Beyler youtube den sabit kazanmak için soru

Kafterr

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler bu forumda konuşarak tartışarak bazı şeyleri aşabileceğimizi düşünüyorum mesela geçen gün açılan konu gibi sahte telif atanları bombardımana tutmak yani forum içinde yardımlaşarak çok zorluklardan kurtulabiliriz hiç kimsenin aklına gelmeyen sorulardan birini soruyorum benim takıldığım nokta da bu ;

Yotubeye girdik forumda bulunan telefon onaylatma yöntemleri ile onayladık açtık 10 15 kanal hepsini özene bezene süsledik püsledik kategoriye göre etiket ayarlamalrını filan yaptık videoalrımız yükledik ve 1 hafta geçince adsenseye bağladık sağlam kanalları şimdi sağlam kanalaara video yüklüyoruz günde mesela 8 kanal kaldı birinden çıkıp diğerine giriyoruz haliyle tüm kanallar aynı ip ile oluşturulmuştu ve tüm kanallara video yükleme telifli videoları silme gibi manuel işlemleri gerçekleştiriyoruz ve 1 haftaya kalmadan spamdan kapatılıyor ne kazandıysak kâr bu benim sistemim , benim sorum ise ; kanalların hepsini tek bilgisayardan açabiliyorum imkanlar bu yönde şimdi ben bu kanallar aynı ip adresinde gözükmemesi için ne tür yollar deneyebilirim önerilerinizi bekliyorum

Amacım ise tüm forumda dağını şekilde konuşulan bu bilgileri tek konu altında tüm üyelere hizmet etmesini sağlamak

Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum.. :rolleyes:

ayrıca küçük bi sorum spam yüzünden kapatılan kanallar adsenseye bağlıyken kapatılırsa adsenseye zararı varmı ve tamamen silinmesimi gerekir..

Merhaba beyler bu forumda konuşarak tartışarak bazı şeyleri aşabileceğimizi düşünüyorum mesela geçen gün açılan konu gibi sahte telif atanları bombardımana tutmak yani forum içinde yardımlaşarak çok zorluklardan kurtulabiliriz hiç kimsenin aklına gelmeyen sorulardan birini soruyorum benim takıldığım nokta da bu ;

Yotubeye girdik forumda bulunan telefon onaylatma yöntemleri ile onayladık açtık 10 15 kanal hepsini özene bezene süsledik püsledik kategoriye göre etiket ayarlamalrını filan yaptık videoalrımız yükledik ve 1 hafta geçince adsenseye bağladık sağlam kanalları şimdi sağlam kanalaara video yüklüyoruz günde mesela 8 kanal kaldı birinden çıkıp diğerine giriyoruz haliyle tüm kanallar aynı ip ile oluşturulmuştu ve tüm kanallara video yükleme telifli videoları silme gibi manuel işlemleri gerçekleştiriyoruz ve 1 haftaya kalmadan spamdan kapatılıyor ne kazandıysak kâr bu benim sistemim , benim sorum ise ; kanalların hepsini tek bilgisayardan açabiliyorum imkanlar bu yönde şimdi ben bu kanallar aynı ip adresinde gözükmemesi için ne tür yollar deneyebilirim önerilerinizi bekliyorum

Amacım ise tüm forumda dağını şekilde konuşulan bu bilgileri tek konu altında tüm üyelere hizmet etmesini sağlamak

Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum.. :rolleyes:

ayrıca küçük bi sorum spam yüzünden kapatılan kanallar adsenseye bağlıyken kapatılırsa adsenseye zararı varmı ve tamamen silinmesimi gerekir..

Merhaba;
spam yüzünden kapatılan kanallar adsenseye bağlıyken kapatılırsa adsenseye zararı varmı ve tamamen silinmesimi gerekir..

Evet para kazanması kapatılan veya telif yüzünden feshedilen hesap adsense hesabına zararı dokunur
kanalların hepsini tek bilgisayardan açabiliyorum imkanlar bu yönde şimdi ben bu kanallar aynı ip adresinde gözükmemesi için ne tür yollar deneyebilirim önerilerinizi bekliyorum

Vps alabilirsin veya bilgisayarından opera tarayıcı kullanarak, cerezleri her seferinde silerek var ise modeme reset atarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ama öncelikle ıp adresini bir temizleyin yenileyin...

Merhaba;

Evet para kazanması kapatılan veya telif yüzünden feshedilen hesap adsense hesabına zararı dokunur

Vps alabilirsin veya bilgisayarından opera tarayıcı kullanarak, cerezleri her seferinde silerek var ise modeme reset atarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ama öncelikle ıp adresini bir temizleyin yenileyin...

hocam ip adresimizi temizlemek için nasıl bir yol izleyebiliriz.. Teşekkür ederim cevaplar için

hocam ip adresimizi temizlemek için nasıl bir yol izleyebiliriz.. Teşekkür ederim cevaplar için

Basit olarak cmd komutlarıyla yapabilirsin.
Kod:
ipconfig - ip ayarlarini gösterir
ipconfig /all - ayrıntılı olarak gösterir.
ipconfig /flushdns - dns önbellegini temizler.
ipconfig /registerdns - dnse kaydın yapılmasını saglar.
ipconfig /release - dhcp den ip alıyorsa ip yi bırakır.
ipconfig /renew - dhcp den yeni ip alır.
ipconfig /displaydns - dns in önbelleginde bulunan kayıtları gösterir.
ipconfig /showclassid - dhcp de uyguladıgımız classidleri görürüz.
ipconfig /setclassid dhcp deki classid modifikasyonu .

sadece basit olarak belirteyim.. :)

Basit olarak cmd komutlarıyla yapabilirsin.
Kod:
ipconfig - ip ayarlarini gösterir
ipconfig /all - ayrıntılı olarak gösterir.
ipconfig /flushdns - dns önbellegini temizler.
ipconfig /registerdns - dnse kaydın yapılmasını saglar.
ipconfig /release - dhcp den ip alıyorsa ip yi bırakır.
ipconfig /renew - dhcp den yeni ip alır.
ipconfig /displaydns - dns in önbelleginde bulunan kayıtları gösterir.
ipconfig /showclassid - dhcp de uyguladıgımız classidleri görürüz.
ipconfig /setclassid dhcp deki classid modifikasyonu .

sadece basit olarak belirteyim.. :)

modem res hariçi ip değiştirebilirmiyiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri