Beyler Altına Abanın

dizikit

Kayıtlı Üye
Evet beyler music nation ve quizden paraları geliyor herkesin allah daha çok versin.

Derin araştırmalarım sonucu derhal paranızı altına yatırın.Çünkü birkaç gün önce 103,104 tl olan gram altın şimdi düştü 95 tl ye.Şuandan itibaren ramazan ayının bitmesi ile bilrikte düğün sezonu başlayacak.Herkes deli gibi düğün yapacak.Altın fiyatları uçacak.Şuanda hemen hemen tüm uzmanlar diyorki temmuzun sonuna doğru altın sıçrama yapacak ve ağustos ayında da bu yükseliği istikrarlı şekilde sürdürecek.Altın yükseliş ve düşük grafiğine baktım aylık,haftalık ve günlük adamların dediğini yansıtıyor.Hatta yükseliş dünden itibaren başlamış.Beyler alın altını ağustos ayı sonunda bozudurun sağlam kar edersiniz.Ben şahsen yatırdım paramı gram altına ağustos sonu bir aksilik olmazsa bozdurucam inş.

Bu durumda ben olsam altın almazdım halen almak için pahalı.

Not: Bu yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir sadece kendi fikirlerimdir.Bağlayıclığı yoktur.

hocam maalesef o iş öyle olmuyor. düğün zamanı altın fırlar diyorsun tam tersi etki yapıyor. bizzat kendimden biliyorum.

ytd

Son düzenleme:
Biz alırız daha da düşer. En tatlısı uzaktan izlemek :)

Altın arayacak param yok. [MENTION=15393]SpuSi[/MENTION] gel define arayalım düğün sezonunda satarız 2x para eder :D:D

Bu sabah haberlerde gördüm bende düşmüş baya :D Para olaydı alırdık :D bence de yükselecek

En son bir arkadas bana boyle dediginde altin 80 liraya dusmustu :D

türkiyedeki düğün sezonu dünya çapındaki altın fiyatlarını gram oynatmaz haberiniz olsun

Bu yaptigina piyasayi manipule etmek denilir, SPK kurallarina gore yasal degil.

7 haziran günü bir dünya konu açılmıştı hatırlatırım herkese dolar alın alın dendi o zamna 2.74 olan dolar şimdi 2.65..

ödeme gelsin yarın 10k lık bilezik alacam düğün yaklaştı hazır bu kadar inmişken gidip alayım

Arkadaşlar kendi düşüncem almayın bizim düğünlerin 1 tl bile etkisi olmuyor altına zamanında 90 dan alıp düğün nedeniyle 78 den bozdurduğumu bilirim.

türkiyedeki düğün sezonu dünya çapındaki altın fiyatlarını gram oynatmaz haberiniz olsun

Hocam bu işlerden anlamadığın belli.Piyasadaki kıymetlerin düşüp yükselmesi arz talep ilişkisine bağlıdır.Talep fazla olunca fiyatlarda yükselecektir.Bunun dünya piyasası ile alakası yok.

Arkadaşlar ben tamamen şahsi fikrimi söylüyorum bir bağlayıcılığı yok uzman da değilim.Ancak araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım.Bugünden itibaren düğün sezonu açıldığı için piyasada altın değer kazanacak.Temmuz sonuna doğru yükselip ağustos da bence baya yükselecek.Benim şahsi görüşüm bu.

alınabililr beyler bende düşünüyorum bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok risk almazsanız kazanamazsınız

Kısa vadede cebini doldurmak isteyenler uzak dursun, uzun vadede elbet kazandırır :)

Hocam bu işlerden anlamadığın belli.Piyasadaki kıymetlerin düşüp yükselmesi arz talep ilişkisine bağlıdır.Talep fazla olunca fiyatlarda yükselecektir.Bunun dünya piyasası ile alakası yok.

Arkadaşlar ben tamamen şahsi fikrimi söylüyorum bir bağlayıcılığı yok uzman da değilim.Ancak araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım.Bugünden itibaren düğün sezonu açıldığı için piyasada altın değer kazanacak.Temmuz sonuna doğru yükselip ağustos da bence baya yükselecek.Benim şahsi görüşüm bu.

tamam hocam ben anlamıyorum dediğin gibi, düğün sezonunda çeyrek altın takmak amerikanın açıkladığı ekonomik verilerinden daha önemli haklısın :)

Ekonomik Takvim - Investing.com

burdaki takvimi takip edin bence düğün sezonu kovalamak yerine ;)

arkadaşlar bir soru soracam yarın kısmetse 4 tane 30 gramlık bilezik alacam ama bileziğin gramı 88 tl den satılıyor altın ise 95 tl nedne böyle anlamış değilim

Altin yatirini dugun sezonuna gore yapilmaz arkadasim. Bu ulkede altinin artif dususunu nasil sadece dugune baglayip insanlari boyle yonlendiriyorsun anlamis degilim. Vu ulkede altin fiyatlarini sadece dugune baglamak komedidir. Dogru bir analizin yoksa bu fikrini burada paylasmaninda bir amaci yok bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri