Beyin Fırtınası yapalım arkadaşlar

Soru Sayesinde

• Beynim İçine Ettin. :D

Oy: 0 0,0%
  • 100$'lık fikir geldi aklıma. :D

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biraz beyin fırtınası yaratalım. :D Sonrada zehir gibi fikirler gelsin aklımıza. :D Fikirlerden önce şunu cevaplamamız lazım. :D

Bu güne kadar bunun cevabını kimse bulamamış diyorlar biz bulmaya çalışalım. En mantıklı olanını seçelim. :D

vbulletin3_logo_white.gif

Bir mağrada 3 kişi yaşıyormuş.
Biri sağır, biri dilsiz ve biri de kördür.
Aralarında sağır olanı ölmüştür.
Dilsiz, köre sağırın öldüğünü nasıl anlatır.

Ameliyatla körün gözlerini açtırır ardından kağıda öldüğünü yazar yada direkt cesedi gösterir %100 Facebook onaylı denendi çalışıyor

Direk kör olanıda öldürür,sağır ve kör ortadan kalmış olur sağırda mutlu mesut yaşar :)

Ameliyatla körün gözlerini açtırır ardından kağıda öldüğünü yazar yada direkt cesedi gösterir %100 Facebook onaylı denendi çalışıyor

Adamlar mağrada yaşıyor la ne ameliyatı. :D :D :D

---------- Mesaj saat 15:48:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:23 civarında gönderildi. ----------

Direk kör olanıda öldürür,sağır ve kör ortadan kalmış olur sağırda mutlu mesut yaşar :)

:D :D Yok reyiz öldürmeyelim. Anlatalım. :D

Adamlar mağrada yaşıyor la ne ameliyatı. :D :D :D

---------- Mesaj saat 15:48:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:23 civarında gönderildi. ----------

:D :D Yok reyiz öldürmeyelim. Anlatalım. :D

Mübarrek kardeşim,dilsız olan körü öldürünce zaten sağır ilede ahirette karşılaşır bir şekilde kör sağırın öldüğünün farkına varır.

O zaman dilsiz, kör olanın elini ölen sağır arkadaşın(yani cesedin) kalbine yada nabzının attığı herhangi bir bölgesine dayar kör de mal değil ya nabız yoksa öldüğünü anlar

magarada konusabılen 2 kısı vardı
1. kör
2. sağır

kör arkadaş sağırın sesını duyamayınca öldugunu anlaması lazım .dilsiz zaten konusamıo ... yanı aslında dilsiz arkadaşın hıcbırsey yapmasına gerek yok

o bu degilde bildigim söyle bişey var dilsizler zaten normalde sagır olmuyormu?

senin bildiğin doğuştan olanlar için.ileriki zamanlarda olanalar için geçerli değil

o zaman sorunun cözümü en basit yoldan.

Kör sorar: Sağır nerde
Dilsiz: ses yok
Kör: öldü mü yoksa
Dilsiz: ses yok
Kör: öldüyse işaret ver
Dilsiz: tokat atar
Kör de öldüğünü anlar

ben niye girdim bu konuya :(( zaten beynim doluydu beyin format cdsi olan varsa pmden yollasın bi zahmet :)

Bir ihtimali de ben söyliim: Mağaranın önünden bir arazi arabası geçer o sırada kör mağaranın ön girişindedir ve temiz hava almaktadır.O sırada araba sürücüsü de mağaranın önünden hızla geçerken aracıyla, kör kişiyi fark etmez ve köre çarpar.Kör, havada 3-5 takla attıktan sonra 15 dakika kendine gelemez.Arabadan kolonyayı mendili alan sürücü körün ayılmasını sağlar.Sonra sürücü, büyük bir sevinçle kendisini kucaklayan körün yaptığı bu davranışa anlam veremez.Daha sonra kör, sürücü adama "Allah senden razı olsun bana çarpmadan önce gözlerim görmüyordu ama şimdi görüyorum yupppiii" der.Bu olaydan sonra kör, sürücü adamı mağaradaki arkadaşlarıyla tanıştırmak ister.Mağaraya geldikten sonra onları dilsiz arkadaşları karşılar.Sürücü selamun aleyküm kardaş der dilsiz "Ve aleyküm selam bu ne güzel kelam " deyince Körün, "Noluyor laa" demesine kalmadan mağarada müthiş bir gürültü kopar ve mağara bu 3 zavallının üzerine çöker ve oracıkta can verirler...

Bir ihtimali de ben söyliim: Mağaranın önünden bir arazi arabası geçer o sırada kör mağaranın ön girişindedir ve temiz hava almaktadır.O sırada araba sürücüsü de mağaranın önünden hızla geçerken aracıyla, kör kişiyi fark etmez ve köre çarpar.Kör, havada 3-5 takla attıktan sonra 15 dakika kendine gelemez.Arabadan kolonyayı mendili alan sürücü körün ayılmasını sağlar.Sonra sürücü, büyük bir sevinçle kendisini kucaklayan körün yaptığı bu davranışa anlam veremez.Daha sonra kör, sürücü adama "Allah senden razı olsun bana çarpmadan önce gözlerim görmüyordu ama şimdi görüyorum yupppiii" der.Bu olaydan sonra kör, sürücü adamı mağaradaki arkadaşlarıyla tanıştırmak ister.Mağaraya geldikten sonra onları dilsiz arkadaşları karşılar.Sürücü selamun aleyküm kardaş der dilsiz "Ve aleyküm selam bu ne güzel kelam " deyince Körün, "Noluyor laa" demesine gerek kalmadan mağarada müthiş bir gürültü kopar ve mağara bu 3 zavallının üzerine çöker ve oracıkta can verirler...

Yeşil çam filmlerini azalt. :D

Bir ihtimali de ben söyliim: Mağaranın önünden bir arazi arabası geçer o sırada kör mağaranın ön girişindedir ve temiz hava almaktadır.O sırada araba sürücüsü de mağaranın önünden hızla geçerken aracıyla, kör kişiyi fark etmez ve köre çarpar.Kör, havada 3-5 takla attıktan sonra 15 dakika kendine gelemez.Arabadan kolonyayı mendili alan sürücü körün ayılmasını sağlar.Sonra sürücü, büyük bir sevinçle kendisini kucaklayan körün yaptığı bu davranışa anlam veremez.Daha sonra kör, sürücü adama "Allah senden razı olsun bana çarpmadan önce gözlerim görmüyordu ama şimdi görüyorum yupppiii" der.Bu olaydan sonra kör, sürücü adamı mağaradaki arkadaşlarıyla tanıştırmak ister.Mağaraya geldikten sonra onları dilsiz arkadaşları karşılar.Sürücü selamun aleyküm kardaş der dilsiz "Ve aleyküm selam bu ne güzel kelam " deyince Körün, "Noluyor laa" demesine kalmadan mağarada müthiş bir gürültü kopar ve mağara bu 3 zavallının üzerine çöker ve oracıkta can verirler...

Abi senin hayal dünyası baya geniş. Özgün bi fikir çıkar senden. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri