Benim yerimde olsanız :/

Cevap: Benim yerimde olsanız :/

Bu işlere yeni başladım sayılır. Bot aldım bi hevesle başladım açtım 5 kanal ekledim bota en fazla 50 şey video attım hiç bir sorun yok. **** youtube kanallarımın hepsini kapatmış. Yerimde başkası olsaydı direk bırakırdı bu işi ama ben pes etmem :mad: 5 kanal çok değil biliyorum ama..
bunun sebebi sabırsızlıktır eğer ki kanalları açar açmaz video yükleyip para kazanmayı açıp adsense bağladıysanız, şayet böyle çalışıyorsanız çalışmayın,

1.gün gmail hesabı aç 1 veya 1'den çok
2.gün açtığın mailden 1 tanesine bi kanal aç veya çoklu aç
3.gün parayı aktifleştir,
4-5.gün eğer telif melif vb. birşeyler yoksa adsense bağlamaya başla.

o kanalların hepsini sil.sonra yeni 5 tane kanal aç.5 farklı içerikten yürü zaten bot kullanıyorsan çok kolay yeniden başlamak

dostum mrb. hakan ben mersinden sana bi konuda bişe soracam benm 6 alt kanalın para kazanmalar devre dışı oldu ana kanal boş video atmadım hiç ülke de türkiye seceneği duruyor para kazana açık değil ana kanal anlıcan ama diğer alt kanallar gümledi para kazana kapandı ne yapabilirim sence içinde nerden baksan 700 800 var ne yapabilirz cevap verirsen çok seviniirim skyp: pirayem01 bu arada adsenseye bağlı kanalların hepsinde para kazanma kapalı 2 gmaile baglı ididiğer gmaildekilerde gitti yani

---------- Mesaj saat 14:44:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam Bende kendi deneyimlerimi paylaşdım benim başıma 2 kere geldi bu olay. Çok denemeler yapdım. sonunda buldum.

Herşeyinde fazlasına kaçıyorum günde en az 1000-2000 video yüklüyorum buda en az. günde 5-6 kanal en az dolduruyorum..

Arkadaş denesin görücek. günlük 1-2 kanal doldursun gerisini vdslerle halletsin.
Bu benim görüşümdür.

günde 1000 2000 video atıyon para kazanmalar vs kapanmadan nasıl duruyor ayakta ilginç bi kanala bi günde kaç video atıyon mesela

günde 1000 2000 video atıyon para kazanmalar vs kapanmadan nasıl duruyor ayakta ilginç bi kanala bi günde kaç video atıyon mesela

Kanal Başına 250-500 Dostum. Hergün olmuyor tabiki. Mesela günde 5 kanal doldurdum. ertesi gün 1 i veya 2 si kapanıyor. Tekrar yüklüyorum. Bir şekilde o vidyoları kanallarda bulunduruyorum.

Kanal Başına 250-500 Dostum. Hergün olmuyor tabiki. Mesela günde 5 kanal doldurdum. ertesi gün 1 i veya 2 si kapanıyor. Tekrar yüklüyorum. Bir şekilde o vidyoları kanallarda bulunduruyorum.

kanallların hepsine para kazanma kapanması gelmiyor mu

fikrimi, önerimi belirtiyorum. herhangi bir ürünü baltalamak söz konusu değil, olamaz.

videoyap bot kullanıyorum ayrıca 3cx kullanıyorum kanalım kapanmıyor kapanma neden oluyor biliyormusunuz kanala atılan videolar ünleme düşüyor ya geç siliniyor yada görünmediğinden silinmiyor. bugün 1 kanalımı sildiler sebeb ise yüklenen ve yüklenmesi sıkıntı taşıyan bir video idi oyüzden takibe girdim ve silindi mutlaka o arkadaşda böle oldu.

Aynı olayı bende ilk başladığımda 20 kanal ile yaşamıştım hocam. Ancak şimdi iyi ki vazgeçmemişim diyorum.

kanallların hepsine para kazanma kapanması gelmiyor mu

1,5 ay önce oldu ama toparladım kendimi hemen çok şükür. Zaten 3 tane adsense kullanıyorum. 1 adsense de tutmuyorum ki kanalları risk azalıyor bu sayede..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri