Beşiktaş - Bursaspor | 15/02/2015 16:00

https://www.facebook.com/video.php?v=873321209415448

tarafsız olun kerim dengesini kaybedip şenerin üstüne geliyor normal olarakda şener faul yapmış gözüküyor ama TARAFSIZ OLUN !

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

Penaltı değil diyenler sanırım dünkü maçla karıştırıyor. :) Renk körlüğü falan var sanırım arkadaşlarda. Yapılan temas hiç masum bir temas değil orada. Eğer penaltı olmasa bende gönül rahatlığı ile bir Beşiktaşlı olarak çıkar penaltı değil derim.. Ama buz gibi penaltı.

temas yok tam tersine kerim şenere temas ediyor yukarıda ki videoyu izle

Penaltı değil diyenlere bir bilgi bir futbolcu süratli koşarken arkasından veya yanından elinle ufak bir müdahale bile penaltı sebebidir. Kaldı ki bursalı oyuncunun dirseğiyle yandan darbesi var. %100 penaltı.
Maç da sonuna kadar beşiktaşın hakkıydı. Helal olsun aldıkları para ..

Kerim kendini Şener'in üstüne yıkmaya çalışıyo Şener'de Kerim'i itince penaltı oluyo oh ne ala memleket valla şu pozisyon Bursaspor lehine olsaydı o penaltıyı vermezlerdi

tarafsız olun kerim dengesini kaybedip şenerin üstüne geliyor normal olarakda şener faul yapmış gözüküyor ama TARAFSIZ OLUN !

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

temas yok tam tersine kerim şenere temas ediyor yukarıda ki videoyu izle

Gayet güzel izledim. O hızda hangi futbolcu giderse gitsin arkadan Şenerin yaptığı temasla yere yığılır.. Ben her zaman tarafsız oldum ve iddia ediyorum ve o kadar sene futbolda oynadıysam diyorum ki bu hareket penaltı.. Akşam yapılrı yorumlar zaten..

Bu video yanıltır yanlız ,tam videoda temas anı bariz ortada.O tarz pozisyonlara , yıllarca kanat mevkisindeydim çok maruz kaldım , direk dengeyi bozan bir dokunmadır bu,sürat halindeki adama özellikle , benim kanaatim tabiki de , he penaltı vermeyebilirdi de orası ayrı .

Kısaca çekemeyenlere gelsin bu zaferimiz konuşmaya gerek yok

Penaltı değil diyenlere bir bilgi bir futbolcu süratli koşarken arkasından veya yanından elinle ufak bir müdahale bile penaltı sebebidir. Kaldı ki bursalı oyuncunun dirseğiyle yandan darbesi var. %100 penaltı.

Allahtan hakem değilsin senin mantığına göre ceza sahası içindeki her pozisyon penaltı

gene diyorum arkadaşlar futbol oynamayanlar 2li mücadele hakkında yorum yapmasın cidden komik oluyor.

Fernandoanin verilmeyen kırmızısına ne diyorsunuz bursalilar o verilse neler olurdu neler

bu pozisyon bursasporlu futbolcuya olsaydı yüzde yüz penaltı vermezdi fenerbahçeli olarak dün egemenin yaptığı pozisyonda nasıl penatılı vermeyip potugun pozisyona penaltı verildise yazık yani bu hakemlerin büyük takımlardan çekinmesini anlamıyorum bursaspor gibi bi takım suanda zevk veren bi takım yok bana göre

Kerim kendini Şener'in üstüne yıkmaya çalışıyo Şener'de Kerim'i itince penaltı oluyo oh ne ala memleket valla şu pozisyon Bursaspor lehine olsaydı o penaltıyı vermezlerdi

işte kısaca olay bu

Gayet güzel izledim. O hızda hangi futbolcu giderse gitsin arkadan Şenerin yaptığı temasla yere yığılır.. Ben her zaman tarafsız oldum ve iddia ediyorum ve o kadar sene futbolda oynadıysam diyorum ki bu hareket penaltı.. Akşam yapılrı yorumlar zaten..

akşam stadyumda maçı izlicem orda da herşey anlaşılır

bu pozisyon bursasporlu futbolcuya olsaydı yüzde yüz penaltı vermezdi fenerbahçeli olarak dün egemenin yaptığı pozisyonda nasıl penatılı vermeyip potugun pozisyona penaltı verildise yazık yani bu hakemlerin büyük takımlardan çekinmesini anlamıyorum bursaspor gibi bi takım suanda zevk veren bi takım yok bana göre

Dünkide penaltı değildi fakat en son alperin yüzüe bir müdahale var gibi fakat kerimin pozisyonunda hiçbir şey yok.Eğer bu tip pozisyonlara penaltı verilecekse her maç 15 penaltı verilmesi lazım.

Son düzenleme:
sıvadılar yine hakemler. beşiktaşlı olarak söylüyorum. kuralı bilmiyorum çok net bi şekilde. ancak son dakikadaki müdahaleye ben olsam penaltı vermezdim. ayrıca fernandao direk kırmızı kart almalıydı.

bu bilgilendirme için teşekkürler şu penaltıyı 3 istanbul takımından hangi birine çalabilirler?bu kadar basit penaltı olurmu gözünüzü seviyim ya gidin az ingiltere,ispanya ligi izleyin

penaltı pozisyonun içinden çıkamadım , penaltı diyene de birşey diyemem penal değil diyene de. Şener dengesiz bir şekilde gelmiş arkadan bir teması var Kerim'de bunu fırsat bilmiş göstere göstere penaltıyı almış.
Diğer bir yandan baktığımda ise , futbola bakış açım korakor mücadele ile ayakta kalanın kazanması yönünde olduğundan net penaltı da diyemiyorum.
Sonuç olarak Beşiktaş kazandı.Beşiktaşlı arkadaşlara tebrikler :)

Allahtan hakem değilsin senin mantığına göre ceza sahası içindeki her pozisyon penaltı
Her hakemin bildiği ama her zaman uygulamadığı bir şey zaten bu .
Keşke her hakem bu müdahaleyi gördüğü an penaltı çalabilse.
Dikkat edersen ceza sahası içinde her pozisyon penaltı demedim. Süratli oyuncuya yandan veya arkadan müdahale penaltı dedim.
Gördüğünü anlayabilmenin dışında okuduğunuda anlayabilme konusunda sıkıntı var sanırım. Her neyse hakkıyla kazanan bir takım beşiktaş.
Herkez hakettiği yerde ;)

posizyonu tekrar izledim sizin gibi hakemlerim allah belasını versin !! o kadar...

yazık yemın edıyorum yazık

gitmiş adamın koluna bakıyorsunuz şu adamın ayaklarına bi bakın sonra konuşun adam dengesini kaybetmiş zaten...

akşam yorumcularda bu posizyona penaltı derse onlarında bin belasını versin... bu nedir ya

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Her hakemin bildiği ama her zaman uygulamadığı bir şey zaten bu .
Keşke her hakem bu müdahaleyi gördüğü an penaltı çalabilse.
Dikkat edersen ceza sahası içinde her pozisyon penaltı demedim. Süratli oyuncuya yandan veya arkadan müdahale penaltı dedim.
Gördüğünü anlayabilmenin dışında okuduğunuda anlayabilme konusunda sıkıntı var sanırım. Her neyse hakkıyla kazanan bir takım beşiktaş.
Herkez hakettiği yerde ;)

ee o zaman faulu bursa kullanıcak ? şener süratle geliyor ve kerim şenerin üstüne kendini atıyor bunuda açıkla çok biliyorsun ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri