ben şimdi soktum sorun yok sn aldı
Kaç izlenim ve abone vardı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben şimdi soktum sorun yok sn aldı
alıyolarmı almıyolarmı bilmiyorum ama kanal atılıyo diyenler vardı
umarım bu yorumları okumayan kalmazda emekleri boşa gitmezçok kanal attı hocam yazık 15-2 gü dursun at resmen para çalmak
dashboarda nasıl giriyoruz bu partnerin?
dostum bu sorun bende de var sen çözdünmü;?Buraya tıkladığımda kanalı bağlarken son adıma gidiyor oysa kanal bağlı şu an.
Son durumu açıkliyim hemen bentpixeli iyi tanırım az paramı yememiştirsıfırdan kanal alıyor ertesi günü yada 2 gün sonra atıyor.kapananı kesinlikle ödemez ödeme gününe yakın kanalı atar parasınıda vermez nedeni spam içerik kullanıyor olmamızdandır olay bundan ibaret.
Son durumu açıkliyim hemen bentpixeli iyi tanırım az paramı yememiştirsıfırdan kanal alıyor ertesi günü yada 2 gün sonra atıyor.kapananı kesinlikle ödemez ödeme gününe yakın kanalı atar parasınıda vermez nedeni spam içerik kullanıyor olmamızdandır olay bundan ibaret.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.