Beşiktaş - Balıkesirspor 01/03/2015 19:00:00

Değişik bir maç oluyor. Zorlandık ama 1-0 öne geçtik yinede.. :)

adamlar 9 kişi defans yapıyor. zorlanması normal. :)

tolgay varken sosa oynuyor, sosa düzgün pas veremedi yazık ya.

Yedik ya 1-1

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

2-1 opare atti

balıkesir de bir kaç iş yapmaz var gereksiz goller yediler

Ulan ne oluyor be bir diyoruz beşiktaş lider gidiyor şampiyon olur bu sene daha sorna yeniliyor fener lider lider oluyor tamam diyoruz fener bırakmaz bu sene şampiyon olur o da yeniliyor bir ara 4 yiyor diye dalga geçtiğimiz gs lider oluyor ne oluyor böyle adalet yok gs şampiyon olursa ben saymam şahsen

Ulan ne oluyor be bir diyoruz beşiktaş lider gidiyor şampiyon olur bu sene daha sorna yeniliyor fener lider lider oluyor tamam diyoruz fener bırakmaz bu sene şampiyon olur o da yeniliyor bir ara 4 yiyor diye dalga geçtiğimiz gs lider oluyor ne oluyor böyle adalet yok gs şampiyon olursa ben saymam şahsen

biz şampiyon olalımda sen sayma :)

PENALTI :d

---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

benım aklımdan geçen de buydu beşiktaş oynar balıkesir de böyle bir şekilde gol atmaya çalışır ve atıyor

LplVNa.jpg

Korktum bi an noluyo diye adam güme gitti iyimi :-)

KIRMIZI %100 dogru

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

yazık ya balıkesir resmen 2 puanı çöpe attı

şu aramalarda ilk sayfada çıkmadığı sürece çok büyük sorun olmaz.
Beşiktaş - Balıkesirspor
Beşiktaş - Balıkesirspor maçı canlı izle
Beşiktaş - Balıkesirspor canlı izle
Beşiktaş - Balıkesirspor izle
vs.
gibi....

Bu yazdıklarında index alacak malasef sadece konu değil yorumlarda index alıyor.Şimdi sen konu sahibinden daha çok kötülük yaptın anahtar kelimeleri yazarak.

Bu beşiktaşın yıllardır ligde hiç şansı yok bütün kritik maçları kaybettiler yapma be beşiktaş bu kadar kolay olmamalı

bulamıyolar hocam sorun yok adamlar bu işi bilerek yapıyor o maçı açmak için kaç reklama tıklıyoruz :)

valla ben reklam falan tıklamadım direk actım..İzlerken ekranda beliren kod 1 cıktı 2 cıktı 3.de bu uyarı ile geldi ayrıca niye bulamasınlar abonelik belli hertürlü bulurlar valla :)

Avrupa maçı sonrası böyle kazalar olur sıkıntı yok. Bu takım Şampiyon olacak..

Avrupa maçı sonrası böyle kazalar olur sıkıntı yok. Bu takım Şampiyon olacak..

inş :D gs olucagına ya fb ya da bjk olsun. gs sevmiyorum :D bi tutturmuşlar uefa kupası diye gidiyorlar bu yüzden kılım onlara :D Gs iyidir ama taraftarlarını sevmiyorum ;)

Siz gelene kadar lig biter :D

siz şampiyon olana kadar batarsınız :cool: ve ptt 1.lig gözükür :D :D sövüşleyen sövüşleyene fransızlar kulübü yedi bitirdi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri