Beyaz Futbol Tatilde

ShineAizen

Kayıtlı Üye
İyi sabahlar arkadaşlar bizim forumdan adminler paylaşıyor sanırım beyaz TV nin programlarını
Onlarinda fikirlerini duymak isterim ben cok seviyordum ekibi filan ama bu hic olmamis gercekten sadece fragman izledim igrenc olmus

valla bende beyaz futbolu takip ediyodum ama program ocak-şubat gibi iyice popüler olunca ertem şener kasıldıkça kasıldı. biz en iyiyiz vs diye gelene geçen atar yaptı. bende bıraktım izlemeyi. gırgır şamata falan yapıyolardı saçma muhabbetleriyle stres atıyoduk.

burdada acunun izinden gitmeye çalışmış. "ertem şener production" falan kurmuş ama olmamış...

10 kere bi fragman gösterilmez ama bu kadarda olmaz ertem şener otur 0

berbat durumdalar ilk başladıkları hatırlıyorumda futbol dışında bi konu açıldığında ertem herkezi konuya davet ederdi şimdi futbol konuşan yok çok izleyici kaybettiler etrafımdanda gördüğüm kadarıyla

Futbol hastalıktır. Birileri polemik oluşturup raiting kapıyor, topçular milyon dolarlar götürüyor. Avam ise iddaa bayilerinde ocağını söndürüyor. Futbol sadece spor olarak kalmalı.

mala vurma muhabbetleri çok komikti yaa, hiç izlemem böyle saçma programlar ama o kısmı bi arkadaş paylaşmıştı çok gülmüştüm :)

İyi aksamlar iyi seyirler izleyen arkadaşlara bu işi hiç iyi yapamadılar ilk bölüm filan ikinci bölümünde o bir tane.kızın nasıl voleybol oynadığını gosterirken behcetin saçı kesikti o bölümde de bu şimdi yaptıkları maçı kaybederse kestiricem.filan demişti su anda kesilmemiş durumda hatta ilk bölümde ahmet çakar kesiyordu bu nasıl.saç diye ne kadar saçma olmus

Edit çok issizim

Son düzenleme:
bunlar paranın köpeği olmuş afedersin ertem şenerin din iman ağzından düşmez ama ne oruç var ne namaz din üzerinde prim yapıyor uyuz oluyorum

bunlar paranın köpeği olmuş afedersin ertem şenerin din iman ağzından düşmez ama ne oruç var ne namaz din üzerinde prim yapıyor uyuz oluyorum

Aynen biraz önce sunan kisi baya iyiydi.tarafsız olmasını biliyor eşit davranıyor gırgır yapılırken susarsa bu sezon çok iyi iş yapar

Birde.arkadaşlar eklemek istiyorum bu adamlar ne kadar kabalarmis be a.c ile s.e için konuşuyorum

Son düzenleme:
çok boş iş yaptılar severdim ama artık sevmıyom ikide bir vtr giriyorlar adamı deli ediyorlar

Rvpyi elestirdiklerinden sonra benim icin bu program bitmistir...

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri