Arkadaşlar merhaba bu partnerle çalışmış yada bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12133]hidan[/MENTION] hocamızın galiba biraz bilgisi varmış bu firmayla ilgili
partner değil sanırım çoğu animenin içerik sahibi gördüğün videolar eşleşen yemiş videolar![]()
Dashboard inda %50 yaziyor hocam odeme orani 1m abone de %90 olacak sekilde artiyor yaziyordu, bana da kapanani oderlerse oderiz gibi birsey dediler.Hemn bildklerimi paylasim.bu prtnere ekim ayinda 5-6 knl eklmstm prtnere basvurduktan 1-4 gun arasnda davetye glyr bos knlla hic basvrmadm ama 30 izlnimi gcnce aliyrdu bos knalda kbl edyr olblr.kesinti %20 yada %30 du.ekim ayinin kzncini 15 aralikta ytrdi tam 45 gn snra.kpnan kanalimi henuz odemedi mail attgmda odycklrni syledilr bklyrz bilgm bukdr
%50 kesiyor
Partner o sen yanlış biliyorsun![]()
Partner o sen yanlış biliyorsun![]()
freedom gibi demekki,% 50 kesinti yapıcak ama kanala göre kesinti oranı degişecek (freedomda henüz yok ama pointlerle yapılacak deniyordu bu sanırım) ayrıca ilk ödeme 45 gün sonra denmiş,gerisi normal zamanda...
Hemn bildklerimi paylasim.bu prtnere ekim ayinda 5-6 knl eklmstm prtnere basvurduktan 1-4 gun arasnda davetye glyr bos knlla hic basvrmadm ama 30 izlnimi gcnce aliyrdu bos knalda kbl edyr olblr.kesinti %20 yada %30 du.ekim ayinin kzncini 15 aralikta ytrdi tam 45 gn snra.kpnan kanalimi henuz odemedi mail attgmda odycklrni syledilr bklyrz bilgm bukdr
Aynen hocam bentpixelde bir kanalım var yeni ekledim. Aboneye göremi izlenmeye göremiydi neydi ona göre kesintiler değişiyor.. Zaten herşey sitesinde yazıyor bana bir gün bile sürmemişti davetiye gelmesi..
Bu arada sanırım ben bir partner buldum ama sitesini bulamadım konu açmıştım bi yardım edin yahu bulak şunu neymiş
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/59445-letsoncorpnetwork-duyan-bilen-var-mi.html
denenir bu partner. sadece quize bel baglamamak lazım.
%50 kesiyor
teşekkürler
---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:09 ----------
hemşerim refin varsa yazda 1 kaç kanal baglayayım senden
---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------
aynen hocam millet şimdi abanmaya başladı quızle ve life yeni arayışlara girmek lazım
---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------
çok muş be
mn ve recstudios tan var hocam Quizden de vardı galiba ama o kayıplazımsa yollayayım şimdi değilse de ilerde kullanırsın
Hemn bildklerimi paylasim.bu prtnere ekim ayinda 5-6 knl eklmstm prtnere basvurduktan 1-4 gun arasnda davetye glyr bos knlla hic basvrmadm ama 30 izlnimi gcnce aliyrdu bos knalda kbl edyr olblr.kesinti %20 yada %30 du.ekim ayinin kzncini 15 aralikta ytrdi tam 45 gn snra.kpnan kanalimi henuz odemedi mail attgmda odycklrni syledilr bklyrz bilgm bukdr
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.