Beyler kanalıma mesaj geldi ne diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam eğer scam değilse kendisi sizin videolarınızdan genel olarak etkilenmiş ve videolarınızın description kısmına onun internet sitelerinden birinin linkini eklemenizi bunun karşılığında size para vereceğini belirtiyor. Ben olsam denerim. Zamanı olan bir arkadaş size yardımcı olsun cevap verin bence kendisine. Bol kazançlar..

Resim Linki

ne demek istiyor beyler bu adam ? ingilizcem iyi değil de çevirebilir mi acaba ingilizcesi iyi olan biri ?

paylaşımlarını dikkat çekici ve güzel bulmuş.videolarının açıklama kısımlarına reklam vermek istyor kendi websitesini ya da ne isterse onu yazacaksın karşılığında sana ödeme yapacakmış. ilgilenirsen e malime geri dönüş yap diyor.

bu tür mesajlar dolandırıcılık dikkat et kardeşim benim 10 kanalımın hepsininde maillerine gelmiş aynı veya benzeri mesajlar hatta bazılarında miktar bile yazıyor önemseme bence

olabilir de aslında mantıklı dediğin şey. adama baktım da sıfır video, sıfır beğeni veya dislike, yorum felan da yok yani temiz bi yt hesabı. Şimdi şüphede kaldım bak :D

Muhtemelen eticaret sitesi var sitesini isteyip. İnceleyin eğer güvenilir bir site gibi duruyorsa sitesinde satış ortaklığı kısmı vardır oradan sitesine kayıt ol sana bir adres verecektir bu adresten girip alışveriş yapanla için sana prim ödeyeceklerdir.

Scam Sahte demek scam yani sahte olmadıklarını belirtiyorlar.

bu tür mesajlar dolandırıcılık dikkat et kardeşim benim 10 kanalımın hepsininde maillerine gelmiş aynı veya benzeri mesajlar hatta bazılarında miktar bile yazıyor önemseme bence

ne gibi bir dolandırıcılık olacak ki? bunu yapanlar genelde hiti yüksek videoların sahiplerine mesaj atıp kendi linklerini açıklamada yayınlarsanız para veriyor. ekstra para işte riski yok bir şeyi yok. cevap attığınız zaman hitiniz çoksa parayı peşin verirler değilse deneme isteyebilirler 2 gün deneme olursa 1 hafta sonunda şu kadar ödeme gibi sonra isterseniz devam ettirebiliriz vs...

ben mesela bir kaç videomda aldım naz bile yapıyorum deneme isteyenlere olumsuz yanıt atıyorum kimisi yayınla 20 dolar diyor kimisi 10 koyuyorum linki 3, 4 gün tutup siliyorum tüm yetki bende risk sıfır kısacası ben dolandırıyorum.

ne gibi bir dolandırıcılık olacak ki? bunu yapanlar genelde hiti yüksek videoların sahiplerine mesaj atıp kendi linklerini açıklamada yayınlarsanız para veriyor. ekstra para işte riski yok bir şeyi yok. cevap attığınız zaman hitiniz çoksa parayı peşin verirler değilse deneme isteyebilirler 2 gün deneme olursa 1 hafta sonunda şu kadar ödeme gibi sonra isterseniz devam ettirebiliriz vs...

ben mesela bir kaç videomda aldım naz bile yapıyorum deneme isteyenlere olumsuz yanıt atıyorum kimisi yayınla 20 dolar diyor kimisi 10 koyuyorum linki 3, 4 gün tutup siliyorum tüm yetki bende risk sıfır kısacası ben dolandırıyorum.

afferin sana o zaman plaketiniz hazırlanıyor yarın teslim edilecektir. maharetmiş gibi söylüyor bir de forumda sizin gibi insanlar olmamalı

[MENTION=4403]tzar[/MENTION] Hocam guzel bir örnek gibi gelip bir de burada anlatmazsanız çok sevinirim.Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri