Beyler pin neden yola çıkmadı hala ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ayın 14 ü oldu 15 e gireceğiz fakat herkesin pini yola çıktı benim ki çıkmadı kesinleşende 21.64 ne yapacağım ticket mi atacağım ne yapacağım yardımcı olurmusunuz daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu

Arkadaşlar ayın 14 ü oldu 15 e gireceğiz fakat herkesin pini yola çıktı benim ki çıkmadı kesinleşende 21.64 ne yapacağım ticket mi atacağım ne yapacağım yardımcı olurmusunuz daha önce başına böyle bir olay gelen oldu mu

hocam 15 ine kadar sabredin.

hacım senin adsensede birşeylre olmuştu 20yi 21e çıkartmışalrdı belki buglanmıştır bi sor desteğe

hocam 15 ine kadar sabredin.

hocam sabredemez oldum be cidden herkesin çıktı bi benim kaldı

hacım senin adsensede birşeylre olmuştu 20yi 21e çıkartmışalrdı belki buglanmıştır bi sor desteğe

evet biraderim 20 den 21 e çıkmıştı ama bu herkeste olan birşeymiş bazen 60 tl den 61 i kesinleşiyormuş yarında çıkmazsa artık desteğe yazacam gına geldi ya

Hocam kim diyor yola çıktı diyor daha pini yola çıkan yok onlar sadece ayın 12'si geldi diye öyle demişlerdir. Tam hatırlamıyorum ama Adsense'de yazıyordu 3-7 gün arasında Pin yola çıkar diye mi ne merak etmeyin bu kadar :)

Hocam kim diyor yola çıktı diyor daha pini yola çıkan yok onlar sadece ayın 12'si geldi diye öyle demişlerdir. Tam hatırlamıyorum ama Adsense'de yazıyordu 3-7 gün arasında Pin yola çıkar diye mi ne merak etmeyin bu kadar :)

benimkinde kocaman kocaman kıpkırmızı bi yazıyla yola çıktı diyor hemde 2 adsensemde de

Tamam işte herkesin aynı gün gönderilmiyor merak etmeyin arkadaşlar bu kadar siz Adsense'yi değil kanalları kontrol edin, birkaç güne yola çıkar...

ben izmir e istedim gelmiş bugün

adsensenize girdiğinizde sürekli bildirimler bölümünde kırmızı 1 seçenği varsa oraya tıkladığınızda size şunu yazacaktır. Pin girmeniz bekleniyor ve orada yazılan bilgi 12.03.2014 aşağısında da yola çıkmıştır postaya ağlı olarak 2 ile 4 hafta araasında elinize ulaşacaktır yazıyor buradan pin in yola çıktığını anlıyoruz. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

adsensenize girdiğinizde sürekli bildirimler bölümünde kırmızı 1 seçenği varsa oraya tıkladığınızda size şunu yazacaktır. Pin girmeniz bekleniyor ve orada yazılan bilgi 12.03.2014 aşağısında da yola çıkmıştır postaya ağlı olarak 2 ile 4 hafta araasında elinize ulaşacaktır yazıyor buradan pin in yola çıktığını anlıyoruz. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

arkadasım eger 21 tl ise yola cıkmaz 23 tl olması lazım:)

şubat ayının pinini bekliyorum hala yok böyle bir şey

hocam yola çıktıyor kırmızı şerit geliyor bende oda yok
Hocam geçen ayda 16 sında uyarı çıkmıştı
ama hocam herkeste var kırmızı şerit bende yok sıkıntı orda

Tamam işte herkesin aynı gün gönderilmiyor merak etmeyin arkadaşlar bu kadar siz Adsense'yi değil kanalları kontrol edin, birkaç güne yola çıkar...
tamamda hocam bir tek ben mi böyleyim koca forumda sıkıntı orda
ben izmir e istedim gelmiş bugün

hocam benim ki yola çıkmadı sizin ki gelmiş şubat pini sizin heralde

---------- Mesaj saat 22:46:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:46:01 civarında gönderildi. ----------

arkadasım eger 21 tl ise yola cıkmaz 23 tl olması lazım:)

baraj 20 hocam googlenin kendi sitesinde yazıyor bu adsense de

12'sinde kazancım kesinleşti ve 13'ünde pin yola cıktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri