Beyaz Esya Nereden Alınmalı ?

dreamblack

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar

yakın zamanda dügünüm var beyaz esya konusunda olcukca tecrübesizim hangi markayı nereden almak mantıklıdır sizce internetten arastırdım biraz ama bayileride tek tek dolasmak mantıklımıdır sizce ben internetten almayı düsünüyorum tabi saglam sitelerden sizce nasıl bir yol izlemeliyim

benden tecrübeli olabilcek kisiler oldugunu düsündügüm için bi konu açmak istedim

Bu işteki en tecrübeli adam sanırım benim :). Vestel Çamaşır'da Ar-Ge mühendisiyim. Bütün eşyalarımı evlenirken vestelin portalından revizyonlu olarak almıştım. 3 senedir herhangi bir sorun yok. :) Beyaz eşya ayrıca biraz şans işidir. Almaman gereken modeller İndesit ve Candy Hoover olabilir. Diğerlerinden istediğin modeli alabilirsin diğerleri fena değildir hocam.

Bayi fiyatları internete göre daha pahalıdır. Bence bayide görüp beğenip internet üzerinden sipariş vermen güzel olacaktır. Ama bence evlenme.

istanbulda isen gebzede spotçular çarşısı var orda her marka uyguna alırsın

Büyük alışveriş sitelerinin kullanıcı yorumlarını oldukça önemserim. Bunların başunda hepsiburada ve n11 gelir. Bu şekilde araştırarak fiyat/performans olarak kendinize en uygun marka ve modele ulaşabilirsiniz. Ayrıca halk arasında bir genel ve yanlış bir söz var, Alman malları sağlam olur anlayışı buna katılmıyorum :) Alman malları artık sıradan mallar üretiyorlar. Ülkemizdeki yerli birçok marka bile alman mallarından daha güzel ürünler üretiyor artık. İlla yabancı olsun dersende asya kökenli ürünleri tavsiye ederim. Mesela LG ve Samsung kompresörlü bütün ürünlerinde 10 yıl motor garantisi bulunuyor :) Ayrıca birbirinden güzel başka başka özellikler görürsünüz ürünlerinde.
Benim en büyük tavsiyem çamaşır makinesinde kesinlikle arçelik tercih edilmeli, servis ağı ve kalitesi iyidir :)
Ve son olarak bir ürüne karar verdin, bodoslama gidip bir mağazadan alma ürünü. Onu en hesaplı, nereden alabiliyorsan hemen almalısın. İster mağaza ister internet :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri