ben bi niche kelimesi buldum 20 tl ve rekabeti yüksek diyor karşısında. Ben bunu kanalımda kullansam ban alır mıyım ? kanalımdaki video bu kelimeyle çok alakasız da değil ama çok alakalı da değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya konu hakkında bilgim yok ama bana mantıksız geliyor. Yani etikete belli kelimeler yazarak nasıl ban alabiliriz ki ?
Belki reklamveren şikayet edebilir. Benim aklıma bir o geliyor.
Haklisin gardesim cok fazla inceleme gerekiyor bunun icin icerige bakacaklar etiketlere bakacaklar her dil icin ayrı çalışanlar olacak ki etiketle video birbirini tutuyormu incelesin vs. Birde diyelim banladilar bi cevap verecekler mi nerden anlayacaz bu yuzden banlandigimizi!
Bu yüzden kanalınız kapatıldı diye mail gelmezde. Kanalınız para kazanmaya kapatıldı diye mail gelir. Başıma pek öyle olaylar gelmediği için tam bilemiyorum.
Bu yüzden kanalınız kapatıldı diye mail gelmezde. Kanalınız para kazanmaya kapatıldı diye mail gelir. Başıma pek öyle olaylar gelmediği için tam bilemiyorum.
Etiket yuzunden kanal kapatilmaz. Adsense hesabi kapatilir, reklam verenlere zarar verdiginiz gerekce gosterilerek.
Beni de reklamveren şikayet etti. Sadece kanal para kazanmaya kapatıldı. Adsense'ye bir şey olmadı.
Reklamverenin sikayet ettigini nereden anladin? Reklamverenin senin kanalinla degil adsense hesabiyla isi var.
Çünkü yazdı. 4-5 ay önceydi. Reklamverenler yeteri kadar kazanç sağlayamadığından dolayı. Para kazanmanız devre dışı bırakılmış gibi birşey yazıyordu. Hatta o zamanlar youtube bitti birde reklam verenler dert oldu diyordum.
Ustte kendin demissin basima boyle bi olay gelmedi diye simdide boyle diyorsun. Reklamverenin sikayeti yuzunden kanal kapanmaz, direkt olarak adsense hesabin kapanir. Reklamverenin saglayacagi kazanc donuslere gore degisir, zaten stabil degildir. O maili muhakkak yanlis hatirliyorsundur cunku oyle bi olay mumkun degil. Kanal kapanma sebepleri telif, topluluk gibi sebeplerdir, para kazanma icinde durum ayni sekilde. Daha once hic duymadim seninki gibi bi sebebi. Sahte tik, yaniltici etiketlerde Adsense hesabinin kapanmasina sebep olur. Alakasiz etiket girdiginde hemen banlanmazsin zaten, ama 1 ay sonra ama 5 ay sonra illaki google kendi adaletini saglar.
Başıma öyle bir olay gelmedi. Çünkü adsense'm hiç kapanmadı. O gün kanalımda kapatılmamıştı. Sadece tüm videolardan para kazanma gitti.
Reklamveren şikayeti olduğuna eminim. Zaten ben sana reklamveren şikayet edince kanal kapandı demedim. Videoların para kazanması kapandı demiştim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.