz bilirsiniz saygi duyarim.

Siz benim sahsiyetime saygisizlik ettiniz ister kabul edin ister etmeyin buda benim düsünce özgürlügüm !

Sizin yazma uslubunuzu begenmedim karsinizda cocuk yok eger ben buyum diyorsaniz o halde benim konularimdan uzak durun. Forum kurallarina aykiri bir durum varsa yetkinizi kullanirsiniz.

Hic kimse özgün kanalini riske sokmak istemez bende bu konuda cok dikkat ettigim icin riske girmedim. Baskalarin tecrübesini alarak sizlere sundum bunu dogru görmüyorsaniz siz bilirsiniz saygi duyarim.

Siz benim sahsiyetime saygisizlik ettiniz ister kabul edin ister etmeyin buda benim düsünce özgürlügüm !

Haklısınız hocam. İyi forumlar :)

Zamanında Niche kelime tatavasıyla çalışmış biri olarak eğer o kelimeden oluşan çerezlere sahip değilse kullanıcı tbm bi etkisi olmaz zaten... Malesef bu bilgiler doldurma bilgilerdir verdiğiniz oranın 5 de 1 bile tvm niteliği kazanmaz reklamı siz değil izleyen kişi belirler..

Özgün teşvik güzel ama doğru niteliği taşımayan bilgiler.

İki aynı videoyu attık benin çerezlerde tekneloji sende giyim varsa odur yani özgünr 5 spama 3 diye bir şey olamaz.

Telefondan yazdım yazım hatası olabilir iyi geceler bunu belirtmem tamamen kişilerin hayal kırıklığına düşmemesi adına

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri