beyler kanalıma fredoom'dan davet geldi

mustyy58

Kayıtlı Üye
onayladım kanal fredoom'da fakat gönderikleri mailde 3000 izlenim ve x abone sayısı olunca sizi kanalımıza alabilirz diyor, şimdi biz partnerde miyiz değil miyiz anlamadım, ayrıca profil bölümünde yazan isim soyisimle paypal isim soy ismi farklı bir sıkıntı olur mu?

dashboarda gelen fredoom any tv. katıl yaptıysan ve kanal ayarlarında iş ortağı yazan yerde freedom yazıyorsa network desindir ve hayır sorun yaratmıyor paypal adresin olsun yeter.

dashboarda gelen fredoom any tv. katıl yaptıysan ve kanal ayarlarında iş ortağı yazan yerde freedom yazıyorsa network desindir ve hayır sorun yaratmıyor paypal adresin olsun yeter.

Hepsi aynen dediğiniz gibi hocam sağolun teşekkürler...

ben de öyle ve arkadaşa gelen mail gelmiş
ama freedom'a giriş yapmaya çalıştığımda onay aşamasında yazıyor

ben de öyle ve arkadaşa gelen mail gelmiş
ama freedom'a giriş yapmaya çalıştığımda onay aşamasında yazıyor

Başvurduğunuz kişi, yada direk freedom, alt bayi ise onlar onaylamamıştır.(Bayi aracılığı ile başvurmuşsanız onların sizi paneldne onaylaması lazım, yok freedomsa onlarında aynı şekilde)

Fredoomda tek tip onaylama yok.

1.Onay panele giriş onayınızdır
2.Onay davetiyenin size yollanmasıdır.
3.Onay belli bir izlenim aldıktan sonra tamamen kabul işlemi.

Böyle durumlardan sakınmanız için bizi tercih etmenizi öneririm. Yinede tercih sizlerin

Bol kazançlar

Başvurduğunuz kişi, yada direk freedom, alt bayi ise onlar onaylamamıştır.(Bayi aracılığı ile başvurmuşsanız onların sizi paneldne onaylaması lazım, yok freedomsa onlarında aynı şekilde)

Fredoomda tek tip onaylama yok.

1.Onay panele giriş onayınızdır
2.Onay davetiyenin size yollanmasıdır.
3.Onay belli bir izlenim aldıktan sonra tamamen kabul işlemi.

Böyle durumlardan sakınmanız için bizi tercih etmenizi öneririm. Yinede tercih sizlerin

Bol kazançlar

Hocam hiç sormayın.Blackout Media diye bir şeye girdik.Nasıl çıkacağımı da bilmiyorum.Kanal tasarımı yaptırcam diye girdim :D Bir daha kaldı :D Tasarımda yapmadılar :)

Hocam hiç sormayın.Blackout Media diye bir şeye girdik.Nasıl çıkacağımı da bilmiyorum.Kanal tasarımı yaptırcam diye girdim :D Bir daha kaldı :D Tasarımda yapmadılar :)

Özelden atarmısın başvuru linkini, ayrıca tasarım derken adamları nerde gördünüz ki tasarım yapacaklar :)

Birdahakine umarım bizi tercih edersiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri