Evet arkadaşlar LOL oynuyorum.Premade arıyorum yanıma bir tane ben supp olucam o adc olacak.Yanımda premade olarak adc olmak isteyen varsa özelden skype adresini atsın konuşalım tanışalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam yani siz de konu açabilirsiniz sizin yaptğınız konuyu baltalamak oluyor.Bu arada Dota 2 nasıl ?Konuyu baltalamak gibi olmasın. Sağlam Dota2 oyuncusu arıyorum
Stack yapabilen easy'de güzel supportlayacak biri olabilir mesela
Bana söz bırakmayacak biri yani )
Konuyu baltalamak gibi olmasın. Sağlam Dota2 oyuncusu arıyorum
Stack yapabilen easy'de güzel supportlayacak biri olabilir mesela
Bana söz bırakmayacak biri yani )
hocam yani siz de konu açabilirsiniz sizin yaptğınız konuyu baltalamak oluyor.Bu arada Dota 2 nasıl ?![]()
Rank kaç hocam. Zaten tam support aramıyorum. Gerekirse arada bende oynarım. Ki supportu çok oynayan biriyimdir. Sadece support oynamayı bilse iyi olur =)support oynamam ekle aynı nicki
53 dota1den gelmeyimDışarı çıkmıştım anca geldim arkadaşlar.
Konuyu baltalamak gibi gözükse de bu konudan hayır gelmemiş zaten. Daha fazla mesaj olsunda daha çok kişiye ulaşsın bari. Sayemde daha çok konu ana sayfa da kalacak teşekkür edeceğine gelmiş konuyu baltaladın diyorsun)
Dota ise Lol ile aynı daha köklü ve daha zor bir oyun. Oyunda para ile öne geçebileceğin hiçbir şey yok. Herkes eşit başlar.
Rank kaç hocam. Zaten tam support aramıyorum. Gerekirse arada bende oynarım. Ki supportu çok oynayan biriyimdir. Sadece support oynamayı bilse iyi olur =)
ekledim hocam.ben işten güçten fırsat bulursam arada oynuyorum level 30 ezikler yüzünden gümüş 2 ye düştüm gümüş 1 dim.. sağlam adc ve top solo oynarımnickim " ALACAKLII " eklersin oynarız
![]()
53 dota1den gelmeyim![]()
lig kötü hocam bronz 5.Ezikler denk geldi unrankedde bir şey yapamadım.İsterseniz 1 maç girelim ben supp siz adc olun deneyelim bir ondan sonra işte beğenirseniz gireriz günde 3 4 maç.Bu arada TR'deyim.İsterseniz nickinizi yazın ekliyim Lol'deliginiz nedir ?
5300 demek istedin herhalde o zaman ben seni rahatsız etmeyeyim hocam
Ben de dota1'den gelmeyim )
rank derken oynarım sadece lvl söyledim sana ranktı falan uğraşmam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.