Arkadaşlar ayın 14 ü oldu 15 e gireceğiz fakat herkesin pini yola çıktı benim ki çıkmadı kesinleşende 21.64 ne yapacağım ticket mi atacağım ne yapacağım yardımcı olurmusunuz daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ayın 14 ü oldu 15 e gireceğiz fakat herkesin pini yola çıktı benim ki çıkmadı kesinleşende 21.64 ne yapacağım ticket mi atacağım ne yapacağım yardımcı olurmusunuz daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu
hocam 15 ine kadar sabredin.
hacım senin adsensede birşeylre olmuştu 20yi 21e çıkartmışalrdı belki buglanmıştır bi sor desteğe
Hocam kim diyor yola çıktı diyor daha pini yola çıkan yok onlar sadece ayın 12'si geldi diye öyle demişlerdir. Tam hatırlamıyorum ama Adsense'de yazıyordu 3-7 gün arasında Pin yola çıkar diye mi ne merak etmeyin bu kadar![]()
Hocam kim diyor yola çıktı diyor daha pini yola çıkan yok onlar sadece ayın 12'si geldi diye öyle demişlerdir. Tam hatırlamıyorum ama Adsense'de yazıyordu 3-7 gün arasında Pin yola çıkar diye mi ne merak etmeyin bu kadar![]()
adsensenize girdiğinizde sürekli bildirimler bölümünde kırmızı 1 seçenği varsa oraya tıkladığınızda size şunu yazacaktır. Pin girmeniz bekleniyor ve orada yazılan bilgi 12.03.2014 aşağısında da yola çıkmıştır postaya ağlı olarak 2 ile 4 hafta araasında elinize ulaşacaktır yazıyor buradan pin in yola çıktığını anlıyoruz. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
arkadasım eger 21 tl ise yola cıkmaz 23 tl olması lazım![]()
hocam yola çıktıyor kırmızı şerit geliyor bende oda yokHocam kim diyor yola çıktı diyor daha pini yola çıkan yok onlar sadece ayın 12'si geldi diye öyle demişlerdir. Tam hatırlamıyorum ama Adsense'de yazıyordu 3-7 gün arasında Pin yola çıkar diye mi ne merak etmeyin bu kadar![]()
ama hocam herkeste var kırmızı şerit bende yok sıkıntı ordaHocam geçen ayda 16 sında uyarı çıkmıştı
tamamda hocam bir tek ben mi böyleyim koca forumda sıkıntı ordaTamam işte herkesin aynı gün gönderilmiyor merak etmeyin arkadaşlar bu kadar siz Adsense'yi değil kanalları kontrol edin, birkaç güne yola çıkar...
ben izmir e istedim gelmiş bugün
arkadasım eger 21 tl ise yola cıkmaz 23 tl olması lazım![]()
relax olun çıkar![]()
12'sinde kazancım kesinleşti ve 13'ünde pin yola cıktı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.