youktube
Yasaklanmış
Arkadasim ne dememi beklerdin? Yemin billah kuran carpsin bana inaninmi diyeyim? Herkesin kendi fikri ister inanir ister inanmaz zorla kimseyi birseye inandiramam herkes özgürdür. Birseyi birine zorla inandirmak buna kimsenin hakki yok! Bir bilgiyi paylasirsin ya inanirlar yada inanmazlar! Örnek: Dinler özgürlügü politik özgürlügü ne güzel birsey herkes istedigine inanir ...
// EDIT
Benim zoruma giden o kadar bilgi paylasimimdan sonra sizin böyle heleki bir yetkilinin böyle yazmasi... konu elestirmeye birsey demiyorum fakat sahsiyetimi elestirmeniz benim zoruma gitti hic kusura bakmayin cok ayip ettiniz bir yetkiliye yakistiramadim
Forum içerisinde bugüne kadar kimsenin şahsiyetini eleştirmedim eleştirmemde, babamın oğlu değil kimse herkes haddini bilip saygı duyacak birbirine kim olursa olsun o yüzden o konuda sanırım siz yanlış anladınız. Ayrıca ben insanların inanıp inanmama olayınada karışmam sorun o değil benim demek istediğim husus şudur; Siz bir bilgi söylemişsiniz bense bu bilginin böyle olmadığını düşünerek bunun bir kaynağının ve ispatının olmasını tercih ederdim. Youtube sektöründe çok eski birisi olarak bir çok defa birşeyi deneyerek somutlaştırmadan haaa bu böyledir demeyi veya böyleymiş demeyi etik bulmuyorum, sizin yerinizde olsam mademki bilgi paylaşımı söz konusu (ki bunun niyeti bile yeter) açardım iki kanal atardım birine özgün videomu diğerinede aynı videoyu belli bir süre sonra spam şeklinde iki adsense bağlardım ve denerdim daha sonra verilerin ekran görüntüsünü alır detaylı bir konu açardım bence böylesi çok daha makbul olurdu. Ancak siz ben yazdım bana şunlar dedi ister inanın ister inanmayın demeyi tercih etmişsiniz herkese saygım var. İyi forumlar