Beyler 1500 TL borcum var Yardım edin.

Ailene söylemeden olmaz yapmışssın bir hata,söylemeyerek bir hata daha yapma derim.

mevzu sanırım devam edıyo konu aktif :D
ilk derdiğimiz taktık işe yaramadı ise, bir bankaya gidip, bir 1 000 tl kredi çekip 12 ayda ödeme ile başlaya bilirsin... ama direkt o parayı borcuna öde kapat, sonrasından taksitler halınde her ay öde para taksıte girine ödemesi senın için daha kolay olur... (bunuda rakam 1 500 tl diye yazıyorum buyuk rakamlarda bu işin içinden çıkamazsın çunku) baktık bu 2. taktıklede işi çözemiyorsun git aile olayı paylaş, evde bir hafta tasız hava geçecektir, ama en son çaren odur. yoksa temerrüde faize girerse ödemeler kendını katlar anlayamazsın bile, sağda solda iş bak askıcı, garson,vb.. vasıfsız bir kaç iş,temizlik hatta bulaşık bile yıkarım diyeceksın ...

Borç zor ancak 1500 tl de çok büyük bir meblağ değil ayrıca forumdada ne kadar çok borçlu varmış yahu :S Allah ödeyemeyeceğimiz borçlar vermesin,

Sen git en iyisi ailene anlat hocam olayı beraber bi çözüm düşünün bu youtube işine gir ancak şansın çok önemli kovala şansını elinden geldiğince tabi youtube dan kazanırsın ancak borcun bekler mi bilemiyorum biraz sürer gibime geliyor

Forumda bu kadar yüksek meblağ borçları olan insan var senin gibi.Mesajları tek tek okudum.70.000 olan borç kredi fln mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri