Benzin ve motorinde zam

CemaLi

Platin Üye
Bu zamanların neden yapıldığına dair hiç bir fikrim yok, öncelerde işte eflasyon yok kur yok dolar artışı vs. vs.

Ama şimdi ise neden zaman geldiğine daire hiç bir bilgim yok sizce neden?
Yazık valla billa yazık ya.
Hız limiti getirildi, o zaman ülkeye yüksek beygirli araba almayın alıyorsan ötv almayın ötv alıyorsan kdv almayın onu alıyorsanız milleti kısıtlamayın..

Benzin ve motorinde zam

ZAM DEğildir o güncelleme :D arabam yok şükür sattım baktım olacağı yok lpg benzin hali belli ustalar zaten piyasada yok ..eline 2 lokma 1 yıldız anahtar alan usta olmuş... şahin doğan oldu 15 lira brodvay 10 15 ... vatandaşımız bir acayip benzine mazota lpg zam geldikçe daha çok artıyor 2. el piyasası..

yıl 2010 kiralar 200 TL xD hey gidi cennet günler..
Hatırlamayanlar için : https://www.youtube.com/watch?v=Br_m-lgj1es
Tarih tekerrürden ibaret. Osmanlıda evliden ayrı vergi bekardan ayrı vergi alınırdı. Hatta "hava parası" diye tabir ettiğimiz deyim, soluduğun havanın bile vergisi alınır olmuştu. Dua edin de bizden hava vergisi istemesinler. Cari açığı zamla vergiyle kapatabileceklerini düşünseler de üretim olmayınca daha çoook zam konusu açılır :) Geçmiş olsun

yandaş medyalar anca övgü sözleri yazarlar yok işte batmadık yok işte borcumuz bitti yok işte ihracat yapıyoruz vs. vs. köprüler yapılır yap işlet ile yapılıyor ama konuşmaya gelince biz yaptık derler.. vb. gerçekten artık alıştık galiba ya ne yapıyorlarsa normalleşmiş olaragk geliyor bize (: sıyırdık galiba.

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

abi öylede petrol fiyatları düşerkende gene bizim petrol fiyatları yükselişteydi (: ona bağlamak isterdim ama öyle değil o da bahane bence.

yandaş medyalar anca övgü sözleri yazarlar yok işte batmadık yok işte borcumuz bitti yok işte ihracat yapıyoruz vs. vs. köprüler yapılır yap işlet ile yapılıyor ama konuşmaya gelince biz yaptık derler.. vb. gerçekten artık alıştık galiba ya ne yapıyorlarsa normalleşmiş olaragk geliyor bize (: sıyırdık galiba.

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:06 ----------

abi öylede petrol fiyatları düşerkende gene bizim petrol fiyatları yükselişteydi (: ona bağlamak isterdim ama öyle değil o da bahane bence.

Aynı fikirdeyim :)

kaza yaptık araba pert evde oturuyoruz.. bu zamlarla da gezilecek hava yok ya neyse..

bizim burdada lahmacun 3 tl olmuş. içindede kıyma da yok , kıyma aromalı bi sos var.

Bu ne yahu böyle ülkemi yönetilir bu kadar vergiyle 5 yaşında ki çocukta yönetir ülkeyi

Daha geçen benzine bir dünya zam oldu bu ne şimdi böyle. Valla eskiden böyle şeyleri pek umursamazdım ama artık çok batmaya başladı. Adamlar bir iki hafta indirim yaptı 3 kuruş beş kuruş sonra bir zam yaptılar 20-30 kuruş. Üstelik kurlardada değilen yok. Azcık kur artsa bemen zammı yapıştırıyolar düşünce adamlarda tepki yok. Lpg de en son 8 kuruş falan ündirim olmuştu sevinmiştik. Ama hangi benzin istasyonuna gitsem göremedim o indirimi. Hepsi kafasına göre 3-4 kuruş indirim yapmıştı sadece. Bu ülkenin adamları bile bizi soymaya çalışıyor. Yazık vallaha billaha yazıkkk. Lpgli aracım var rahat rahat binemiyorum bile

Benim arabam yok. Daha önceden de 0 liralık alıyordum şimdi de öyle olacağı için değişen bir durum yok. Ayrıca zam iyidir. Ülke ekonomisine can katar. Bana kalsa litresi en az 10-15 lira olmalı benzinin ki daha fazla yol yapabilelim.

Arabayı biraz lüks görünce doluyomu abi diyor pompacilar . Ne dolması 20liralik deyince trene bakar gibi bakiyorlar niyeyse :)

mobil...

bazı kesimden yine ses çıkmıyor, asla itiraz etmiyorlar. dinle korkutuldukları için tabi, günah işleyeceklerini zannediyolar...

artık biraz sesleri çıksın bunların da, bu kesimin çoğu hem fakir hem zamlara seslerini çıkartmıyorlar. sadece "benzine" zam yapıldı kafasında çünkü belli kesim.

ülke öyle fena batıyor ki, öyle hızla batıyoruz ki... bu kafa devam ettiği sürece tamamen batacak ülke. "batmıyoruz" diye düşünenler varsa otursun araştırsın niye son zamanlarda herşeyden vergi alınmaya başlandı. niye son zamanlarda ÖTV denilen saçmalık bu kadar yükseldi.. özellikle otomobillerde.. otomobili üretip satan firmadan daha çok para alıyo devlet bu abartı kazançla.

ülkenin konumu, doğal zenginlikleri herşeyi çok güzel ama bu atar siyasetiyle, bu yönetme tarzıyla olmaz. bu ülkeden gidip kuzeyde yaşamak, soğukta yaşamak daha cazip geliyor.

Herseye zam zam. Memleketimden sogutup avrupaya gidesim var..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri