Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sallama isimle açtığım amerikan paypal hesabına ödeme geldi ama ödeme gönder dediğim bakiyeyi sıfır gösteriyor arkadaş ne günlere kaldık yane olacak şimdi ben bu parayı nasıl değerlendireceğim..
sallama isimle açtığım amerikan paypal hesabına ödeme geldi ama ödeme gönder dediğim bakiyeyi sıfır gösteriyor arkadaş ne günlere kaldık yane olacak şimdi ben bu parayı nasıl değerlendireceğim..
Hocam ödeme yüklü mü peki? benim paypal var yurtdışı yeni açtım deneme bitsin yardımcı olurum
Türkiye göndermeli alışveriş Yurt dışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Biraz vergi ödersiniz ama bu şekilde kurtarmanız mümkün sanırım
Hocam durum n'oldu?Bende o şekilde hesap açmayı düşünmüştüm.
Senin mesaj gözümden kaçmış durum vahim yabancı bir kartla onay yapıp birkaç deneme yapacağım umudum yok pek bakalım hayırlısı.. Bentden kanalları çıkarmam gerekecek böyle giderse..
Bu partner telif gelince hemen kanalı atıyor mu önemli olan o ?
paneli güzeldi ... değişmediyse sadece paypal ödemesi vardı kanalları hemen atar bikerede 12 kanalımı atmıştı zamanında yani sorunlu kanalın varsa paypal adresine göre hepsini postalıyorbenim özgün kanala mesaj atmışlar gireyim mi ne dersiniz
gayet guzel bi partner sagolsunlar bu gun 30% kesinti ile odememi yaptilar hemde bankaya
Hocam bu partner hakkında bilginiz nedir? yani ilk başta %50 kesiyor demişlerdi siz %30 demişssiniz ? her kanalı alıyorlarmı ? ödemeleri ne zaman yapıyorlar biraz bilgi verirseniz sevinirim. malumunuz adsenseler herkesin ekmeğine taş koydu
bu partner ilk 1 sene 50% kesinti 2 ci sene 30% kesinti 3 cu sene 20% kesinti
odeme sekilleri sadece paypal var banka ile odeme almak icin bir exel dosyasi gonderiyorlar dosyayi doldurup destek ekibine atiyosunuz destek ekibi sonra sizden paypal kismina [email protected] yazmanizi istiyor
ben gunluk 1 k izlenen kanallarimi sokarim kapanma bu aralar yasamiyoruz diye bilirim kapanani ben hep aldim tek sorun biraz odemeyi gec gondermeleri
ornek aralikdaki kazancinizi subat ayinin 15 i hesabiniza alirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.