Bent Pixels MCN - Tanıtım

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
bende sıkıntı yok :D ben zaten üst tarafta belirtmişim demi Ref linki die amacın ne?

refimden kayıt olursanız kanalınızı görürüm diye belirtmemişin ama ? :) hayır ne amacım olabilir ki. başvuru yerini soruyosun. diyorum adam dashboardın linkini atıyor oraya koskoca connect butonunu görmedi heralde diye. sana connect butonunun linkini yolluyorum. nasıl basvurcağını söylüyorum anlatıyorum. gelmiş bana ref linkinden beni kaydettirmeye calısıyon diosun. ALLAH size akıl, banada bi çuval para versin baska bisey demiyorum :)

refimden kayıt olursanız kanalınızı görürüm diye belirtmemişin ama ? :) hayır ne amacım olabilir ki. başvuru yerini soruyosun. diyorum adam dashboardın linkini atıyor oraya koskoca connect butonunu görmedi heralde diye. sana connect butonunun linkini yolluyorum. nasıl basvurcağını söylüyorum anlatıyorum. gelmiş bana ref linkinden beni kaydettirmeye calısıyon diosun. ALLAH size akıl, banada bi çuval para versin baska bisey demiyorum :)

tmm para senin akıl benim olsun. Sonuçta insanoğlu kimin neye ihtiyacı varsa onu alır yada ister :) :) hadi kolay gelsin :D

fb gurubunda paylasmısın bentpixel die. dedim bu kesin benim konuda şuan. direk konuya girdim alta baktm konudasın :)

https://dashboard.bentpixels.com/auth/v2/youtube/authenticate?return_to=/bp/apply
bu linkten kanalını sokucan sonra soru felan cevaplıyosun kanalda en az 1 video olması gerekiyor. ıvır zıvır bi sürü şey var sonra quiz gibi davet geliyo direk

Hocam bi' video koydum kanala şimdi soruları cevaplıyorum da izlenim 0 şuan, kaç yazsak girer acaba? :D..

Beyler görüp göreceğiniz en çok hak yiyen partner. Kapanan kanalı ödemezler. Kanalınız patlasın hele hayatta alaamzsınız. 2 ay sonra öderler bi de kesin %50 sakın bulaşmayın bu pisliklere. İsteyen denesin sonra gelsin bana hak verecek...

Ben 2-3 ay önce kapanan kanalın parasını almıştım ama öyle yüksek bir meblağ değildi zaten denemek için sokmuştum kanalı [MENTION=9104]eftal[/MENTION]
@OquzAlp hocam sen ne diyorsun bu işe kapananı ödüyor mu hala ödemiyor mu?

Beyler görüp göreceğiniz en çok hak yiyen partner. Kapanan kanalı ödemezler. Kanalınız patlasın hele hayatta alaamzsınız. 2 ay sonra öderler bi de kesin %50 sakın bulaşmayın bu pisliklere. İsteyen denesin sonra gelsin bana hak verecek...

Valla kimisi ödemiyor demiş kimisi ödüyor demiş, bu kadar kesinti yapıp ödemiyorsa çok ah alır, sahibi olan adamın atının ayağı yan basar falan ne bileyim, öder gibi geliyor bana, bi' umuttur yaşamak :rolleyes: biri öyle biri böyle diyor diye denemeden göremeyeceğim kanısına vardım ben şahsen :)..

Beyler ben uyarımı yapayım bu arada arkadaş doğru yakalamış benimde orada 1 kanalım vardı içerisinde 50 dolar vardı kapanmıştı ama kesinleştikten sonra onu ödedi. Diğer hiçbir kanalı ödemedi ki üstüne 10.000 lira kaybettirdi bu site o zaman bu sitede kapananları ödüyor diyen kişiler yüzünden yanıldım bir sürü kanal açtım burada sonra patladık... İsteyen denesin ama ödemiyor %90ının özellikle 100 dolar ve üstüyse kesinlikle alamazsınız

Beyler ben uyarımı yapayım bu arada arkadaş doğru yakalamış benimde orada 1 kanalım vardı içerisinde 50 dolar vardı kapanmıştı ama kesinleştikten sonra onu ödedi. Diğer hiçbir kanalı ödemedi ki üstüne 10.000 lira kaybettirdi bu site o zaman bu sitede kapananları ödüyor diyen kişiler yüzünden yanıldım bir sürü kanal açtım burada sonra patladık... İsteyen denesin ama ödemiyor %90ının özellikle 100 dolar ve üstüyse kesinlikle alamazsınız

Hmm, işler karışıyor [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] hocam sen de deneyimlerini paylaşır mısın? :rolleyes: Konuyu açan esas adam sensin :cool: ocaktan beri de aktif kullandığın partnerler arasında olduğunu düşündürüyor bu :)..

Hmm, işler karışıyor [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] hocam sen de deneyimlerini paylaşır mısın? :rolleyes: Konuyu açan esas adam sensin :cool: ocaktan beri de aktif kullandığın partnerler arasında olduğunu düşündürüyor bu :)..

Ben sana paylaştım kardeşim daha ne paylaşayım kaç aydır ben bu işin takipçisiyim. Dilim yandı milleti uyarıyorum. Kapanmazsa kanalın ödemeyi yapıyor ama kapanırsa yapmıyor bu kadar basit. İsterseniz adamlara mail atın...

Ben sana paylaştım kardeşim daha ne paylaşayım kaç aydır ben bu işin takipçisiyim. Dilim yandı milleti uyarıyorum. Kapanmazsa kanalın ödemeyi yapıyor ama kapanırsa yapmıyor bu kadar basit. İsterseniz adamlara mail atın...

Senin yazdıklarını anladım hocam sağolasın cevabın için de kafam karıştı şimdi daha ne paylaşayım demişsin ya o kısımda, [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] ile sen aynı kişi misin acaba? Ben onun görüşünü de almak istemiştim, sen daha ne yazayım deyince kafalar karıştı yine :rolleyes:..

Senin yazdıklarını anladım hocam sağolasın cevabın için de kafam karıştı şimdi daha ne paylaşayım demişsin ya o kısımda, [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] ile sen aynı kişi misin acaba? Ben onun görüşünü de almak istemiştim, sen daha ne yazayım deyince kafalar karıştı yine :rolleyes:..

Pardon kaçırmışım o kısmı :D

Ben 2-3 ay önce kapanan kanalın parasını almıştım ama öyle yüksek bir meblağ değildi zaten denemek için sokmuştum kanalı [MENTION=9104]eftal[/MENTION]
@OquzAlp hocam sen ne diyorsun bu işe kapananı ödüyor mu hala ödemiyor mu?

Valla kimisi ödemiyor demiş kimisi ödüyor demiş, bu kadar kesinti yapıp ödemiyorsa çok ah alır, sahibi olan adamın atının ayağı yan basar falan ne bileyim, öder gibi geliyor bana, bi' umuttur yaşamak :rolleyes: biri öyle biri böyle diyor diye denemeden göremeyeceğim kanısına vardım ben şahsen :)..

Arkadaşlar ben bu partnere sadece 2 tane kanal soktum biri kapandı,oda 30 küsr dolardi aldm parasini, konudada belirttim büyük miktarlarla ilgili tecrubem olmadi

o kadar nahlet bir network ki kendi içeriği olmayan şeylere sırf network giresiniz diye eşleşen gönderiyor, girince ne hikmetse eşleşen atmayı bırakıyor.Sonrada orjinal hak sahibi telif atıp kapattırıyor kanalı, 2 defa başıma geldi kapanan kanalın parasınıda göndermedi.Kimseye tavsiye etmiyorum.

Mobil olarak gönderildi.

neyse ben bu partnere girdim bakalım nolacak :D

Bu partneri asla ama asla kullanmayın. Resmen spam düşmani. Bent Pixel Youtube'un bir numaralı spam video yakalama programıdır firmalar için. Adamların eline resmen videolarınızı teslim ediyorsunuz. Uzak durun derim. Bence konusu bile kapatılıp, bent pixel'in konuşulması bile yasaklanmalı!

Partnere üye olurken sizin telif konularında yeterli miktarda bilgi sahibi olup olmadığınızı ölçmek için minik bir test yapıyorlar. Bana da biraz spam düşmanı gibi geldi. Kapanana ödeme yaparlar mı denemek istedim, hatırları kalmasın , quizin buhranlı dönemlerinde bir kaç kanal bağladım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri