Beyin Fırtınası : Kanal Kapanmaları

Feritings

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar, herşeyi değiştirerek kanal açtım (Tek bir tane açtım). Mac IP, PC dili, IP, bilgisayar adı, telefon numarası ve benzeri akla gelebilecek herşey değiştirmeme rağmen ve İngilizce kullanmama rağmen kanal açıldıktan 1 veya 2 hafta sonra kapatılıyor. Yüklediklerim yarı özgün olmasına rağmen hiçbirşeye bakmadan kanal direk 1-2 hafta sonra kapatılıyor. Sadece VDS'den yüklerken bilgisayardan ilk kez kanala giriş yaptıktan ve Adsense bağladıktan 3 gün sonra kanal kapatıldı. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Düşünceleriniz nelerdir? Nasıl anlıyor olabilir yani bu çok muazzam bir altyapı olsa gerek. :confused:

Bı ayrıntı yok diyorkı eger bedava yayın yaparsan buyur yap ama yok para ıstersen dıyo kı paranın ustune bağdaş kurar otururum diyor. Koskaca adsense yüzyılın vurgununu yapıyor :D

Kanalı açtıktan sonramı bagladıktan sonramı, TR'yi sevmedigi kesin.

Kanalı açtım videoları yükledim VDS üzerinden ardından PC ile hiç giriş yapmamıştım kanala PC ile giriş yapıp Adsense bağladım 3 gün para geldi sonra kanal uçtu.
Tüm önlemleri almıştım nasıl bir sistem böyle nasıl anlar nereden anlıyor yarı özgün olmasına rağmen. Bu 2. kanal açışım oluyor yine kapandı önceki kanalımda yarı özgündü sebepsiz yere gitti.
Bu kanal maceramda hep VDS'den yüklüyordum bir VDS bir PC giriş yapıyordum kanallara, oradan mı yanlış anladı?

Son düzenleme:
beyin fırtınası çıkara çıkara hortum yaptık yeter daa :D

Kanalınızın kapanması ıcın adsenseye bağlı olması yetıyor Sizinde belirtiniz gıbı sıfır pc sıfır ınternet hattı sıfır modem oldsada fark etmıyor yeterkı adsenseye bağlı olsun (bende oyle oldu)

5 basamaklı gelir olmasına rağmen eski kanalımı şak diye kapattılar. Özgün değildi ama spamda değildi.

Fırtına yapa yapa beyin kalmadı :)

Beyin fırtınası değilde Yardım fırtınası yapmak istiyen varsa..kullanmadıgınız boşa çıkmış VDS lazım 1 tane

5 6 kere kanalım kapandı fakat hala aynı adsense..
Yaklaşık 12 13 kere kanalların para kazanması gitti bunlardan 5 6 tanesinin para kazanmalarını geri açıp aynı adsenseye bağladım (3 4 ay sonra)
Para kazanmasını açtığım kanalların o ay ödemeleri almıştım
Daha sonrasında yeni bir kanal bağlamadım adsenseye.
Yüklediğim eski videolardan hala ödeme alıyorum. Kendi kendine akıyor. :)
Arada tabi bir iki video yüklüyorum.
Kanalın kapanıyor, adsense çöp. Temizle....
Adsense kapanıyorsa, kanallar çöp. Temizle...
Adsense hiç bir zaman kapanmadı benim ona göre sadece yt yapmicaksın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri