Beşiktaş Galatasaray - Derbiye Dakikalar Kaldı.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
aynen hakem kötüydü abi ilk yarı marceloyu atmalıydı atmadı :D

ilk yarı bjknın yaptıgını bu sefe gs yaptı 2-0 la kendini favori gördü galatasarayda fizik olarak düşük bruma filan 2. yarı hep düşüyor

galatasaray ilk yarıdaki oyununu devam ettirirse şampiyon olur

IPTV nasıldı? hiç dondu mu

hakem gayet iyi maç yönetti insandır hataları olur ama bu kadar stresli maçı yönetebildi
maçın hakkı beraberlikti ve inanılmaz zevkli bir maçtı

iki takıma da tebrikler

NOT: Bir FB'li :)

Bırak Gürhan neyi iyi yönetti. :) İçine etti. Tek kötü olan hakemdi bu akşam..
RQGa4n.jpg

Bırak Gürhan neyi iyi yönetti. :) İçine etti. Tek kötü olan hakemdi bu akşam..
RQGa4n.jpg

hala böyle şeylere inanıyor musunuz abi :) o işler eskidendi, objektif izledim ben maçı siz kendi takımınızın aleyhine olan tüm düdüklere isyan edersiniz ki :)

hala böyle şeylere inanıyor musunuz abi :) o işler eskidendi, objektif izledim ben maçı siz kendi takımınızın aleyhine olan tüm düdüklere isyan edersiniz ki :)

Objektif olarak soruyorum sana hangi takımın alehine daha çok hata yaptı? zaten yorumlarlar birazdan..

Objektif olarak soruyorum sana hangi takımın alehine daha çok hata yaptı? zaten yorumlarlar birazdan..

her iki takıma da var ama hakem maçı katledecek ve ölümcül bir hata yapmadı, hakemde insan abi hata yapar, bazıları çok abartır ama bu maçta öyle oyunun kaderini etkileyecek bir olay olmadı.. ben avrupa maçlarını izliyorum da hakemler maçın anasını şaaapıyo adamlar itiraz etmiyo :D ben oradakilere şaşırıyorum niye sesleri çıkmıyo :D o yüzden bizim lige pek şaşırmıyorum :D

ah şu beşiktaşlılar ve hakem hakem diye zırlamaları bu heralde hiç değişmeyecek :D

her iki takıma da var ama hakem maçı katledecek ve ölümcül bir hata yapmadı, hakemde insan abi hata yapar, bazıları çok abartır ama bu maçta öyle oyunun kaderini etkileyecek bir olay olmadı.. ben avrupa maçlarını izliyorum da hakemler maçın anasını şaaapıyo adamlar itiraz etmiyo :D ben oradakilere şaşırıyorum niye sesleri çıkmıyo :D o yüzden bizim lige pek şaşırmıyorum :D

İnsanlık hatalarıda nedense hep bizim maçlarda tutuyor bu hakemlerin ya :) neyse ben dedim Türk telekomda hem hakemi yeneriz hem Galatasarayı. Bu arada biz ilklerin takımıyız korkmuyoruz ondan bundan yine güzellik yapıp, derbilerde ilk taraftar kabulünü biz yaptık.. :) Büyüğüz ya biz.. 1903 . Siz o şu bu onlar bunlar yoken biz vardık..

güzel döndürdüler maçı , bizim hoca biraz fazla bekledi değişiklikler için ama olsun ilk yarı oyunumuz çok iyiydi , izlemesi çok zevkli maçtı.

kardeşlik kazandı inşallah bütün maçlar böyle geçer

ne vardı abi bence normal bir maç yönetti hele taliskaya tokat atmasına rağmen sarı kart vermedi buna ne diyorsun resmen tokatı geçirdi adama.

9 numara kendini yere atıyor şenol güneş ben gördüm diyor dış hakeme :D posizyon tekrarını izliyoruz adam kendını atıyor cenk zaten sabah akşam dokunsan ağlıyor

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

IPTV nasıldı? hiç dondu mu

dk 80 e kadar iyi gidiyordu 10 kere filan dondu adama söyledim saldırı var dedi.

Galatasaray teknik direktörü Riekerink çok büyük çuvalladı bu maç , dk 70 maç 2-0 , Yasin , Eren , Selçuk yürümeye halleri kalmadı.3 oyuncu oyundan düşünce doğal olarak baskı yediler.Riekerink o değişiklikleri dk 70'de yapıp sakinliğini koruyabilseydi GS aldığı maçı bitirebilecekti.
Yine de çok güzel maç oldu iki takıma da tebrikler.

ne vardı abi bence normal bir maç yönetti hele taliskaya tokat atmasına rağmen sarı kart vermedi buna ne diyorsun resmen tokatı geçirdi adama.

9 numara kendini yere atıyor şenol güneş ben gördüm diyor dış hakeme :D posizyon tekrarını izliyoruz adam kendını atıyor cenk zaten sabah akşam dokunsan ağlıyor

Kardeşim senin zaten Gs sempatizanlığını çözemedi gitti ben. :D

Neyse maç bitti, bence hakem rezildi... He biz iyi oynadık mı oyanamadık. Kabul ediyorum ama hakemde kötüydü. He bu gs iyi oynadı anlamına gelmez tabi. Neyse hayırlı sağlık olsun.. Türk telekomda ki maçı dört gözle bekliyorum. :)

şuan ki yayın

---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

Kardeşim senin zaten Gs sempatizanlığını çözemedi gitti ben. :D

Neyse maç bitti, bence hakem rezildi... He biz iyi oynadık mı oyanamadık. Kabul ediyorum ama hakemde kötüydü. He bu gs iyi oynadı anlamına gelmez tabi. Neyse hayırlı sağlık olsun.. Türk telekomda ki maçı dört gözle bekliyorum. :)

gsyi hiç sevmem benım için fb bjk gs :D sıralama bu şekilde fbye sempatim alexdendir bjk ise futbolcuları gsyi taraftarından dolayı hiç sevmem :D

benım objektif yorum :D

Cenk'in 3-4 kez sarı kart yemesi gereken bir maçtı bence hakemin 2-3 hatalı denebilecek kararı ve bu vermedikleri vardı yine de bence iyi bir hakem baskıdan yılıp salak saçma fauller çalmadı. Galatasaray'ımı ve beşiktaşı kutlarım iyi maçtı. Bu maç gösterdi ki hiç de fena bir takım değiliz ama eksiklerimiz var.

Bu rezil hakemi çok mu aramışlar derbiler zor olur baskıyı kaldırmak zor iş adam gibi bir hakem bulup koysaydınız ya bu çömezi koydunuz ondan sonra futbol yerine hakem konuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri