Beşiktaş Partizan maçı Benim Gözümden :D

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

saltjdk

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba,

Beşiktaş Partizan Maçı na gittim, gerçekten çok eğlenceli bir hava esiyordu, bazen ayarı tuturamasakta düşündüğümden daha tedbirliydi çarşı taraftarları, maça gelen izleyen destekleyen herkese teşekkür ederim :) Yunanistandan görüşmek üzere :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZLmoygxy4uc&feature=youtu.be

Ek : Söylemeyi unuttum üstümdeki tişört'ü aldı polisin zorla, bende polis arabasının içindeki partizan atkısını çördüm XD kısasa kısas :D

Aha bu polsi aracı :D

a2.jpg

Aha buda atkı :D :D
a1.jpg

Buda dışardan görünüşü :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/226267/partizan-besiktas-maci-mesaleler-ve-tekbir

Son düzenleme:
Yakışır kardeşim inşallah bir gün bende bir avrupa maçında deplasmana gidicem. :) o tecrübeyi daha yaşayamadım..

Yakışır kardeşim inşallah bir gün bende bir avrupa maçında deplasmana gidicem. :) o tecrübeyi daha yaşayamadım..

İnşAllah kardeşim :) bundan sonra takip ederim ben büyük ihtimal :D gelirsen haberim olsun veya forumdan biri gelicem derse haberim olsun yunanistanda buluşalım :D

İnşAllah kardeşim :) bundan sonra takip ederim ben büyük ihtimal :D gelirsen haberim olsun veya forumdan biri gelicem derse haberim olsun yunanistanda buluşalım :D

Yunanistan olabilir.. :) Haberim olsun gitmeden önce.. Vize sıkıntı oluyormu? Nasıl oluyor bu iş?

Yunanistan olabilir.. :) Haberim olsun gitmeden önce.. Vize sıkıntı oluyormu? Nasıl oluyor bu iş?

Bende yeşil pasaport var ondan vize sıkıntım yok ama 90 euro yunanistan vizesi, çünkü bizi sahadan salmadılar sahadan saat 12:30da saldılar bu süze zarfında yunanilstan hakkında konusuldu 90 euro eminim yani almasıda zor bişey değil, eğer türkiyede isen bjk spor kulubune gidip ordan daha detaylı bilgi alabilirisin baskan vize hakkında, ben sofiadan arab ile direk gittim , Türkiyeden gelen taraftarlar biletleri üzerinde isimleri yazıyordu :)
Dip not : sırbistan vize istemiyor, uçak biletini almak yeterliydi :)

Helal olsun kardeş partizana deplasmana gitmek yürek ister polisler zorluk yaşatmıştır :)

Maçta çok iyiydi ya galatasarayın yenilmesiyle ülke puanı olarak yunanistana geçildik dün beşiktaş ve trabzonun yenmesiyle tekrar 12.sıradayız

Helal olsun kardeş partizana deplasmana gitmek yürek ister polisler zorluk yaşatmıştır :)

Maçta çok iyiydi ya galatasarayın yenilmesiyle ülke puanı olarak yunanistana geçildik dün beşiktaş ve trabzonun yenmesiyle tekrar 12.sıradayız

Polis bir yana bildiğin asker, özel kuvvet vardı :D donumuza kadar aradılar ama gende içeri soktur meşaleleri :D 100'e yakın meşaleden 10 tane soka bildik 2 kişiyi içeri aldılar farkında olmadan :(

Türk futbolunda tek takım Türkiye Spor. Tarafdarda olarak tek desteklediğim Çarşı grubudur. Ben Galatasaraylı olmama rağmen takımı tutmuyorum sadece Çarşı hayranıyım.

Beşiktaş'lı olduğum için şükrediyorum böyle görüntüler görünce :) Orda olan herkesin emeklerine sağlık.

Bulgaristan ' da okuyor musunuz ?

Valla ben Partizan taraftarından çekindiğim için gitmedim.
Keşke gitseymişim adamlar bize ders verdi resmen :)

Bulgaristan ' da okuyor musunuz ?

Evet okuyorum :)

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Valla ben Partizan taraftarından çekindiğim için gitmedim.
Keşke gitseymişim adamlar bize ders verdi resmen :)

Ateş olsan cürmün kadar yer yakarlar :D zaten polis durmu biliyordu güvenlik önlemi baya yüksekti :)

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

Beşiktaş'lı olduğum için şükrediyorum böyle görüntüler görünce :) Orda olan herkesin emeklerine sağlık.

Teşekkürler başkan, insallah birdah gitmeden önce forumdan yazıcam, diğer maç yunanistanda :)

Baa biri sponsor olursa bende giderim :) Sponsorluk tekfileri değerlendirilir :)

Aslında sponsorluk bir durum yok cidden sırbistanda 1 gün otel parası 1 de otobüs veya uçak parası ile gidilebilirdi :) biletler zaten çok ucuz oluyor 1200 dinara aldık oda ortalam 30 tl ediyor yani 2 hafta sıksan dişini rhat çıakrısın paranı .d

Yüreğinize, sesinize sağlık..
İnönüyü aratmadınız sesiniz ekranlardan evimize kadar geldi..

İnönü dedin de bi buruldum :( kombinemi aldım mabedi bekliyorum maçlara gelen olursa haberleselim beyler

Başkan yunanistan, yunanistan çok fena olucak :D 11. ayın 27sinde sanırsam şimdiden 3-5 kenara atın orda buluşalım :D

kombineyi yt den çıkarmak istiyorum en kısa sürede alıcam açık tribünden. seneye beşiktaşta show var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri