Benzersiz video yükleme hizmeti (Çizgi Filim)

S
  • Kullanıcı Sitres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Editörlük İşleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan onceki hesabımda bolca tartıstık bu sefer böyle birşey yapmıyacagım ki hatırlamak isterim tartışma sebebimiz katagori paylaşmandı :)
ben mi paylaşmışım kategoriyi...
bütün msj larım kayıtlıdır göster lütfen.
genel olmayan gizli saklı hangi kategoriyi paylaşmışım.
varsa hatamız bilelim.

Bu forumda ..... lardan ekmek yiyen adam var bence yaptığın etik değil.

mobil mesaj

bu katagoriyi her babayiğit yükleyemez ;)
anında telif yeme ihtimali de var 3 gün sonra yeme ihtimali de var :)
gerçek telife gerek yok.arkadaş sahte telif atarak aramalarda üste çıkmaya çalışıp da izlenme almaya çalışanlardan zaten...öyle değil mi Rigatomik

gerçek telife gerek yok.arkadaş sahte telif atarak aramalarda üste çıkmaya çalışıp da izlenme almaya çalışanlardan zaten...öyle değil mi Rigatomik

O sadece bir taktikti :) yapabilen yaptı yapamayan baktı tabi ki biz onları geliştirdik sen bile beni taklit ediyorsun darallcım :) ifşa etmeyelim şimdi burada sonra elindeki son taktikte seninle birlikte gider

Hayırlı işler hocam. Bu arada çerçeveleri çaldım hakkını helal et :D

aynen banada dadandı biri.
insan değil onlar.
burdaki para eksilmez telif atarak anne ve babalarına neden küfreder ki bu insanlar?

fani dünya ya değmez yazık ya.

O sadece bir taktikti :) yapabilen yaptı yapamayan baktı tabi ki biz onları geliştirdik sen bile beni taklit ediyorsun darallcım :) ifşa etmeyelim şimdi burada sonra elindeki son taktikte seninle birlikte gider
ben bu işi fazla bilmem.bir iki bildiğim şey vardır ,az ama öz kazanır geçerim.
sen hala onu söylemeyeyim bunu söylemeyeyim huyundan vazgeçmemişsin:D
bildiğin varsa dök ortaya.içinde çakallık olmayan,başkasının emeği üstünden bir oyun dönmediği sürece her bilgiye saygım vardır.

ben doc mcstuffins çalışıyordum neden tüm foruma benim kategorimi ifşa ettin? tepkisiyle karşına gelebilecek arkadaşlara ne cevap verceksin?

sahte telife taktik diyo adam nerde bu yönetim

Ulan ne karaktersiz ve adi bir insanmışsın. Birde gelmiş taktikdi diyorsun.Senin gibi ********ler nasıl tekrar tekrar bu foruma üye olabiliyor anlamıyorum.

Ayrıca yönetim üyelikleri kontrol edip onay vermiyomudu? Bu karaktersiz herif nasıl üye olabiliyor ?

bu adam sahte telif atıyorsa banlayın sayın yöneticiler.

Banlansa ne olacakki, alır yeni bi üyelik devam eder.Yada hazırda zaten vardır.Biz üyeliğimize birşey olmasın, aman banlanmayalım diye bi taraflarımızı yırtıyoruz.Böyle adamlar bu kadar kolay bir şekilde nasıl üye olabiliyorlar ki ?

Ulan ne karaktersiz ve adi bir insanmışsın. Birde gelmiş taktikdi diyorsun.Senin gibi ********ler nasıl tekrar tekrar bu foruma üye olabiliyor anlamıyorum.

Ayrıca yönetim üyelikleri kontrol edip onay vermiyomudu? Bu karaktersiz herif nasıl üye olabiliyor ?

parasıyla degilmi kardeşim :) seni hakaretlerin karsılıgında uyeligin banlanmasını istiyorum

bir kişi bana sathte telif attıgımı kanıtlasın :) emgeimi calan adamlara telif atmışımdır konuyu bilip bilmeden burada saygısını aşmış kişilerin yonetici ekip tarafından banlanmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri