Beyler bu bot işinize yarar mı ?

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Araştırma yaparken bir bot buldum rar şifreliydi ama küçük bir brute forceyle kırdım işinize yararsa ücretsiz paylaşıcam

Resim;
KnL1V1.jpg

---------- Mesaj saat 15:54:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:24 civarında gönderildi. ----------

sitenize yüklüyorsunuz kanal kopyalama v.b yarıyor

Bu dowland link:
http://www.dosya.tc/server23/ZYqMck/YTBOTpars11.rar.html

Rarpass:www.ytpara.com

Video Bana ait değil bir arkadaş önceden paylaşmış ben başka bir yerden buldum ama videolu anlatım ararken burdan buldum burda hem indirme link hemde anlatımı var iyi günlerde kullanın.

Video:http://www.youtube.com/watch?v=5ayXBFDMnb8

Rica edebilir miyim özelden?

Hocam buna server bağlamak gerekli değil mi? Gerekli olması gerekiyor.

Siteye kurmak lazım db ile host domain lazım locale kurarsan iş görürmü bilmem :D
Brute force program mı kırdın sosyal mühendislik mi :D

Rica edebilir miyim özelden?

Bot gönderilmiştir bu arada boşuna uğraşmışım ücretsiz koyan birni buldum anlatımıyla beraber :D

---------- Mesaj saat 16:01:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:59 civarında gönderildi. ----------

Siteye kurunca hangi internet üzerinden videoları indirecek?

Wamp ile local hosta kuruluyor sizin pc nizden indiriyor yada wamp ı nereye kurarsanız ordan

---------- Mesaj saat 16:02:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:38 civarında gönderildi. ----------

Saglam bir free hosta kurulabilir ya :D

Sadece wamp uyumluymuş ona göre güncellenmiş

---------- Mesaj saat 16:03:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:02:00 civarında gönderildi. ----------

Siteye kurmak lazım db ile host domain lazım locale kurarsan iş görürmü bilmem :D
Brute force program mı kırdın sosyal mühendislik mi :D

Btute force önceden başka bir forumda görmüştüm maksat paslanmama olsun diye :D ama sonra ücretsiz buldum locale kurunca iş görür sitede çalışmıyor ona göre yazılmış

Bende Alabilirmiyim Özelden Bide Bi Arkadaş Cıkıp Bunu Nasıl Kurcaz Anlatabilirmi :)

Bizim İnternetimizi mi kullanıcak bot ?

Bende Alabilirmiyim Özelden Bide Bi Arkadaş Cıkıp Bunu Nasıl Kurcaz Anlatabilirmi :)

Bizim İnternetimizi mi kullanıcak bot ?

Videolu anlatamıyla beraber gönderdim hocam

---------- Mesaj saat 16:07:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:05:53 civarında gönderildi. ----------

mumkunse alabilirmiyim. denemek isterim.

özelden gönderdim hocam indirme link rarpass ve anlatım video

madem böyle bir şey var koyun linki buraya neden özelden yolluyorsunuz

hocam bnde alabilir miyim

Son olarak sizede gönderdim konuya ekliyorum botu

---------- Mesaj saat 16:15:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:12 civarında gönderildi. ----------

madem böyle bir şey var koyun linki buraya neden özelden yolluyorsunuz

Doğru söylüyorsun dostum biraz saldırgan oldu ama ben işinize yarar mı diye sorucaktım yeni konu açıp koyucaktımda işte konuyu düzenliyorum :D

Son olarak sizede gönderdim konuya ekliyorum botu

---------- Mesaj saat 16:15:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:12 civarında gönderildi. ----------

Doğru söylüyorsun dostum biraz saldırgan oldu ama ben işinize yarar mı diye sorucaktım yeni konu açıp koyucaktımda işte konuyu düzenliyorum :D

ister istemez insanda şüphe uyandırıyor ondan öyle yazdım

Konu güncellenmiş dowland link-rarpass anlatım videosu eklenmiştir iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

---------- Mesaj saat 16:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:14 civarında gönderildi. ----------

ister istemez insanda şüphe uyandırıyor ondan öyle yazdım

:D onlar eskidendi be bro zaten exe değil php

Konuya eklenmiştir her şey tekrar inceleyin

hosta kurulmuyor arkadaşlar wamp server kurucaksınız ipnizi paylaşımlı yapcaksınız ordan çekcek ileriki zamanlarda script indirdiği videoları silmiyor sizin silmeniz gerekir yoksa vdsnizde yer kaplar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri